3D -tatuoinnit – 90 kauneinta aihetta, joista tulee välittömästi ehdoton katseenvangitsija

3D -tatuoinnit ovat ehdottomasti trendikkäitä ja ovat suosituimpia tatuointeja. Ne vaikuttavat realistisella vaikutuksellaan ja ovat erityisen tehokkaita ja viehättäviä sekä miehille että naisille. Motiivista, koosta ja kehon osasta riippuen voit saavuttaa halutun vaikutuksen ja samalla tehdä tietyn lausunnon. Usein kolmiulotteisia tatuointeja kutsutaan myös realistisiksi. Tämä johtuu sävyistä, jotka luovat 3D -tehosteen. Kaiverretut aiheet korostuvat taitavasti iholla optisesti ja näyttävät todella aidoilta. Tällaiset tatuoinnit ovat hieman vaikeampia ja aikaa vieviä, ja sinun pitäisi valita todella hyvä tatuoija ollaksesi turvallisella puolella. Jos kaikki on oikein, neulan alle luodaan todellisia ihotaideteoksia ikään kuin taikalla, mikä saa sinut hämmästymään.

3D -tatuoinnit näyttävät aina todellisilta 

3D -tatuoinnit olkavarren silmän sisällä

Kolmiulotteisia tatuointeja on kaikenlaisia ​​malleja ja tyylejä. Omasta maustasi riippuen voit löytää sinulle sopivimmat ja kauniimmat. Tänään meillä on valmis monipuolinen kuvagalleria, josta voit todennäköisesti löytää parhaan idean tai ainakin tarpeeksi inspiraatiota 3D -tatuointiisi.

Biomekaaniset 3D -tatuoinnit

Biomekaaniset optiset tatuoinnit ovat olleet varsin suosittuja pitkään, pääasiassa miesten. Mutta monilla naisilla on myös tällaisia ​​elementtejä pistettynä tiettyihin ruumiinosiin. Tatuoinnissa värit ja varjot luovat optisen harhan. Ensi silmäyksellä luulet, että näet repeytynyttä ihoa. Tämä paljastaa robotin kaltaisia ​​mekaanisia osia. Biomekaaniset tatuoinnit ovat pohjimmiltaan jotain rohkeille, eivätkä ne kuulu pieniin ja hienovaraisiin tatuointeihin. Kannattaa siis miettiä hyvissä ajoin etukäteen, haluatko ja ennen kaikkea missä kehossa haluat saada tällaisen 3D -tatuoinnin. Kädet ja jalat ovat usein suosituimpia, mutta samalla ne kuuluvat niihin kehon osiin, joita on paljon vaikeampi peittää, varsinkin kesällä. Rinta, vatsa ja selkä voivat toisaalta olla paljon halvempia, jos haluat piilottaa tatuointisi aika ajoin.

3D -biomekaaninen tatuointi kyynärvarressa

3d tatuointi biomekaaninen kyynärvarsi

Kolmiulotteinen, biomekaaninen tatuointi takana

3d tatuoinnit naisille takaisin biomekaniikka

Pieni 3D -biomekaaninen tatuointi rinnassa

3d tatuoinnit olkapäällä miesten biomekaniikka

Kolmiulotteiset psykedeeliset tatuoinnit

Tämäntyyppinen tatuointi luo mielettömän mielikuvituksellisen optisen harhan. Ne on yleensä kaiverrettu erilaisiin eläviin väreihin, mutta jopa mustassa työssä niillä on vertaansa vailla oleva vaikutus. Spiraaleja, kaarevia viivoja ja abstrakteja hahmoja yhdistetään siten, että melkein huimaa, kun katsot tällaisia ​​tatuointeja pitkään. Samanlainen kuin katsot niin sanottuja psykedeelisiä kuvia, joita voit ostaa kirjakaupoista. Tällaiselle tatuoinnille tarvitset hieman enemmän tilaa, kuten B. selässä tai rinnassa, mutta myös jaloissa ja käsissä voi luoda hulluja psykedeelisiä tatuointeja.

