Top 10 tatoveringssaloner i Mumbai

Tatoveringer er en meget populær kunstform og trend, og der er forskellige butikker i Mumbai, der giver disse tjenester, der passer til din lomme.

Tatoveringsstuer i Mumbai

Bedste tatoveringsstuer i Mumbai:

Nedenfor er de 10 bedste tatoveringsstuer i Mumbai som følger.

1. Aliens Tattoo Studio i Mumbai:

Aliens Tattoo Studio i Mumbai

Dette er et meget velholdt studie. Du kan nemt få de nødvendige designs fra dem. Dette er også et meget populært studie. Du kan få stamme, pigetype og flere andre varianter fra deres butik. Disse mennesker specialiserer sig også i tilpassede mønstre. Dette er placeret på Aram Nagar, Versova. Du kan få flere oplysninger om de priser, de opkræver og også de designs, de har lavet fra deres websted. Du kan også personligt sende dem en e -mail for at få at vide om de designs, du ønsker, og også prisen på disse typer mønstre. Deres websted er på http://alienstattoos.com/.

2. Blæk N nåle:

Blæk N nåle

Dette er en populær stue i Mumbai til blækdesign. Du kan kontrollere deres forskellige værker fra deres side. Du kan også personligt maile og vide fra dem om priserne på designene og også om den type mønster, du ønsker. De brugerdefinerede laver flere forskellige stammemønstre og andre stilfulde mønstre. Deres butik ligger i nærheden af ​​Sundarvan Complex. Kunder kan kontakte dem via deres ansigtsbogside, der er på https://www.facebook.com/inksandneedlestattoo?fref=photo

3. Body Canvas Studio i Mumbai:

Body Canvas Studio i Mumbai

Dette er en velkendt stue at få dit tatoveringsdesign fra. Deres gebyrer er også forholdsvis højere, og du kan få flere oplysninger fra deres websted på http://www.mumbaitattoos.com/. Denne butik har designet designs på flere Bollywood og andre berømtheder, herunder Aamir Khan og Priyanka Chopra. Han er den bedste tatovør i mumbai.

4. Tatovering:

Tatovering

Dette er et meget populært studie, der giver dig flere typer designs. Disse mennesker kan også skræddersyet stammedesign til dig. Disse mennesker specialiserer sig også i japanske og asiatiske designs. Du kan få flere oplysninger fra deres websted på http://www.tattooism.in/. Det er en af ​​de bedste tatoveringsstuer i Mumbai.

5. Ben’s Tattoo Lounge:

Ben’s Tattoo Lounge

Hvis du ikke kan lide udseendet af dit gamle design, kan disse kunstnere give dig et mønster, der passer til de nye tendenser. Du kan også få andre tilpassede mønstre fra denne butik. Du kan få mere information fra dette websted http://places.wonobo.com/mumbai/bens-tattoo-lounge/1266962.

6. Witch Art Tattoo Studio i Mumbai:

Witch Art Tattoo Studio i Mumbai

Dette velkendte studie er i Navi Mumbai. Du kan få forskellige designs og tilpassede mønstre fra dem. Du kan tjekke deres websted på http://www.witcharttattoo.com/. Det er det bedste tatoveringsstudie i Mumbai.

7. AL’s Tattoo Studio i Mumbai:

AL’s Tattoo Studio i Mumbai

Denne studiolejlighed ligger i Bandra. Du kan få forskellige designs fra dette sted. Hvis du vil have stammemønstre eller andre polynesiske mønstre, kan disse kunstnere give dig tilpassede mønstre. Denne butik har også tegnekunstnere, der kan skitsere dig tilpassede japanske mønstre. Du kan personligt sende dem en mail for at få at vide om deres priser. Du kan også kontrollere deres designs og få andre oplysninger fra deres websted på http://alstattoostudio.com/.

8. Frække Needles Tattoo Studio i Mumbai:

Frække Needles Tattoo Studio i Mumbai

Dette er et populært designsted, som du kan tjekke ud. Deres websted har oplysninger, og du kan tjekke deres galleri med designs. De vigtigste kunstnere er Akshay Raja og Vijay Shah. Deres websted er på http://naughtyneedlestattoos.weebly.com/. Han er den bedste tatovør i Mumbai.

9. Tattoo Culture Studio i Mumbai:

Tattoo Culture Studio i Mumbai

Dette er et populært studie med en række forskellige japanske og gamle mønstre til deres kunder. Du kan få flere oplysninger fra deres websted på http://www.hakimsaalim.com/. Han er også den bedste tatovør i Mumbai.

10. Tattoo Star Collective:

Tattoo Star Collective

Dette er et velkendt studie i Mumbai med kreative kunstnere, der kan lave forskellige designs efter din komfort. Du kan få flere oplysninger om deres priser og designs galleribilleder fra deres ansigtsbogside på https://www.facebook.com/Tattoostarcollective/timeline. Det er en af ​​de populære tatoveringsstuer i Mumbai.