Top 9 Taylor Swift Tattoo Designs

Taylor Swift har inspireret mange tatovører rundt om i verden, og mange kvinder drømmer om at være som hende, det er kun naturligt nu, at de begynder at få tatoveringer til ære for denne store kunstner. Ægte fans kender ingen grænser for deres tro på en kunstner og vil gøre alt for at bekende denne tro. Der er ret mange Taylor swift -tatoveringer tilgængelige i dag, men nogle tatoveringer skiller sig virkelig ud fra resten, disse tatoveringer er enten på Jennifer Lopezs krop, eller på en eller anden måde fungerer tatoveringen som en påmindelse om denne store kunstner.

Taylor Swift tatoveringsdesign og -billeder:

Denne artikel går over top 9 Taylor swift tatoveringsdesign, som er populære rundt om i verden i dag, så hvis du er fan af denne kunstner og vil have en tatovering i forhold til hende, er dette det bedste sted at se først-

1. Musikalsk hjerte:

Musikalsk hjerte

Det musikalske hjerte er en anden stor tatovering for at ære Taylor swift, denne tatovering symboliserer, at du for det første elsker musik, og Taylor swifts musik har rørt dit hjerte på en sådan måde, at du nu er en ændret person. Det musikalske hjerte er en enkel, men fantastisk tatovering og ser godt ud på nakken. Tag dig tid til denne tatovering, da det gør ondt at få en tatovering på nakken.

2. Tekst:

taylor swift Lyrics tatovering

Tilfældigvis har Taylor swift tekster og et citat skrevet på armen, derfor vælger mange mennesker mange citater og tekster, når de skal lave en tatovering. Dette viser dedikationen til denne fantastiske countrysanger. Taylor har en smuk stemme, og det er ikke forkert at ære det.

3. Autograf af Taylor Swift Tattoo:

taylor swift Autograf tatovering

Intet er enklere i tatoveringsverdenen, men at få autografen til en person som Taylor swift tatoveret på din arm er virkelig en meget dedikeret fan. Dette design er meget enkelt og kan udføres selv af rookie -tatovører og kræver ikke meget plads, fordi det oprindeligt er ret lille. Det er et af de bedste Taylor swift tatoveringsdesign.

4. Håndtatovering:

Hånd tatovering

For en ægte Taylor Swift -fan er dette en fantastisk tatovering at få for hånden, der stort set dækker hele din hånd. Håndtatoveringen er hovedsageligt rettet mod musikere, da det primære symboliseringsbegreb er med hensyn til musik og kunstformen fuldstændigt.

5. Frygtløs tatovering:

Frygtløs tatovering

Denne tatovering skal ære sangen og albummet til Taylor swift. Hvis du virkelig elsker sangen, er dette den perfekte tatovering for at vise, at selv du er frygtløs indefra. En virkelig enkel, men en af ​​en slags tatovering, det ser godt ud på håndleddet.

6. Taylor Portræt:

Taylor portræt

Taylor swift -portrættet er nok den mest basale Taylor swift -tatovering at få. Det viser præcis, hvor meget du elsker Taylor Swift som kunstner. Tatoveringen generelt er ret fed med et skær af grønt for at give det det unikke look. Det bedste ved tatoveringer er, at selvom du ikke kan lide dette, kan du vælge noget, der er mere egnet til dig.

7. Stars Tattoo:

stjerner-tatoveringer-5

Dette stjerne -tatoveringsdesign er endnu engang en Taylor -hurtig inspireret tatovering, fordi alle, der er hendes fans, ønsker at blive en stjerne som hende, at synge som hende for at være som hende. Denne tatovering er en påmindelse til alle om, at alle på denne jord kan være en stjerne, hvis de vil.

8. Den galopperende hest:

Den galoperende hest

Dette fantastiske foddesign er placeret på den store singer-songwriter Taylor swift og har meget stamme rødder. Det er en lille tatovering, men er stadig en fantastisk.

9. Frygtløs foddesign:

Frygtløst foddesign

Endnu en gang en ære for den frygtløse sang, denne tatovering skulle placeres på foden for at tilføje indretningen.