10 bedste tatoveringssaloner i Indien

At få et permanent design på en krop kan være en ting, som mange mennesker overvejer at gøre i disse dage. Til dette skal du gå til eksperter, der kan guide dig gennem hele processen og gøre dette på en måde, så du kan være komfortabel sportslige.

Der er forskellige tatoveringssaloner i Indien, hvorfra du kan få lavet et permanent blækdesign på din krop. Der er hundredvis af sådanne butikker næsten på hvert hjørne af en by, uanset om den er lille eller stor, og selv du kan få dem gjort billigt fra indkøbscentre og andre lokale butikker. Der er også mange mennesker, der gør disse på et personligt grundlag, og de kan få dem udført for dig til en meget lav pris og til din bekvemmelighed.

Bedste tatoveringssaloner i Indien

Disse mennesker ejer ikke butikker, men betjener kunder efter eget behag. Du kan også booke dine sessioner fra dem. Dog plejer folk at booke sessioner fra kendte butikker, hvor du kan få en professionel ekspert, og i tilfælde af et problem kan du gå tilbage til butikken og tale problemet med kunstneren. Disse mennesker finder mere bekvemt. Du kan også prøve dette. I nogle butikker finder du også eksperter og deres assistenter, der også arbejder ganske godt med det arbejde, de gør, fordi de gør det professionelt på en række kunder.

Du får også en, der kan tegne designs, der er skræddersyet til dig, og de vil også guide dig gennem hele processen fra at få designet tegnet på en ordentlig måde til at få dette videre til personens krop ved at forberede kropspositionen med deres rensemidler og andre alkoholholdige produkter og også ved at skrabe positionens hår. Derefter lagde de stencilen, som er blevet forberedt i overensstemmelse hermed fra et blækark, og derefter kan du kontrollere, om stillingen er behagelig for dig at dyrke sport eller ej. Du skal også huske, at det at have en tatovering har visse ulemper. Hvis du planlægger at få noget i mørke farver som gamle mønstre, kan det være svært at fjerne det, da det kan efterlade spor af blæk, selvom du bruger laser til at fjerne det. Så du skal være fortrolig med farverne og det design, du vil bruge.

Bedste tatoveringssaloner i Indien:

Nedenfor er de 10 populære tatoveringsstationer i Indien, hvorfra du kan få designet dit design.

1. 3D Tattoo Studio Delhi:

3D Tattoo Studio Delhi

Dette studie har en specialisering og bortset fra at lave nye designs, og de kan også skræddersyet lave nye designs til dig. Adressen til denne butik er Defense Colony, Delhi, A-454, 110024 og ejes og drives af Gupt Ram. Han er en af ​​de bedste tatovører i Indien.

2. Lokesh Verma Devil’z Tattoo Center:

Lokesh Verma Devil’z Tattoo Center

Dette er i Delhi, og du kan få detaljer om design og priser fra deres websted. Dette er et meget berømt sted, hvorfra du kan få din kunst udført. http://www.tattoosnewdelhi.com/.

3. KDz -tatoveringer i Delhi:

KDz tatoveringer i Delhi

Det er meget professionelle mennesker, som du kan få et design udført fra. De skaber brugerdefinerede designs ved at tegne noget ud, som du kan have det behageligt med. Du kan også få vejledning om valg af farver. Deres butik er den største, og du kan nemt få udført enhver form for kunstværk fra disse kunstnere. De træner også mennesker, som du kan se på billedet ovenfor, hvis du vil have dette som et erhverv. Du kan få mere information fra deres websted http://www.kdztattoos.com/.

4. Angel Tattoo Design Studio Of Delhi:

Angel Tattoo Design Studio i Delhi

De brugerdefinerede laver ethvert tatoveringsdesign, som du vil have på din krop. Adressen til denne butik er G-17/1, Rajouri Garden, 110027.

5. Art n Skin Tattoos i Delhi:

Art n Skin Tattoos i Delhi

De opretholder god hygiejne, og de har også en række assistenter, der hjælper dig med at vælge designet og også farverne. De er meget kendte, og deres adresse er East Delhi, Modsat Dayanand Vihar, Pankaj Plaza Center S-3 Shop på 2. sal. Tjek deres websted for mere information http://www.artnskintattoos.com. Han er også en af ​​de bedste tatovører i indien.

6. Evig udtryk, Bangalore:

Evig udtryk, Bangalore

Hvis du vil gå til en velkendt butik i Bangalore for dit design, så er det her butikken, hvor du kan få dit design udført. Dette er en af ​​de populære tatoveringsstuer i Indien.

7. Andy’s Tattoo Parlor Anjuna Goa:

Andy’s Tattoo Parlor Anjuna Goa

For festdyrene i Goa, der ønsker at få et design udført af en kendt kunstner, der har udført mange kunstneriske og kreative kunstværker på mange af hans klienter, kan de besøge denne lille stue, hvor de har meget gode hygiejneforhold.

8. Brahma Tattoo Design Place i Bangalore:

Brahma Tattoo Design Place i Bangalore

Dette er et meget kendt studie og var det første, der blev åbnet i byen. Du kan få de mest uddannede kunstnere her, og du vil også kunne få tilpassede designs. Du kan få deres oplysninger fra hele webstedet og vide om priserne. http://www.bramhatattoostudio.in

9. White Star Studio Kolkata:

White Star Studio Kolkata

Dette er placeret i Salt Lake City, i sektor 3, og sektoradressen er ib-150. Hvis du vil have et design udført af en kendt kunstner og også gerne have gode hygiejneforhold, så er dette en butik, hvor du kan få dit design specialfremstillet og udført fra. Du vil også lide de korrekte hygiejneforhold, de vedligeholder. Kunstnerne og hjælperne her vil også give dig vejledning i valg af et korrekt design eller farve. Dette er også en af ​​de bedste tatoveringsstuer i Indien.

10. Moksha Tattoo Studio Goa:

Moksha Tattoo Studio Goa

Som vi alle ved, er Goa et feststed i dette land. Der er mange stuer her, som du kan få dit design udført herfra. Moksha er en meget kendt stue blandt andre. Så hvis du vil få dit design udført fra en kendt butik, kan dette være din butik. Dette er på Calangute Beach Road, Near Baga Circle, Arpora, Calangute, GA 403516. De har specialiseret sig i alle former for designs, og de kan også skræddersy til at lave en tegning til din egnethed. Han er også en af ​​de bedste tatovører i Indien.