Luo fantasiamaailma 3D -tatuoinnilla

3d tatuointi takaisin abstrakti

Psykedeelinen taideteos rinnassa ja kaulassa

3d tatuoinnit abstrakti aiheita kaulan tatuointi

Optinen harha 3D -tatuoinnin avulla kyynärvarressa

3d tatuoinnit kyynärvarren optinen harha

Eläimet ja hyönteiset 3D -muodossa

Kolmiulotteisia tatuointeja käytetään usein eläinten ja hyönteisten motiiveina. Hämmästyttävän aitouden ansiosta nämä näyttävät uskomattoman realistisilta ja voivat tuoda sekä hymyn että pelon kasvoille. Petoeläimet, kuten leijonat ja sudet, jotka edustavat rohkeutta ja voimaa, ovat erityisen suosittuja. Usein tilattavia 3D -tatuointeja ovat myös käärmeet, liskoja ja muita matelijoita. Monille naisille perhosia voi nähdä lähinnä jaloissa, selässä ja pilkkoutumassa. Isot ja pienet hämähäkit selässä tai olkapäässä eivät myöskään ole harvinaisia.

Olkavarren 3D -tatuointi leijonasta ja ruususta

3d tatuoinnit käsivarren leijona ruusuja

Kolmiulotteinen susi-tatuointi, joka näyttää siltä kuin se olisi tehty Photoshopilla

3d realistinen susi tatuoinnit

3D -perhonen seksikkäille jaloille

3d tatuointi jalka top perhonen tatuointi

Pelottava, kolmiulotteinen tarantula takana

3D -tatuoinnit takapuolen takana

Ruusuja, ruusuja ja lisää ruusuja!

Ja tietysti kaikkien kukkien kuningatar: ruusu. Se näyttää vieläkin kauniimmalta ja upeammalta 3D -ilmeessä. Käden yläosassa, selässä, olkavarressa tai reidessä sen kuninkaallinen kauneus ei koskaan jää väliin. Yhdistettynä nostalgisiin aiheisiin, kuten kelloihin, musiikkipaperiin tai viuluihin, kolmiulotteiset ruusut näyttävät erittäin romanttisilta tai jopa dekadenttisilta ja herättävät tällä hetkellä kaikkien huomion. Usein ruusut on kaiverrettu kirkkain värein ja loput tatuoinnin elementit jäävät mustaksi taustaksi.

3D ruusu kädessä vesivärioptiikassa

3d tatuointi käsi ruusujen päällä

Nostalginen 3D -tatuointi takana

3D -tatuoinnit naiset katsovat ruusuja

Rinta -olkapään tatuointi sinisestä ruususta ja kellosta

3D -tatuoinnit biomekaaninen ruusu olkapää olkavarsi

3D -goottilaisia ​​aiheita

Ne, jotka pitävät salaperäisistä goottilaisista tatuoinneista, ovat myös hyvissä käsissä kolmiulotteisten varianttiensa kanssa. Rosetit, kammottavat kasvot, ristit ja vanhat kirjaimet ovat vain muutamia suosituimmista tällaisten tatuointien malleista. Kolmiulotteinen ilme antaa heille vielä enemmän syvyyttä ja parantaa huomattavasti saavutettua vaikutusta. Useimmiten nämä 3D -tatuoinnit on kaiverrettu mustaan ​​työhön, jossa pelaat vain sävyillä ja erilaisilla lävistystekniikoilla.

Viehättävä goottilainen tatuointi rinnassa

3d tatuoinnit rintatatuointi musta työ

Tehokas 3D -tatuointi ylä- ja alavarteen

3d -tatuoinnit erittäin köyhät miehet

Kammottava goottilaistyylinen säären tatuointi

3d tatuoinnit säären musta työ goottilainen

Kolmiulotteiset New Age-tatuoinnit

Avaruus, lootus, Buddha tai OM -symboli – New Age -tatuoinnit ovat tällä hetkellä melko suosittuja monien tatuointifanien keskuudessa. Niiden hengellinen merkitys antaa käyttäjälle ainutlaatuisen itsemääräämisoikeuden tunteen ja samalla kuulumisen korkeisiin arvoihin valaistumisen tai itsensä kehittämisen tiellä. Suurin osa näistä tatuoinneista on kaiverrettu värikkäästi, jolloin kaikkia mahdollisia tekniikoita voidaan käyttää. Mahdolliset kehon osat ovat yhtä erilaisia. Tähänkään ei ole tiukkoja sääntöjä. Kaikki mitä haluat, on sallittua.

