Top 9 forfærdelige kistetatoveringer til mænd

En sådan type kistetatoveringsmønster er blevet restaureret et par gange tidligere, behageligt agnostiske strukturer eller designs er omsider ved at blive guddommeliggjort i kulturen. Tatoveringer får nu en ny advent, når de er dekoreret med noget farligt eller bizart, når de ses med trykfarver for første gang.

Blandt den uhyggelige liste har kistetatoveringen og kistetatoveringerne taget deres eget private sted. Ikke desto mindre har begge deres egen betydning; folk bliver generelt forvirrede imellem dem.

Kistetatoveringer til mænd

Fantastiske og frygtelige kistetatoveringer til mænd:

Lad os fjerne din forvirring ved hjælp af kistetatoveringsdesign, der i vid udstrækning er vedtaget af de unge i disse dage.

1. Tatoveringer til øje, tåre og rosenkiste:

Øje-, tåre- og rosekistetatoveringer

Et populært design af traditionel kiste -tatovering får her et følelsesmæssigt præg med øjne og tårer påført kisten. Tatoveringen er den bedste dedikation til en kvinde, der har været tæt på dit hjerte.

2. Sov godt Kistetatoveringer:

Sov godt kiste -tatovering

Kist tatovering flash mønstre, når du sover godt design, med et kranium i det, giver et fantastisk look til nogle, der ønsker at virke farlige for andre. Kisten er fyldt med et kranium i den, med en indpakning af søvn godt bånd på den.

3. Tegneserier med tegneserier:

Komisk tatovering af kisten

Leder du efter noget seriøst og alligevel komisk! En latterkiste -tatovering berettiger virkelig dit valg. Tatoveringen får et 3D -touch, der viser et kranium komme ud af kisten med et stort smil, hovedlås og en edderkop på toppen.

4. Devil Coffin Tattoos:

Djævelkiste tatovering

Vil du vise den onde side af dit liv! En grå og sort kistetatovering med en dame, der holder et skelet i kisten, er det, du leder efter. Den grå skygge af skelettet og den mørke kiste giver en godt kombination, der er i stand til at udtrykke din negative side.

5. Kisteby -tatoveringer:

Tatovering af kisteby

Populært kendt som kisteby -tatovering repræsenterer tatoveringen designet af dødsfaldet, som er et billede af Moses Lake. Midterfladen repræsenterer også dødsreglen. Farvenuancerne og de mindre designs øger tatoveringens farlige udseende.

6. Angle Kiste Tatoveringer:

Vinkel kiste tatovering

Vil du dedikere en tatovering til en, der har givet dit liv et nyt syn! Vinkeltatoveringskisten med vinger og en lås på den ville korrekt vise dine følelser relateret til personen.

7. Dragon Coffin Tatoveringer:

Dragon kiste tatovering

Gotisk tatoveringsdesign i kiste med grå, hvide og sorte farver giver brugerne et unikt præg. Tatoveringen får et Dracula -design med ansigt og vinger for at gøre det mere truende.

8. Tatoveringer af trækiste:

Tatoveringer i trækiste

Trækister var kloster, der blev brugt til at begrave de døde kroppe. Denne form for tatoveringer af trækiste er elsket af dem, der stadig er knyttet til de traditionelle værdier. Kisten efterlades halvåben med et kryds på toppen.

9. The Mummy Coffin Tattoos:

The Mummy Coffin Tattoos

Dit tatoveringsdesign for kisten kan få et nyt strejf med egyptiske antikviteter som mumien. Den grå og sorte tatovering er lavet med en mumie liggende i kisten. For at gøre tatoveringen mere forståelig, efterlades en note på den, der angiver, at mumien vågner igen.

Kistetatoveringen kan suppleres med forskellige andre elementer som blomster, kranium, jokere, mumier, fagter og meget mere. Når du tilføjer et element, ændres tatoveringens symbolik også for at gøre dit valg mere gyldigt. Du kan faktisk udforske forskellige veje vedrørende en bred samling af nysgerrige kister. På din kiste -tatovering kan du også personliggøre dit eget præg.