Top 9 frygtelige crossbones tatoveringer designs

Kraniet er et ikon for menneskehed og død, mens timeglasset symboliserer tidens kanal. Betydningen af ​​denne tatovering er, at døden er uundgåelig; det er kun et spørgsmål om tid.

Kraniet og tværbenene findes ofte på giftflasker. Vi kan finde denne type symboler på de steder, der sender høj elektrisk. Og nu er disse symboler blevet et universelt symbol på fare og død.

tatoveringer på tværs af ben

Enkle og bedste crossbones tatoveringer designs:

Lad os finde her med nævnte crossbones tatoveringsdesign for at ændre dine stilarter.

1. Cute Crossbones Tattoo:

Sød Crossbones Tattoo

Store øjenvipper, snedigt skulpturelt kraniet design og brugen af ​​farven rød gør denne tatovering til en passende pasform for alle tatoveringsdyrene derude. Den prikkede sløjfe på hovedet og den manglende underkæbeben tilføjer yderligere sin særhed. Stjernerne, der cirkler rundt, tager denne tatovering til et generelt nyt niveau.

2. Crossbones Joker Tattoo:

Crossbones Joker Tattoo

Ess, ild, hat og et kranium med krydsede knogler. Kan det blive bedre? Tag tatoveringer på tværs af ben til en anden dimension med en joker -tatovering. Sørg for at være ekstra opmærksom på detaljerne. Et anderledes farvet øjeæble og stærkt farvet tilbehør og gør denne kunst smukkere.

3. Lego tatovering på tværs:

Lego tatovering på tværs

Hvis du både er en Lego og en tatoveringsfan, så prøv at give din fantasi et lille skub. Den tatovering i Lego -stil, der ser ud, ser ikke bare fantastisk og super sød ud. Selvom du ikke er så stor en Lego -fan, ville tatoveringens tilsyneladende beroligende tilgang meget sikkert være tiltrækkende for dig.

4. Tatovering af små korsben:

Små tatoveringer med crossbones

Enkel, men alligevel fantastisk, Små krydsben og kranietatoveringer er et raseri nu om dagen. Små tatoveringer formodes at være mere detaljerede, og denne er ikke anderledes. Små tatoveringer med krydsben findes i mange forskellige farver, og de ser alle lige store ud.

5. Grafisk Crossbones Tattoo:

Grafisk tatovering med krydsede ben

Designet og tatoveringens kunst ændrer sig hurtigt med tiden. Grafiske og mere visuelt attraktive tatoveringer er de mest foretrukne blandt alle. Grafiske crossbones -tatoveringer ser storslåede ud. Det grafiske design kan af enhver måde og tema. Nogle grafiske tatoveringer har en 3D -effekt, der tager dette klassiske tatoveringsdesign et hak højere. Brugen af ​​rigtige farver er også meget vigtig. Kraniet i stil med pirat, rødt og et grønt fredstegn yderst med andre detaljer gør tatoveringen til en klar vinder.

6. Crossbones sjov tatovering:

Crossbones sjov tatovering

Tatoveringer kan være sjove. Men troede du nogensinde, at kraniet & crossbones tatoveringer kan også være sjove? Prøv at tilføje lidt humor til dette tidløse tatoveringsdesign og lad din fantasi gå vild. Skift kraniet med ananas og korsbenene med palmer. Placer dette på baggrund af en strandscene med sand. Lyder vanvittig sjovt ikke sandt? Det sjove ville blive fordoblet, hvis den ananasskalle havde en skygge, og hele kunsten var i farver. Den sære og sjove tilgang til tatoveringsdesignet er i høj grad afhængig af korrekt brug af farver og detaljer, som begge er lige vigtige.

7. Chef Styled Crossbones Tattoo:

Chef Styled Crossbones Tattoo

Kunstnere arbejder løbende på at få de bedste tatoveringsdesigner. Tatoveringer bliver mere realistiske og tættere på livet. Crossbones -tatoveringer får et klassisk præg med kraniet iført kokkehue, og knoglerne er blevet erstattet med køkkenknive. Tatoveringen udstråler en tekstur af håndskitse, hvilket gør den endnu mere interessant. Store detaljer og den smarte monokromiske anvendelse giver det et kongeligt præg.

8. Enkel tatovering af crossbones:

Enkel tatovering af crossbones

Enkelhed er altid smuk. Enkle kunstformer med mindre detaljer har sådan en fantastisk appel, der ikke kan ignoreres. Gå tilbage til det grundlæggende med enkle tatoveringer på tværs af ben. En klassisk kranium, store sorte øjne og næse med næsten asymmetriske tænder giver en tatovering en stedsegrøn charme. En mellemstor tatovering ser godt ud, som kan bæres af alle lægfolk.

9. Scary Crossbones Tattoo:

Scary Crossbones Tattoo

Kranium og knogler skal være skræmmende. En tatovering af kraniet og krydsede tatoveringer i piratstil er ekstremt berømt blandt alle tatoveringsfans. Det moderne udtryk for det klassiske design afsluttes med gode visuelle grafiske effekter. Hele kraniet med en lavere kæbe giver det en mere realistisk tilgang. Prøv at tilføje en øjenblind og ørering på det ene øre for at give andre lidt mere skræk med denne tatovering. Tilføj også et pirat tørklæde med endnu et lille tværben og kraniet figurer på for at tilføje et sundt lille strejf af sarkasme.

I de 9 øverste tatoveringer med crossbones, der er beskrevet ovenfor, er der illustreret et varieret udvalg af designs. Design og ideer kan ændres og tilpasses efter din smag og stilfølelse. Tatoveringens sted og charmen til at bære en tatovering bør også tages i betragtning.