Top 9 kendte Ankh Tattoo Designs

Selvom det let kan laves på enhver del af kroppen, men nedenunder har det en dyb betydning eller et symbol. Ordet Ankh stammer fra Egyptens land og er et symbol med et kors med en lille sød cirkel oven på det. Disse typer tegn blev tidligere set i en grav eller på mumier, tempelvægge og også på egyptiske gudinde fingerspidser.

Men nu har det ændret sig, og siden århundredes mennesker er begyndt at designe på deres kropsdele for at se cool ud. Men før du tilslutter dig Ankh -tatoveringsdesign, skal du være opmærksom på dets betydning, da disse designs skildrer evigt liv og en æra med nyt liv.

Kendte Ankh Tattoo Designs

Søde og stilfulde Ankh Tattoo Designs:

Lad os nu se på de 9 bedste typer af Ankh -tatoveringsdesign.

1. Kreativt Ankh Tattoo Design:

Kreativt Ankh Tattoo Design

Dette tatoveringsdesign er udformet på ribbenene med en Ankh og en nøgle, der er fastgjort i dens løkke, og viser, at Ankh er nøglen bag alt mysteriet, der ligger mellem en persons liv og død. Det skildrer også den evige sjæl, der aldrig dør, så den har ingen start eller slutning. Ankh -tatoveringer har en stærk og sensationel betydning. Ankh -tatoveringer har en stærk og sensationel betydning.

2. Storslået Ankh -tatovering med øjne:

Storslået Ankh -tatovering med øjne

Denne tatovering ser anderledes ud end andet tatoveringsdesign og kan designes på enhver del af kroppen for at give bæreren et charmerende udseende. I designet skitseres et øje på sløjfen, der beskriver, at øjet er den vej, hvorigennem du kan vække din sjæl.

3. Engageret Ankh Tattoo Design til brystet:

Engageret Ankh Tattoo Design til bryst

Det er et unikt design, hvor Gud holder øje med de sjæle, der er gået bort og vikler Ankh, der også viser sin kontrol og magt over mysterier efter liv og død. I dette ankh bryst tatoveringsdesign har den egyptiske gud en kropsstruktur af et menneske og hovedet er af en sjakal, disse designs er meget populære i tatoveringsverdenen.

4. Cool Ankh Tattoo Design:

Cool Ankh Tattoo Design

En anden interessant og tydelig fremtrædende tatovering er disse for folk, der elsker at designe noget unikt. Uglen er kendt som mystisk væsen og symboliserer også dødens forælder og beskytter. Det fantastiske væsen, der sidder på symbolet, som også lægger vægt på guddommelig og beskyttelse.

5. Attraktivt Ankh Tattoo Design:

Attraktivt Ankh Tattoo Design

Denne mystiske hellige lille Ankh -tatovering er designet på håndleddet, hvilket giver bæreren et bashing og minimalistisk og klassisk udseende. Tatoveringerne er ret enkle at skitsere, men har en dyb og værdifuld betydning.

6. Phoenix Ankh Tattoo Design:

Phoenix Ankh Tattoo Design

Det mytologiske fugletatoveringsdesign er meget populært og efterspurgt, da det skildrer en persons genfødsel. Disse er helt iøjnefaldende og karakteristiske Ankh -tatoveringsdesign fra årtiet og forbløffende smukke og opsigtsvækkende fremtrædende stamme Ankh -tatoveringer med Phoenix.

7. Unikt Ankh Tattoo Design:

Unikt Ankh Tattoo Design

Denne tatovering har forskellige geometriske former omkring Ankh, hvilket giver hele konceptet et storslået udseende. Dette er et usædvanligt tatoveringsdesign og perfekt til mennesker, der er tilhængere og forelsket i denne type designs.

8. Mousserende Ankh Tattoo Design:

Mousserende Ankh Tattoo Design

Denne type tatovering ser godt ud på skuldrene og får bæreren til at se eksklusiv og speciel ud, selv i mængden. I designet kastede en egyptisk gud ved navn Khepri solen ind i universet som en møgkugle, der viser dens kraft. Dette tatoveringsdesign er en smart måde at udtrykke for verden på, at bæreren er stærk som Scarab, møgbille.

9. Inspirerende Ankh Tattoo Design:

Inspirerende Ankh Tattoo Design

Perfekte Ankh -tatoveringer til kvinder, som får dem til at fremstå mere sanselige og dragende. Da en blomst hæmmer og ligner en kvindes kvalitet, og når den er indlejret i Ankh, får den til at fremstå mere guddommelig.

Med tiden er Ankh -tatoveringer blevet omformet og redesignet. De er meget lette at lave eller design og fremstår meget elegante. Nu er tatoveringerne farvet med fantastiske farver, som får dem til at se meget fantastiske og dragende ud. Ankh -tatoveringsdesign er meget efterspurgt af tatoveringselskere, da disse tatoveringer har korrelater og præsenterer liv og død, de forskellige elementer, der skaber liv, beskyttelse og mange andre.