Luigi Colanin modernit taustakuvat lupaavat yksilöllisen suunnittelun

Yksilöllinen muotoilu – Luigi Colani -taustakuvat

Kuten tiedetään, seinien suunnittelulla on erittäin suuri vaikutus huoneen ulkonäköön, minkä vuoksi se ansaitsee ehdottomasti tiettyä huomiota. Muun muassa on tietysti tärkeää löytää oma tyyli, sillä valikoima markkinoilla on nykyään erittäin suuri.

Erityiset esitykset

Ne ovat todellinen erikoisuus erilaisia ​​Luigi Colanin taustakuvia jotka palaavat samannimiseen suunnittelijaan. Luonnon muotojen ja rakenteiden käsittelyn jälkeen vuosikymmenien ajan tästä saatu tieto on siirretty Luigi Colanin taustakuville vuodesta 2007 lähtien. Yksi hienoista ominaisuuksista on, että kaksi kappaletta ei ole todella samanlaisia. Jopa jotain niin kattavaa kuin taustakuva, valmistaja on onnistunut integroimaan ainutlaatuisen lajikkeen. Tämä tapahtuu olematta liian tunkeileva.

Luigi Colanin modernit taustakuvat

Luigi Colanin modernit taustakuvat

Bioniikka seinän muodossa

Suuri valikoima takaa oikeat vaihtoehdot huoneen sisustamiseen designtapeetilla Luigi Colani on jo luonut. Tapetit, joiden oletetaan heijastavan veden armon ja kiehtovuuden, ovat erityisen kuuluisia, mikä on myös selkeä osoitus Colanin ihastumisesta luontoon.

Toisaalta virtaviivaisen muodon kuvauksessa hän osoittaa toistuvasti, ettei myöskään luonnon teknistä puolta pidä unohtaa. Yksinkertaiset mutta nerokkaat esitykset antavat taustakuvalle lopulta hyvin erityisen dynaamisen, mikä voi vaikuttaa myönteisesti huoneen myöhempään ilmastoon. Nämä ideat ovat erityisen suosittuja olohuoneen taustakuvien alalla.

modernit taustakuvat Luigi Colani

Erityinen tulkinta -alue

Luigi Colani jättää mielellään katsojan tehtäväksi antaa teoksille tietty merkitys. Tämä saavutetaan esimerkiksi kaarevilla muodoilla, jotka voivat myös edustaa monia eri asioita. Jos joku kokee muistuttavansa eksoottisen kasvin lehtiä, toisille se on pilvinen taivas tai vanhan kuihtuneen puun rosoinen kuori. Juuri tässä Colanin luonteenpiirre heijastuu niin selvästi, mikä tekee taustakuvista erittäin suosittuja paitsi suuren suunnittelijan faneille. On varmasti mielenkiintoinen idea luottaa Luigi Colanin taustakuviin suunnittelussa. Koska tämä antaa huoneelle mahdollisuuden antaa tietyn ainutlaatuisuuden, jota ei voida luoda niin helposti tavanomaisilla vakiomalleilla. Loppujen lopuksi ajattoman muotoilun ansiosta ei ole edes väliä, onko huone sisustettu klassisella vai modernilla tavalla.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80