Top 9+ ting at vide, før du får en tatovering

Planlægger du at få lavet en tatovering? Nu er tatoveringer flyttet fra tabu til tidløs og er blevet trenden. En nøje planlagt tatovering er en fantastisk ting. Tatoveringseksperter vil frit tale om de mest almindelige problemfolk, når de får blæk.

Derfor har jeg i dette indlæg undersøgt sådanne ting at vide, før jeg får en tatovering, der gør det lettere for dig at identificere, hvad du skal gøre og desuden, hvad du kan forvente for din primære tatoveringskendskab.

Ting at vide, før du får en tatovering

Vigtige ting at vide, før du får en tatovering:

Lad os finde her med nævnte ting, som du bør overveje, når du skal tatovere.

1. Vær forberedt:

Tatovering er en smertefuld proces, du kan sidde i stolen i lange timer, og det sidste du ønsker er at være i en umoralsk sindstilstand. Sørg for, at du er psykologisk forberedt på det, og du vil dukke op ovenpå.

2. Sørg for, at der bruges nye nåle:

Sørg for, at din tatovør bruger sterile nåle og engangsnåle og tatoveringsrør til engangsbrug. De skal forsegles i sterile pakker og åbnes foran dig. Tatoveringsnåle skal være sterile og engangsbrug.

3. Vælg stedet klogt:

Tatoveringer placeret over knogler plus sener (hals, ryg, ankelryggen), på kropsdele i selskab med relativt lidt polstring (fødder, hænder, led), sammen med hvor som helst med masser af nerveender (fingre, brystvorter, ansigt) vil være smertefuld. De mest fremragende tatoveringer er dem, der arbejder biologisk med kroppens konturer.

4. Afstå fra sprut:

Undgå at drikke meget natten før dit tatoveringsmøde. At være, tømmermænd vil muligvis tynde dit blod den næste dag. Drik derfor meget vand!

5. Sørg for, at du er ved godt helbred:

Hold dig væk fra at blive tatoveret, når du er syg! Det er ikke kun smitsomt for medarbejderne, kunstneren og andre klienter; det kan hæmme din tatoverings helingsproces.

6. Allergiske reaktioner:

De pigmenter, der findes i en læbestift eller øjenskygge, findes også i tatoveringsblæk. Nogle mennesker er måske allergiske over for dette pigment, der kan udløse allergiske reaktioner. Sørg for, at du ikke er allergisk over for pigmenterne. Tal med eksperter, før du tager springet.

7. Sørg for, at studiet og udstyret er rent:

Sørg for, at studiet er rent og ryddeligt, og det anvendte udstyr er engangsartikler. Besøg studiet og tag en rundvisning på stedet, før du tager beslutningen om at blive blækket. Bed om prøver og vælg klogt.

8. Sørg for, at du er veludhvilet:

Sørg for, at du er godt udhvilet, inden du tager en tatovering. Undgå også at tage Aspirin, fordi det forhindrer dit blod i at koagulere, og derfor vil du bløde mere.

9. Brug solcreme:

Hvis du vil have din tatovering til at vare længe, ​​10 til 20 år, kan du gøre det, hvis du holder dig væk fra solen. Hvis du ønsker at beskytte disse farver og undgå at disse linjer bliver slørede, skal du sørge for at være dækket af solcreme eller bære langærmet tøj.

10. Sæt pris på din kunst:

Du skal vide, at asiatisk sprogskrifttype er meget populær tatoveringer af ikke-asiatisk-talende, da karaktererne selv er flotte. Dette gælder for hebraisk, arabisk og flere andre sprog med elegante glyfer. Sørg i det mindste for at du forstår din egen kunst.

11. Prissætning af tatoveringer:

“En førsteklasses tatovering er ikke billig, plus en billig tatovering er ikke god”. Når valget er taget for at få en tatovering, er det følgende, som enkeltpersoner for det meste skal vide, er: “Hvor meget vil det koste?” Gå ikke ind for billigere tatoveringer, da de kan udføres med billigt blæk, der kan skade dig senere.

Din tatovør vil sandsynligvis give dig både verbale og skriftlige anvisninger, der afslører for dig, hvordan du skal se ud efter din nye tatovering i løbet af de kommende uger. Sørg for, at du indstiller/optager størstedelen af ​​dataene forbløffende bevidst, da det er vigtigt, at du håndterer din tatovering korrekt, mens den bevæger sig gennem efterbehandlingsstadiet og husker det endelige mål for at sikre, at alt kommer sig, og derudover kan det.

Billedkilde: Shutter Stock