9 bedste tatovører i Pune

Pune er en stor by beliggende i staten det store Maharashtra, denne by har mange store attraktioner, som både statens folk nyder og turisterne der går der. Ud over disse attraktioner har tatoveringssalongerne i Pune vundet popularitet i løbet af de sidste par år, ikke kun på grund af moderniseringen af ​​kunsten, men også på grund af den langsomme vækst af denne kunst i hele byen.

Der har været en langsom vækst i mængden af ​​tatoveringsstuer i byen, og nogle af disse tatoveringssteder har vundet fremtrædende plads blandt resten for deres fremragende kunstnere og fænomenal arbejde. Disse tatoveringsstuer er hjemsted for de bedste kunstnere i pune, der sætter en ære i deres arbejde og har en meget succesfuld fan.

Bedste tatovører i Pune

Mest populære tatovører i Pune:

Nedenfor er de 9 bedste tatovører i pune med hensyn til både deres kunst og effektivitet.

1. Bulls, Tattoo Studio I Pune:

Dette er sandsynligvis det bedste tatoveringsstudie i pune med nogle af de mest exceptionelle kunstnere i byen. Kunstnerne i denne tatoveringsstue har de bedste hænder i byen med hensyn til denne enestående kunst. Desuden laves meget effektive permanente tatoveringer her til ekstraordinære priser med det bedste udstyr og er usædvanligt sikre.

2. Sabby’s Tattoo And Piercing Studio I Pune:

Sabby er den bedste kunstner, der er tilgængelig i pune af et langt skud, og det er fordi han giver meget usædvanlige tatoveringer til overkommelige priser og bruger udstyr i topklasse, der er meget sikkert for din hud. Du vil helt sikkert forlade denne tatoveringsstue med et smil på læben på grund af den tatovering, du nu har.

3. Kraayonz Tattoo Studio i Pune:

Kraayonz tatoveringsstudio ligger i Koregaon Park og er hjemsted for en anden stor tatovør i Pune, der har specialiseret sig i ansigts- og håndledstatoveringer. Endnu en gang er det udstyr, der bruges her, meget sikkert for din hud, og tatoveringerne fås til meget overkommelige priser i forhold til mange andre tatoveringsstuer i byen. Han er den bedste tatovør i pune.

4. Deekays Iron Hand Tattoo Shop i Pune:

Ejeren meget populært kendt som Deekay er en meget stabil tatovør, der har modtaget mere end anstændige anmeldelser fra de fleste af sine kunder. Med speciale i en lang række permanente tatoveringer har jernhåndtatoveringsstudiet et par flere store kunstnere, der alle arbejder sammen for din tilfredshed.

5. Kit’s Tattoo Parlor I Pune:

En anden fantastisk tatoveringsstue i harmoni med ekstraordinære kunstnere, denne salon har specialiseret sig i innovative designs, der gør den unik og meget populær blandt sine kunder. Kit er en meget talentfuld kunstner og leverer fremragende og overkommelige tatoveringer.

6. Inkalab Tattoo Shop i Pune:

Inkalab tatoveringsstudiet er stolt over at lytte til klientens krav og derefter handle efter dem, så deres oplevelse, mens de får en tatovering, bliver mindeværdig og gunstig. Inkalab har et team af vidunderlige kunstnere, som alle har en stabil hånd og bruger det bedste udstyr.

7. Ink Field Tattoo Studio i Pune:

Blækfelt har for nylig vundet fremtrædelse fra nogle af de flotte designs, det er begyndt at lave på mange af de nye kunder. Det skyldes den nye kunstner, der er tilsluttet. Disse kunstnere sammen med et par andre leverer innovative og overkommelige tatoveringsdesigner til kunder, der forlader salonen med et smil på læben og med en fremragende anmeldelse.

8. Poison Ivy Tattoo Studio I Pune:

Dette tatoveringsstudie er blevet opført i de 25 bedste tatoveringsstudier i Indien på grund af deres usædvanlige tatoveringsideer, koncepter, designs og mest af alt deres kunstnere, som alle giver meget innovative overkommelige tatoveringer i henhold til dine krav.

9. Inksignia Tattoo Shop i Pune:

Komfort er det første, du vil føle i denne tatoveringsstue. De gør dig så behagelig, at det altid vil være, som om du ikke vil mærke noget, når du får lavet tatoveringen. Enestående priser tilføjer de funktioner, der er en del af denne store tatoveringsstue. Han er også den bedste tatovør i pune.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80