Top 9 Usædvanlige & Realistiske Pigment Tatoveringer

Normalt koncentrerer tatoveringsdesignere sig om færre kemiske blæk og bruger færre tilgængelige farver til at lave en perfekt tatovering. Dette ændrede sig, da pigmentblæk blev introduceret. Pigmentfarver bruger mest metaller til at danne en bestemt farve, og 2 eller flere pigmenter kan kombineres til en anden farve. Selvom det er kemisk skadeligt for huden, foretrækker de fleste mennesker denne form for tatoveringer, da de giver det mest perfekte 3D -realistiske look.

Usædvanligt & amp; Realistiske pigmentpigmenter

Pigmentetatoveringerne er lavet med specielt blæk fremstillet af metalpulver. Nu fås de som organiske pigmentfarver, der er mindre skadelige i forhold til.

Enkle og stilfulde pigment -tatoveringer:

Lad os finde her med viste pigment -tatoveringsdesign, som vil give et fantastisk look.

1. Comic Pigment Tattoo Designs:

Comic Pigment tatoveringsdesign

De komiske pigment -tatoveringsdesigner koncentrerer sig om tegneseriefigurerne, og disse er elskede af teenagere, især piger. Disse pigmentblæk giver et look af ægte hud. Disse omfatter tegneseriefigurer eller animedesigner af dyr.

2. Realistiske Pigment Tattoo Designs:

RealistiskPigment Tattoo designs

De realistiske Pigment-tatoveringer er lavet med flerfarver. Disse farvepigment tatoveringer giver det mest perfekte look, og disse er lavet så omhyggeligt for at give et kunstnerisk look. Disse bruger for det meste sort og forskellige nuancer af sort til at skabe realistiske 3D -tatoveringer.

3. Brande og flammer Pigment Tattoo Designs:

Brande og flammer Pigment tatoveringsdesign

Brande og flammer er tatoveringspigmenter fra Waverly og er fremstillet med ægte flammepåvirkning. Der er lavet med et enkelt design omgivet af flammer, og disse flammer er for det meste lavet med flerfarvede pigmenter.

4. Body Parts Pigment Tattoo Designs:

Kropsdele Pigment tatovering designs

Nogle mennesker farver deres kropsdele med deres hudfarvepigment, og for det meste bruger de disse som læbepigmentetatoveringer. De farver deres læber med foretrukne farver, og disse forbliver som permanente læbefarver.

5. Floral Pigment Tattoos Designs:

Floral Pigment Tatoveringer Designs

De blomsterpigmenterede tatoveringer er lavet med flerfarver, og disse betragtes som de ‘pigelige’ tatoveringer. Målet med disse pigmentblomstretatoveringer er at bruge næsten alle tilgængelige farver og gøre den mere farverig.

6. Creative Pigment Tattoo Designs:

Creative Pigment Tattoo Designs

De kreative pigment -tatoveringer er for det meste designet af brugeren til at tjene et formål. Disse hudpigmenteringstatoveringer har en unik betydning, og de tjener et særligt formål. Disse tatoveringer er for det meste lavet som flerfarvede tatoveringer og er valgt omhyggeligt.

7. Tatoveringsdesign med naturligt tema:

Tatoveringsdesign med natur tema

Naturtemaet pigment tatoveringer skildrer brugerens kærlighed til naturen, og disse er mere realistiske med det naturlige miljø og ethvert vildt dyr i det. Disse er for det meste lavet af skov- eller regnbilleder og er gjort mere virkelige.

8. Digi-Print Pigment Tattoo Designs:

Digi-Print Pigment Tattoo Designs

Digi-Print pigment-tatoveringer ligner et digitalt tryk, der bruger digitale pixels, cirkler, firkanter og andre geometriske former til at danne et billede. Disse bruger også flerfarvede pigmentblæk. Disse designs bruger de fleste af de geometriske former som muligt til at danne et billede.

9. Personlige Pigment Tattoo Designs:

Personlige tatoveringsdesigner til pigmenter

De personlige pigmenteringstatoveringer er omhyggeligt lavet med et tema eller portræt eller koncept afhængigt af brugeren. Disse kan være portrætter, citater, temaer osv. Disse er for det meste portrætter af deres yndlingsperson, familie, kære eller endda inspirationer.

Pigmentetatoveringerne er de mest elskede mønstre, og disse designs giver det mest majestætiske look, og disse er lavet som realistiske tatoveringer. Disse pigmentfarver er de trendy designs og er elskede af de unge. Dette er de foretrukne typer, når brugeren vil have det mere ægte og se ‘smertefrit’ Prøv ethvert design fra denne kollektion, og imponér også på dine venner. Mens blæk sørger for dit valg af tatoveringsmønster.