Top 9 tibetanske tatoveringsdesigner og betydning

Tatoveringer for nogle mennesker er mere end bare symbolsk og dekorativ. Der er mennesker, der laver tatoveringer for at vise deres åndelige natur, og tibetansk tatovering er et eksempel på det samme. Disse tatoveringsdesigner er normalt læren fra Lord Buddha om, at folk bliver graveret på deres kroppe. Det er kendt, at tibetanere og buddhister hengiver sig til meditation, og deres liv er derfor fuldt ud dedikeret i Guds tjeneste.

Tibetanske tatoveringsdesign og betydning

Bedste tibetanske tatoveringsdesign med billeder:

Lad os finde ud af, hvordan mennesker fremviser deres dedikation over for deres Gud gennem tatoveringer,

1. Traditionel tibetansk tatovering:

Traditionel tibetansk tatovering

Den tibetanske kalligrafi er ved at blive meget almindelig i disse dage, og derfor bliver flere og flere mennesker tilbøjelige til det tibetanske script Tattoos, netop af dens unikke og individualitet. Mest at foretrække frem for mænd ser denne godt ud til mænds underarme.

2. Farverig tibetansk tatovering:

Farverig tibetansk tatovering

Den farverige tibetanske tatovering betyder liv og frugtbarhed, mens nogle mener, at det symboliserer nåde, natur, skønhed og frihed. Farverige tatoveringer foretrækkes normalt af kvinder.

3. Tibetansk tatovering til mænd:

Tibetansk tatovering til mænd

Mænd foretrækker normalt kranietatoveringer. Den tibetanske kranietatovering betragtes som en mandig tatovering, og den symboliserer liv og død og repræsenterer også intelligens og bevidsthed.

4. Spirituel tibetansk tatovering:

Spirituel tibetansk tatovering

Åndelige tatoveringer skaber en forbindelse og et bånd mellem din krop og sjæl. Den tibetanske Om -tatovering er en favorit blandt åndelige mennesker. Åndelige tatoveringer har stor betydning, og det har sin betydning siden umindelige tider.

5. Piges yndlings tibetanske tatovering:

Piges yndlings tibetanske tatovering

Nu om dagen viger pigerne heller ikke tilbage fra at lægge en tatovering eller endda vise det til verden. Tibetanske bogstaver tatovering er en favorit blandt piger. Forskellige bogstaver på tibetansk sprog har forskellige betydninger. Du kan designe dine tatoveringer eller bede en tatovør om at designe en til dig.

6. Personlig tibetansk tatovering:

Personlig tibetansk tatovering

Mange mennesker foretrækker den tibetanske sanskrit -tatovering, men i virkeligheden er der ikke noget, der hedder tibetansk sanskrit, da de er to forskellige sprog. Grundlæggende er det et sanskritord skrevet med tibetansk skrifttype og stil. Det er derfor, det er enormt populært blandt folket. Denne stil foretrækkes af unge piger, de kan lide at prøve dette design på bagsiden. Til fremvisning ser dette ene mønster sejt ud.

7. Symbolsk tibetansk tatovering:

Symbolsk tibetansk tatovering

I tibetansk kultur er der 8 store tibetanske symboler, der har stor betydning. På billedet vil du se Eternal Knot, som nu bruges som tibetanske symbolstatoveringer af mange.

8. Tibetansk kropstatovering:

Tibetansk kropstatovering

En anden stor kategori er kropstatovering. Folk får alle slags tatoveringer trykket på deres kroppe som Buddha, Mandala osv. Tibetanske ordtatoveringer er en af ​​dem. De kan blandes med forskellige salmer og sang. De viser dit engagement, da de vil være i din krop i lang tid.

9. Lotus tibetansk tatovering:

Lotus tibetansk tatovering

Blomster er det mest almindelige af alle designs. Den tibetanske tatovering i designet af en lotus repræsenterer mental og åndelig oplysning også meget dybere betydning, da Lotus blomstrer i mudder, men guder får lykke, hvis de prydes af Lotus.

Du kan få en tibetansk skrifttatovering i form af et mantra, salme, symbol eller et script. Du kan helt sikkert tilpasse dem efter dine krav, og placeringen kan afgøres af dig. Disse tatoveringer kommer også med en bred samling af symboler, scripts eller nogle mantraer, så sørg for dit valg, og få din unikke tatovering i tibetansk stil. Denne tatovering ser helt sikkert smuk ud og vil helt blæse en tilskueres sind.