Top 9 Katy Perry tatoveringsdesign og betydninger

Katy Perry har 5 tatoveringer på kroppen. Bortset fra det har hun prøvet forskellige former for sømtatoveringsdesign eller mærkater, som også er populære.

Bedste Katy Perry tatoveringsdesign og betydninger:

Nedenfor er de top 9 typer tatoveringsdesigner, Katy Perry har prøvet, og du kan også prøve disse, hvis du vil dyrke noget som hende.

1. Small StrawBerry Katy Perry Tattoo Design:

Katy Perry tatoveringsdesign og betydninger

Dette er designet af et lille halmbær, der er permanent udført med farver på hendes fødder. Dette har et ansigt i det, og også dette er udført i en meget lille størrelse. Du kan også få sådan noget udført. Dette er meget piget og også let at sport.

2. Lille Lotus Katy Perry Tattoo Design:

Lille Lotus Katy Perry Tattoo Design

Her viser sangerinden sin lille lotustatovering frem, som hun har på håndleddet. Dette er meget lille i størrelse, og du kan også få sådan noget udført på dig selv. Dette gøres i blyantformat uden farver. Disse er dog ret populære, og blomsterdesigner er også ret pigede til sport. Du kan også prøve noget lignende i farver. Disse kan bæres af næsten enhver person, og du kan også gøre disse i større formater. Disse er også meget kunstneriske. Du kan skræddersy denne type designs fra professionelle kunstnere. Det er en af ​​de små Katy Perry tatoveringsdesigner.

3. Jesus Katy Perry Tattoo Design:

Jesus Katy Perry Tattoo Design

Dette er Jesu tatoveringsdesign, som Katy Perry har på hendes håndled. Du kan nemt prøve disse stilarter, da disse ikke er i stor skala og også giver en pige -følelse. Disse kan dog være en sport af enhver person. Du kan også bede din mønsterkunstner om at guide dig til placeringen af ​​dette og også til detaljeringen eller farven. Du kan bruge andre skrifttyper til disse.

4. Pebermynte Katy Perry Tattoo Design:

Pebermynte Katy Perry Tattoo Design

Dette er pebermynte -designet, som sangeren har på anklerne. Du kan også få sådan noget let udført på din krop. Dette er ret piget, og du kan også bære dette let, da det er meget lille i størrelse. Du kan nemt prøve dette. Dette har også et ansigt indeni, og det ser derfor ret funky ud. Disse typer af trendy designs kan udføres af professionelle kunstnere. Disse bør gøres i korrekte positioner i kroppen for at få dem til at se celeb -stil ud.

5. Sanskrit Katy Perry Tattoo Design:

Sanskrit Katy Perry Tattoo Design

Dette er sanskrit -tatoveringen, som sangeren har på indersiden af ​​hånden. Du kan også få sådan noget på hånden.

6. Musical Nail Katy Perry Tattoo Design:

Musical Nail Katy Perry Tattoo Design

Dette er et midlertidigt klistermærke, der er inspireret af Katy Perry, som du kan prøve. Dette var den type rejsning, hun havde på den røde løber. Dette kan bæres med alle former for festkjoler. Disse er også piger. Det er et af de bedste musikalske Katy perry tatoveringsdesign.

7. Obama Katy Perry Tattoo Design:

Obama Katy Perry Tattoo Design

Dette er Katy Perrys Obama -negleklistermærker, som hun bar på den røde løber eller et sceneshow. Du kan købe disse og bære dem let over enhver basisfrakke. Disse er ret trendy, og disse klistermærker er også let tilgængelige.

8. Sanger Katy Perry Tattoo Design:

Sangerinden Katy Perry Tattoo Design

Dette er en anden type sangerens sømdesign. Du kan købe disse klistermærketatoveringer fra indretningsbutikker og bruge dem på dine negle. Du kan bruge disse over en hvid basisfrakke, og så vil du kunne bære disse til fester.

9. Floral Nail Katy Perry Tattoo Design:

Floral Nail Katy Perry Tattoo Design

Dette er Katy Perrys blomsterneglstatovering, som du kan prøve. Disse er vandoverførbare mærkater, og du kan nemt købe dem fra negleindretningsbutikker. Disse er ret billige, og du kan bære dem over næsten alle typer grundfarve. Du skal dog bruge noget topcoat over det.