Minimalistiset suunnittelijataustakuvat hienostuneeseen ja moderniin tunnelmaan

suunnittelija tapetti minimalistinen kuvio

Anna huoneillesi hienostuneisuutta design -taustakuvilla

 Ei ole enää salaisuus, että tapetit ovat palanneet trendiin. Ja hyvin usein modernin sisustuksen oikean valinnan mottona on: joskus vähemmän on enemmän. Tänään meillä on juuri sinulle sopiva juttu. Esittelemme sinulle 15 tyylikästä suunnittelijataustakuvaa, jotka ovat ilmeikkäitä ja hienovaraisia ​​samanaikaisesti.

Täältä löydät lähes kaiken hallitsijoista ja muista geometrisista kuvioista retro- ja muihin abstrakteihin muotoihin. Värit ovat neutraaleja ja luonnollisia ja takaavat täydellisen taustan modernille sisustuksellesi. Oletko valmis katsomaan tarkemmin? Yllä näet jo CB2: n itseliimautuvan taustakuvan, jonka on suunnitellut Chicagossa asuva suunnittelija Noël Ashby. Kuviot ovat abstrakteja ja geometrisia ja niissä on vaalean harmaa sävy. Tämän taustakuvan etuna on, että se on täysin irrotettava.

Wilshiren seinämaalaus, West Elm

suunnittelija tapetti betoni näyttää

Tämä helposti levitettävä vinyylitapetti antaa seinillesi erinomaisen betonisen ilmeen. Jäljitelmä on aivan täydellinen, ja neutraali väri on universaali tausta kaikentyyppisille kodin lisävarusteille.

Kolmiulotteiset kuutiot vaaleanharmaita

suunnittelija tapetti kolmiulotteisia geometrisia kuvioita

Ylellinen taustakuva, jossa on kreikkalainen näppäinkuvio mustalla ja kullalla

suunnittelija tapetti kulta musta kreikkalainen avain

Orbit Metallic, esittäjä Noël Ashby

suunnittelija tapetit ympyrät geometriset

Toinen minimalistinen luomus Noël Ashbylta: tämä taustakuva on hienostunut jäljitelmä verkosta, jossa on herkkiä ympyröitä. Sitä tarjoaa myös CB2, ja se voidaan vaihtaa erittäin helposti.

Taitava kivijäljitelmä

suunnittelija tapetti minimalistinen kuvio kiviä tyylitelty

Geometria valkoisena  Graham & Ruskea

suunnittelija tapetti minimalistinen suunnittelukuvio

Löydät tämän dynaamisen helpotuksen valkoisena Grahamista & Ruskea. Inspiraatio tähän tuli modernista arkkitehtuurista. Tällaisen kolmiulotteisen kuvion avulla voit olla varma, että saat enemmän liikettä mihin tahansa huoneeseen.

Helmillä koristeltu kuu West Elmissä

suunnittelija tapetti minimalistinen retro

Tämä hienostunut seinämaalaus West Elmissä viehättää filigraanisella retro -tyylillä. Antiikki- tai vintage -huonekalut ja kodin esineet sopivat erityisen hyvin tähän.

Vahva ja maskuliininen musta

suunnittelija tapetti minimalistinen musta laattaoptiikka

Jos haluat mieluummin antaa huoneillesi vahvemman ilmeen, tämä ilmeikäs tapetti, jossa on laatta, on ihanteellinen ratkaisu sinulle. Tämä on taas Grahamin kanssa & Ruskea ja on onnistunut lisä hienostuneeseen, minimalistiseen sisustukseen.

Jos pidät nuhjuisesta tyylikkäästä

suunnittelija tapetti minimalistinen nuhjuinen tyylikäs rottinkikalusteet

Kuitukankaat: Ferm Livingin verkko

suunnittelija tapetit suorakulmiot minimalistinen

Tällaisen hienon taustakuvan löydät tanskalaisesta Ferm Livingistä. Se on minimalistinen verkon jäljitelmä ja yhdistää tarkkuuden ja lempeyden yhdeksi. Se on WallSmart -taustakuva, jonka voit laittaa päälle ja ottaa pois ilman ongelmia.

Ferm Living -verkko vaaleanpunaista

suunnittelija tapetti suorakulmioita vaaleanpunainen

Hienoja kudottuja kuvioita Grahamissa & Ruskea

suunnittelijan taustakuvat hienovaraiset geometriset kuviot

Perinteinen beige -vintage -kuvio

suunnittelija tapetti perinteinen kuvio minimalistinen

West Elmin origamiraidallinen tapetti

suunnittelija tapetti valkoinen helpotus

Tämä tapetti voittaa sinut paitsi filigraanisen helpotuksensa ja eleganssinsa lisäksi myös ympäristöystävällisyytensä ansiosta. Se oli laserpainettu erikoispaperille ja on täysin PVC-vapaa. Lisäksi tuote saavuttaa erittäin alhaiset arvot VOC -päästöjen osalta.