Uusin taustakuvan trendi 2019 “Animal Print” on täällä!

Emme ole koskaan väsyneitä kokeilemaan uusia kuvioita ja värejä seinillämme. Ei ole turhaa, että he sanovat: tarvitset jälleen maisemanvaihdon. Löysimme äskettäin tämän upean “eläinpainatus” -taustakuvan. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Aivan upea! Hienot, imartelevat värit vanhassa vaaleanpunaisessa ja vaaleanharmaassa onnistuneessa yhdistelmässä orgaanisten eläinkuvioiden kanssa – ehdottoman toivottavaa. Nämä taustakuvat luovat todellisen hyvän olon katseenvangitsijan jokaisesta tylsästä seinästä ja takaavat enemmän harmoniaa ja kodikkuutta huoneessa.

 Trendikkäitä “eläinkuvioisia” kuvioita, tulkittu uudelleen

Suurin inspiraatio tuli meille, kun saimme uusimman kokoelman SeinämaalauksetTapetti, innovatiivisesta brittiläisestä designstudiosta. Suunnittelijat päättivät tarttua suureen haasteeseen saada eläinkuvioiset taustakuvat näyttämään tyylikkäiltä, ​​ja he taistelivat tiensä voittoon tällä uudella seinämaalauskokoelmalla. Ylimitoitetuilla pastellisävyisillä tulosteilla nämä käsitteelliset seinämallit hillitsevät vuoden suurimman muotitrendin saadakseen tyylikkään siirtymisen sisustukseen.

Kutsu lonkkatapettien trendi 2019 kotiisi

tapetti trendi eläin tulostaa kirahvi

Lukuisat eläinten ulkonäöt, jotka ovat viime aikoina hiipineet kodintekstiileihin ja -tuotteisiin ja siirtyneet kodin lisävarusteisiin aksentteina, tekevät selväksi, että “eläinpainatus” on tämän vuoden suurin ja rohkein suuntaus. Tässä tyylikkäässä tapettikokoelmassa, jossa klassiset eläinkuvat ovat minimalistisia muotoja ja maksimalistisia kokoja, suunnittelun ystävien ei tarvitse karttaa ajatusta ottaa eläinpainatus omille seinilleen.

Hieno afrikkalainen olo olohuoneessa

tapetti trendi seepra vaaleanpunainen

“Eläinpainatus” -taustakuvien ei tarvitse olla pelottavia

Leopardeja ja ocelotteja koristavat kissamallit ovat ikonisia tulosteita. Mutta nämä voivat nopeasti näyttää liian juustoisilta tai arkipäiväisiltä. Tämä voidaan estää kokonaan MuralsWallpaperin abstrakteilla ja tyylikkäillä taustakuvioilla. Uusi kokoelma laajentaa trendiä sellaisilla eläinkuvioilla, joita ei usein nähdä vaatteissa. Tässä tulosteet ovat suurikokoisia ja tyyliteltyjä, joten ne näyttävät erittäin moderneilta ja hienostuneilta.

Tiikerikuvioinen taustakuva on myös “kesytetty” tyylikkäästi.

tapetti trendi eläin tulostaa tiikeri

Ne, jotka tuntevat olonsa liian ujoksi kokeilemaan trendiä kotona, voivat luoda oman villeimpien unelmiensa tilan tällä tapettimallistolla. Näissä taustakuvissa on seepra-, leopardi-, tiikeri- ja kirahvi -aiheita erilaisissa neutraaleissa sävyissä. Pieninkään vihje kitšistä ei yksinkertaisesti ole tässä mahdollisuudessa.

Täydellinen digitaalinen painatus herkässä vanhassa pinkissä

tapetti trendi leopardi vaaleanpunainen

Harmaa seeprakuvio voi käsitellä myös muutamia tuoreita aksentteja vihreänä

tapetti trendi harmaa seepra

Se paranee vielä! Nämä upeat ”eläinkuvat” -taustakuvat voidaan suunnitella, tulostaa ja toimittaa yksilöllisesti sekä yksityisiin että kaupallisiin projekteihin ympäri maailmaa. Kaikki paperit hankitaan kestävästi ja painetaan 100% ympäristöystävällisellä vesipohjaisella väriaineella. Se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: täydellinen muotoilu ja puhdas omatunto!

Et ole koskaan nähnyt tällaisia ​​kirahvi -kuvioita ennen

tapetti trendi kirahvi harmaa

Entä tällainen tiikerikuvio viimeisimmässä taustakuvan trendissä?

tapetti trendi tiikeri harmaa

Se, joka sanoo “eläinpainatus”, on banaali ja kitši?

tapetti trendi leopardi olohuone


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80