Käsivarsinauha -tatuointi – 70 ideaa eri aiheista ja lävistystekniikoista

Etsitkö uutta inspiraatiota seuraavaan tatuointiisi? Tai ehkä sinulla ei vielä ole sellaista, mutta olet päättänyt hankkia ensimmäisen pian. Olemme keränneet sinulle lukuisia käsivarsinauha -tatuointi -ideoita, jotka sopivat sekä kokeneille tatuointifaneille että todellisille aloittelijoille. Muuten, rannekoru -tatuoinnit ovat yksi suosituimmista tatuoinneista ja näyttävät aina uskomattoman tehokkailta sukupuolesta ja tekniikasta riippumatta. Lisäksi tällaiset tatuoinnit ovat jälleen täysin trendikkäitä tällä hetkellä.

Maori käsivarsinauha tatuointi

rannekoru tatuointi maori motiivit miehet

Mitä pidetään käsivarsinauha -tatuoinnina?

Käsivarsinauha -tatuointi on olennaisesti rannekkeen tai ketjun muotoinen. Muotoilu kietoutuu käsivarren ympärille suorassa linjassa ja voidaan sijoittaa mihin tahansa käsivarren pituuteen, mukaan lukien kyynärvarren ja ranteen ympärille. Rannat vaihtelevat kooltaan erittäin kapeista, joskus vain yhdestä ohuesta viivasta riittävän leveisiin, jotta ne näyttäisivät puolihihoilta.

Rannekoritatuoinnit ovat loistava valinta ensimmäiseen tatuointiin. Koska tatuointi on asetettava käsivarteen määritelmän mukaan, se on suhteellisen helppo peittää tarvittaessa pitkillä hihoilla. Vähintään yhtä tärkeää on myös se, että käsivarsi on yleensä yksi vähiten tuskallisista tatuointialueista. On joitakin herkkiä alueita, kuten hauislihaksen ja kyynärpäiden sisäpuoli, mutta muuten kivun tason pitäisi olla täysin siedettävä.

Käsivarsinauhan tatuoinnin itämaiset aiheet näyttävät erityisen naisellisilta

henna -kuvioinen rannekoru tatuointi naisille

Mitkä aiheet ja lävistystekniikat sinun pitäisi valita??

Vaikka useimmat rannekorutatuoinnit on tehty kokonaan mustasta työstä, tämä on enemmän trendi kuin sääntö. Suurin syy kaikkien mustien rannekkeiden suosioon on se, että mallit ovat enimmäkseen abstrakteja tai geometrisia, ja mustat viivat tai pistekuviot korostavat näkyvästi muotoja. Ei kuitenkaan ole mitään syytä olla käyttämättä maalia käsivarsinauhassa – kaikki riippuu suunnittelusta ja elementeistä, jotka haluat sisällyttää.

Yksi rannekkeen tatuointien parhaista asioista on rajattomasti luovuutta. Loppujen lopuksi ainoa näkökohta, joka on ennalta määritelty rannekoru -tatuoinneilla, on se, että ne kietoutuvat käsivartesi ympärille – kaikki muu, koosta suunnitteluun ja merkitykseen, on täysin sinun ja mielikuvituksesi asia.

Värilliset rannekorutatuoinnit ovat erittäin suosittuja monien keskuudessa

rannekoru tatuointi sydän värikäs

Sydämet, ankkurit, ristit ja kuu ovat vain muutamia motiiveista, jotka usein kaiverrettavat sekä naiset että miehet. Ruusut, hibiscus, ääretön symboli, jänteet tai tsunamit – aiheiden valinta on yksinkertaisesti loputon ja jokainen löytää itselleen sopivan. Boho- ja maori -tatuoinnit ovat edelleen erittäin trendikkäitä ja suosittuja täällä, samoin kuin yksiriviset ja piste -työtatuoinnit. Kirjoitus suosittuilla sanoilla tai mottoilla on yhtä sopiva kuin rannekorut.

