Moderni yksivärinen taustakuva 3D -tehosteella – Graham & Brownin muoto ja muotoilu

                                                        musta-3D-taustakuva-cheker

Uusi muoto & Grahamin suunnittelukokoelma & Ruskea koostuu erilaisista houkuttelevista ja moderneista taustakuvista, jotka ovat saaneet inspiraationsa geometrisista hahmoista. Kokoelmaa leimaa mielenkiintoinen ja alkuperäinen muotoilu. Se perustuu varjojen käyttöön ja luo kolmiulotteisen vaikutelman.

Nämä taustakuvat on luotu yksivärisillä väreillä. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Juuri tästä syystä ne sopivat täydellisesti jokaiseen talon huoneeseen. Täällä voimme tavata erilaisia ​​tapetteja, jotka on koristeltu grafiikalla, sileillä pinnoilla, metallisella kiillolla ja herkillä vedoilla. Tämä ainutlaatuinen kokoelma sisältää 7 erinomaista mallia:

Checker on ruudullinen taustakuvio, jossa on 3D -elementtejä, jotka yhdistetään myös kiiltäviin varjotehosteisiin. Ruudullisella taustalla olevat neliöt on painettu erikokoisina.

Harmaa ruudullinen 3D -taustakuva tyylikkäällä seinäkellolla

checker-wallpaper-grey-seinäkello

Lyhytaikainen on liukuva geometrinen muotoilu. Tässä kohtaa tekstuuri, pisteet ja varjot yhdistetään luomaan kivien yhdistämisen vaikutus.

Tyylikäs violetti tapetti, 3D -efekti ja valkoinen lattiavalaisin

violetti-tapetti-3D-lyhytaikainen

Kovera tarjoaa mielenkiintoisia S-muotoisia hahmoja, jotka on yhdistetty tyylikkäästi ja alleviivattu metallisella kiillolla.

Tyylikäs sisustus, jossa on ylellinen kolmiulotteinen seinäkoriste, kiiltävä lattia ja musta tuoli

kovera-musta-harmaa-tapetti-tuoli

Cubix on todella klassinen muotoilu ja alkuperäiset muodot, jotka tulevat erittäin tehokkaasti esiin metallisella kiillollaan.

Loistava sisustus modernin Cubix -muotoilun avulla

cubix-hiiri-harmaa-tapetti-nojatuoli

Eleganssia ja tyyliä vaaleanharmaalla 3D -taustakuvalla, ylellisillä maljakoilla ja dominoilla

vaaleanharmaa-3D-tapetti-cubix

Imperiumi inspiroi muinainen paperin taittotaide, jota edelleen kutsutaan origamiksi. Taitetut kuviot näyttävät erittäin kauniilta yhdessä metallipinnoitteen kanssa.

Upea yhdistelmä mustaa 3D -taustakuvaa ja valkoisia vaatetelineitä puun muodossa

empire-tapetti-musta-vaateteline

Etos on valmistettu ylellisestä kankaasta, jossa on moiré -vaikutus. Hienot kuviot, joissa on kiiltävä pinta, löytyvät täältä. Tässä mallissa yhdistyvät matta ja kiilto, jotka toistuvat, ja monimutkaiset ympyrät luodakseen mutkikas, meditatiivinen muotoilu.

Arkuutta ja viihtyisyyttä talossa tämän meditatiivisen tapetin avulla

3D-taustakuva-lattiavalaisin-ethos

ruokala muistuttaa vanhaa, pyöristettyä televisioruutua retro -tyylillä. Tämän yksinkertaisen graafisen suunnittelun ansiosta seinät näyttävät pallomaisilta ja luovat visuaalisen syvyyden ja leveyden tunteen.

Sisustussuunnittelu ainutlaatuisilla taustakuvilla, harmaa tuoli ja vihreä lattia tapetti-3D-hopea-tuoli-ruokala

Teksti Katjan kanssa