Oikeat taustakuvat luovat yksilöllisen elämisen tunteen

taustakuva mustavalkoinen filigraani

Tee täydellinen valinta Tapetenmax -taustakuvilla

 Kalusteiden yksilöllisen järjestelyn lisäksi huone saa hyvän elävän ilmapiirin, jos seinät on suunniteltu vastaavasti. Pelaa tässä yhteydessä Taustakuva on tärkeä rooli niiden eri puolilla, koska ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden luoda seinälle tekstuuri, väri ja kuvio, mutta myös yksittäisiä aiheita.

Tällä on ratkaiseva vaikutus huoneen luonteeseen, minkä vuoksi päätöstä ja valintaa on harkittava huolellisesti.

Klassikko sopii kaikkeen

Jokainen, joka valitsee hakkeen taustakuvan, valitsee klassisen par excellence. Koska juuri tämä on monipuolinen ja voidaan yksinkertaisesti maalata emulsio -maalilla, jos haluat vaihtaa sen. Rakenteellinen pinta tasoittaa täydellisesti epätasaisuudet tai hienot halkeamat seinällä, jolloin muut ominaisuudet, kuten rakenteellinen ja mittatarkkuus ja hengittävyys, puhuvat näiden taustakuvien puolesta. Paperitapetti, joka koostuu yleensä kahdesta paperikerroksesta, on yksi seinän suunnittelun klassikoista. Ylempi on värillinen tai painettu kuvioilla, riippuen taustakuvan laadusta, tämä on enemmän tai vähemmän valonkestävä. Tämä tekee selväksi, miten taustakuva muuttuu ajan myötä, eli joko kellastunut tai haalistunut. Paperitapetit on painettu eri sarjakuvahahmoilla lastenhuoneen erityisenä nähtävänä. Saksassa sanotaan, että 47 prosenttia juniorihuoneista on varustettu niillä. Paperiset taustakuvat sopivat täydellisesti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, jos ne on painettu ylellisillä kuvioilla tunnettujen suunnittelijoiden tyyliin.

tapetti kuvioitu täplikäs moderni muotoilu

Strukturoidun vinyylin suosio kasvaa

Niille, jotka haluavat jaloa tunnelmaa kotiinsa, on hyvä käyttää yhä trendikkäimpiä kuvioituja vinyylitapetteja. Näillä on kolmiulotteinen helpotusvaikutus, jota voidaan edelleen parantaa sopivalla värillä. Tapetti itsessään on erittäin kestävä, mutta kallis ostaa. Vastineeksi se tekee vaikutuksen paitsi sen poikkeuksellisella ulkonäöllä, myös korkealla hengittävyydellä ja korkealla valon vaikutusten kestävyydellä. Koska ne ovat erittäin palonestoaineita, ne voidaan asentaa myös huoneisiin, joissa on keskimääräistä kosteampaa, esimerkiksi kylpyhuoneisiin tai keittiöihin. Yksinkertainen vinyylitapetti puolestaan ​​tekee vaikutuksen ennen kaikkea vähäisellä ylläpidollaan ja sopii siksi myös keittiöön, kylpyhuoneeseen tai toimistoihin ja portaikkoihin.

tapetti kuvioitu barokkityyli musta valkoinen retro

Tekstiilit luovat mukavuutta

Erityisesti olohuoneessa on kyse kodikkaasta, kodikkaasta olosta. Tämä onnistuu parhaiten tekstiilitapeilla seinillä. Ne koostuvat joko villasta, silkistä, pellavasta tai puuvillasta ja ovat erittäin herkkiä. Mutta ulkonäkö ja tietty hohto korvaavat kalliin oston ja suuren vaivan kiinnittää tapetti oikein seinään. Velour -taustakuvissa on erittäin pörröinen pinta – ja siten erittäin kodikas olo. Tekstiilikuidut “kerätään” paksuun pohjapaperiin sähköstaattisten vaikutusten vaikutuksesta, mikä luo samettisen vaikutelman. Tummissa väreissä ne levittävät miellyttävän tunnelman olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin ja vakuuttavat kodikkaalla ilmapiirillä, jossa kaikki tuntevat olonsa mukavaksi.

 tapetti kuvioitu nuhjuinen shic -tyyli

tapetti tiili näyttää seinän suunnittelu