“Vapauta mielesi” 3D -tatuointi

3d tatuoinnit värikäs abstrakti aihe

Ole yksi maailmankaikkeuden kanssa

takaisin 3d tatuointi naiset

Upea 3D -tatuointi rinnassa

3d tatuointi rinnassa tatuointi abstrakteja aiheita

3D -tatuoinnit saavat realistisen ulkonäön ja vangitsevan vaikutuksen. Ne voidaan pistää erivärisiksi ja -kokoisiksi juuri siihen kehon osaan, johon haluat tatuoinnin. Ennen kuin valitset uuden tatuoinnin, pyydä yksityiskohtaisia ​​neuvoja hyvältä tatuoijalta. Mieti etukäteen huolellisesti, mitä ja ennen kaikkea, missä haluat tatuoida itsesi ja uskalla ottaa askel.

3D -tatuoinnit ovat kaikkien aikojen suosituimpia

3d tatuointi hihat värikäs tatuointi silmä 3d tatuointi hihat ruusut kallo 3d tatuointi naisten käsivarren tatuoinnin biotekniikka 3d tatuointi jalka tatuointi leppäkerttu 3d tatuointi nilkka sudenkorento 3D -tatuointi -ideoita olkavarteen 3d tatuointi miesten olkapään olkavarren biomekaniikka 3d tatuointi olkavarsi naisten kengät 3d tatuointi takaisin värikäs tatuointiuniversumi 3d tatuointi takaisin selkärankaan 3d tatuointi olkapää maori tatuointi 3d tatuointi olkapää perhonen 3d tatuointi puoli repeytynyt iho nielee 3d tatuointi kyynärvarren mehiläinen 3d tatuointi kyynärvarren miehet veistettyjä aiheita 3d tatuointi säären lisko 3d ampiainen olkapään tatuointi 3d tatuoinnit olkavarren kello 3d tatuoinnit auton rahaa 3d tatuoinnit musta työ mehiläispesä reiden tatuointi 3d tatuoinnit värikäs kyynärvarren tatuointi 3d tatuoinnit värikäs lintu kukkia motiivi 3d tatuoinnit värikäs tatuointi hämähäkki 3d -tatuoinnit värikäs skorpionin olkavarsi 3d tatuoinnit naiset takaisin olkapää perhonen calla 3d -tatuoinnit lentokoneen ikkunatatuointi 3d tatuoinnit jalka alkuun käärme 3d tatuoinnit koko käsivarren kukkia 3D -tatuoinnit takaisin värikäs sudenkorento 3d koko takaisin tatuoinnit naisten tatuointi lilium 3d koko takaisin tatuoinnit maisema 3D -tatuoinnit koko kehon värikäs tatuointi 3D -tatuoinnit veistettyjä motiiveja takajalassa 3d käden tatuoinnit käärmeen päällä 3d -tatuoinnit käsivarren krokotiilin sisällä 3d tatuoinnit lilium naisten puolella 3d tatuoinnit olkavarren lohikäärmesilmä 3D -tatuoinnit olkavarren geometrinen kuvio 3d tatuoinnit olkavarren miesten kotka 3d tatuoinnit olkavarren miesten gladiaattori 3d tatuoinnit olkavarren muistiinpanojen kuvio 3d tatuoinnit olkavarsi olkapää vaahteranlehti 3D -tatuoinnit olkavarteen 3D -tatuoinnit reiden miehet musta työ tatuointi 3d tatuoinnit orkideat kolibri 3d tatuoinnit ruusut takaisin värikkäitä 3D-tatuoinnit takaisin näkevään silmään 3d tatuoinnit takaisin karhun metsään 3d tatuoinnit takaisin musta työ optinen harha 3d tatuoinnit takaisin enkeli 3D -tatuoinnit ympäri pöllön kalloa 3d tatuoinnit takaisin kirsikankukkia 3d tatuoinnit takaisin kaula naiset dahlia 3D -tatuoinnit takana vetoketju optinen harha 3d olkapään tatuoinnit iguana 3D -tatuoinnit olkapääkompassi 3d tatuoinnit olkapääruusun naisten tatuointi 3d tatuoinnit trendi naisten tatuointi reiteen 3d tatuoinnit kyynärvarren biomekaniikka 3d tatuoinnit kyynärvarren roomalainen numero 3d tatuoinnit säären lisko 3d tatuoinnit vesiväri tatuointi olkapäät 3D -tatuoinnit rikkoutuneesta lasista vatsa 3d tatuoinnit perhonen biomekaniikka 3D -tatuoinnit miehille värikkäitä 3D -tatuointeja miesten olkapään tatuointeja perhonen 3D -tatuoinnit jalan yläosassa seksikkäitä 3D -reiden tatuointeja