Taiteellinen yhdistelmä pisteitä ja geometrisia kuvioita

dot art rannekoru tatuointi naisten blackwork

Kuten näette, käsivarsinauhatatuointiideat ovat melko monipuolisia. Ne kaikki koostuvat upeista malleista ja niillä on erottuva esteettinen vetovoima. Olipa kyseessä vain yksi käsivarsi tai molemmille sopiva setti, tällaisilla tatuoinneilla on moderni ja tyylikäs ulkonäkö, joka varmasti erottuu joukosta. Katso kaikki tatuointiesimerkit alla olevasta kuvagalleriastamme inspiraation saamiseksi!

Rannekorutatuoinnit jokaiseen makuun

miehet rannekoru tatuointi ideoita maori tatuointi

Kukat ovat yksi suosituimmista aiheista

rannekoru tatuointi blackwork hyvät kukat

Sileät linjat ovat ehdottomasti trendikkäitä tatuoinneissa

rannekoru tatuointi värikkäitä raitoja

Sekä miehillä että naisilla

rannekoru tatuointi naiset blackwork linjat

Nämä yhdistetään usein pisteytykseen

rannekoru tatuointi blackwork pisteviiva tatuointi

Heimo- ja maorirannekorutatuoinnit ovat edelleen suositeltavia

viileä rannekoru tatuointi geometrinen kuvio

rannekoru tatuointi blackwork maori

Geometriset kuviot eri malleissa ovat yhtä muodikkaita

rannekoru tatuointi miehet blackwork geometrinen kuvio

rannekoru tatuointi naisten mikrogeometrinen kuvio

Värilliset käsivarsinauhatatuoinnit saavat yhtä paljon faneja

auringonkukka rannekoru tatuointi naisille

3d rannekoru tatuointi lasihelmiä

rannekoru tatuointi värikkäitä aiheita demn   rannekoru tatuointi blackwork meduza rannekoru tatuointi blackwork roman merkkiä rannekoru tatuointi blackwork raidat vesivärejä rannekoru tatuointi värikkäitä kirjontakuvioita rannekoru tatuointi naiset blackwork kukat rannerengas tatuointi hyvät lehdet rannekoru tatuointi naisten sulka boho rannekoru tatuointi naisten henna kuvio rannekoru tatuointi naisten lotus rannekoru tatuointi naisten ruusut rannekoru tatuointi naisten kirjaimet rannerengas tatuointi hyvät tyylitelty kukkia rannekoru tatuointi naisten tulppaani rannerengas tatuointi naisten vesiväri nuottiavain rannekoru tatuointi etno motiiveja rannekoru tatuointi graafiset ruusut rannekoru tatuointi sydän koruja naisia rannekoru tatuointi kirsikankukkia rannekoru tatuointi miehet afrikka motiivit rannekoru tatuointi miesten blackwork rannekoru tatuointi miehet värikäs heimo rannekoru tatuointi mikro tatuointi graafinen kuvio rannekoru tatuointi minimalistiset ohuet viivat rannekoru tatuointi panoraama vuoret rannekoru tatuointi kumppani tatuointi geometrinen kuvio rannekoru tatuointi ruusut blackwork rannekoru tatuointi käärme blackwork rannekoru tatuointi trendi naisten lehdet rannekoru tatuointi unisex höyhen rannekoru tatuointi herkkiä koruja rannekoru tatuointi Zunami -aihe musta blackwork rannekoru tatuointi geometrinen kuvio kukka mikro rannekoru tatuointi kukat kuu rannekoru tatuointi naiset boho rannekoru tatuointi naisille kasvitieteellinen kuvio rannekoru tatuointi värikäs raita rannekoru tatuointi kolme raita rannekoru tatuointi ideoita yksinkertaiset rannekoru tatuointikukat tyylikäs rannerengas tatuointi ideoita hyvät ystävyys tatuointi rannekoru tatuointi etno sydämen rannerengas tatuointi naisille linjat rannerengas tatuointi naisten mustavalkoinen maori rannekoru tatuointi musta työ maori rannekoru tatuointi miehet maori miesten rannekoru tatuointi ideoita mikrorannekoru tatuointi naisille mikro rannekoru tatuointi tähteä mini sydämen rannerengas tatuointi naisille minimalistinen rannekoru tatuointi sulka kuun tsunamin rannekoru tatuointi alkuperäinen rannekoru tatuointi miesten linjat raita rannekoru tatuointi miehet blackwork tiikeri rannekoru tatuointi miehet blackwork herkkä rannekoru tatuointi ideoita ystävyys tatuointeja