70 epätavallista esimerkkiä kesän DIY -koristeluun

Oma puutarha on aina mukavaa. Varsinkin kun aurinko paistaa useammin ja kaikki alkaa kukkia ja kasvaa. Kyllä, kevät on jo kauan sitten saapunut ja pian odotettu kesä tulee meille. Nyt on oikea aika muuttaa pieni tai suuri puutarha jälleen hyvinvoinnin keidas. Nurmikon ylläpidon, pensaiden ja perennojen leikkaamisen ja korotettujen sänkyjen asettamisen lisäksi voit myös tehdä luovia puutarhakoristeita itse. Koska sinun ei välttämättä tarvitse ostaa alkuperäisiä, tunnelmallisia puutarhakoristeita.

Alla on paljon hienoja DIY -sisustusideoita, jotka voit helposti toteuttaa. Suurin osa näistä DIY -projekteista voidaan toteuttaa joko luonnonmateriaaleilla tai kellarista ja puutarhavajasta poistetuilla esineillä. Tällä tavalla tapat kaksi lintua yhdellä iskulla. Toisaalta säästät rahaa ja toisaalta teet jotain hyvää ympäristölle. Kehität myös luovuuttasi ja tunnet olosi vielä mukavammaksi.

Tee epätavallisia puutarhakoristeita itse vanhoista kengistä

alkuperäiset puutarhakoristeet tekevät omat vanhat kenkasi istutuskoneet

Luovat istutuskoneet puutarhakoristeiden kierrättämiseen

Nolla jätettä ja kierrätystä ovat ehdottomasti joitain suosituimpia trendejä, vaikka mitä tulee DIY -sisustukseen. Koska luovat ideat antavat käytetyille esineille toisen mahdollisuuden ja täysin uudenlaisen tehtävän.

Vanhat tinapurkit, tyhjät muovipullot, räjähtäneet jalkapallot ja autonrenkaat muuttuvat käytännöllisiksi istutuskasveiksi ja riippukoreiksi, jotka toimivat myös alkuperäisinä katseenvangitsijoina puutarhassa tai parvekkeella. Kaikissa näissä esineissä on kaikki. Näitä tuskin tarvitsee muuttaa erilaisten kasvien ja kukkien mukaan. Tätä varten sinun tarvitsee vain porata kaksi tai kolme pientä tyhjennysreikää ja laittaa niihin sopiva maaperä tai alusta. Pienet kivet tai keraamiset sirpaleet maaperän alla toimivat täydellisenä salaojina ja estävät veden vuotamisen. Sammal, pieni multaa tai koristekivet päälle viimeistelevät.

Tee pyöreitä DIY -ripustuskoreja jalkapalloista

Tee puutarhan koristelu itse jalkapalloista

Suloinen sammakko vanhoista autonrenkaista

Tee oma puutarhakoriste vanhoista kypsistä sammakoista

Luo hauskoja istutuskoneita muovipulloista

Tee oma vaatekaappi lasten kanssa muovipulloista

Ruoste tai reiät eivät ole ongelma vanhoille kastelukannuille

Kastelu voi tehdä puutarhan sisustuksen itse

Crocin tossut ovat kaukana vanhentuneista

hienoja puutarhan koristeluideoita crocks kukkaruukkuja

Aivan kuten vanhat puiset tuolit ja nojatuolit

vanhat tuolit kukkaruukut istutuskoneet diy puutarhan koristelu

Kauniita kukkia ja söpöjä eläimiä

PET -pullot, metallipullon kannet ja tölkit ovat myös erinomaista käsityömateriaalia, jos haluat tehdä kestäviä puutarhakoristeita itse. Ne voidaan leikata helposti mistä tahansa muodosta saksilla tai leikkurilla ja kiinnittää puisiin sauvoihin tai lankaan. Ne toimivat kauniina puutarhatulppina tai voidaan myös ripustaa puihin tai aidalle. Yksi suosikeistamme – hauskat pöllöt, jotka loistat vanhoista levyistä, CD -levyistä, leivontavuoista ja polkupyörän pyöristä (katso alla).

Tee värikkäitä kukkia pullon korkkeista

DIY -sisustusideoita puutarhan kierrätykseen

Muotoile luovasti kauniita muovikukkia ja -kasveja

muovipulloista valmistetut kukat tekevät puutarhakoristeita itse

Tee epätavallisia pöllöjä itse puutarhakoristeiksi

DIY puutarhakoristeet pöllöt kierrätysideoita

Nämä söpöt hyönteiset ovat myös DIY -lintujen syöttölaitteita samaan aikaan

epätavallinen puutarhaidea mehiläiset tekevät puutarhakoristeita tinapurkkeista

Luo DIY -vintage -hohto puutarhassa

Jos harrastat enemmän romantiikkaa ja nostalgiaa, voit koristella puutarhakeidassi käytetyillä esineillä vintage- tai nuhjuisella tyylikkäällä tyylillä. Vanhat herätyskellot ja lintuhäkit, mutta myös metalliset ruokailuvälineet ja keittiövälineet, kuten seulat, ovat ihanteellisia tähän. Täytetty pienellä ruukkumaalla ja pienillä kivillä, monet näistä esineistä voidaan muuntaa alkuperäisiksi istutuskoneiksi. Toiset muuttuvat lumottuiksi kattokruunuiksi tai tuulikelloiksi, jotka voidaan myös koristaa lasihelmillä tai tekojalokivillä. Kaikki on oman maun kysymys.

Patina ja ruoste ovat erittäin toivottavia tämän tyyppiseen puutarhan koristeluun

tee vanha herätyskellon puutarhakoriste itse

Mehikasveista nostalgisissa häkeissä on tullut klassikoita

lintuhäkin kierrätyspuutarhaideat tee puutarhakoristeita itse

Voit kiinnittää muutamia kynttilöitä lyhtyihin ruokailuvälineiden kattokruunuun

tee vanha ruokailuvälineiden DIY -puutarhakoriste itse

Ja vanhassa keittiösiivilässä on jopa tarvittavat tyhjennysreiät

tee meikkipyöräily puutarhan koristeluun itse keittiösiivilä

Oikealla luovuudella voit antaa puutarhallesi henkilökohtaisen, mielikuvituksellisen kosketuksen

Tee epätavallisia puutarhakoristeita itse vanhoista ruokailuvälineistä

Anna itsesi inspiroida muista alla olevista esimerkeistä ja päästä höyrystä puutarhakoristeilla itse tänäkin vuonna! Hauskaa ja onnea!

Erityinen luova vinttikoira

Tee omat puutarhakoristeesi näpertelemään epätavallisilla tuulikelloilla

Vanhasta viinitynnyristä tulee alkuperäinen korotettu sänky

Tee epätavallisia puutarhakoristeita itse viinitynnyrin kukkapenkki

Ajopuu ja oksat ovat ihanteellisia mehikasveja istuttavina

hienoja kasvien koristeita tehdä itse ajopuut meheviä

Tee kauniita kukkia itse puutarhakoristeina metallista ja muovista

kimaltelevat kukat tekevät puutarhakoristeita itse

DIY -puutarhan sisustusideat tekevät kukkia pullon korkeista

Sienet ovat myös erittäin helppoja valmistaa

DIY puutarhaidea sienet tinker puutarhan koristelu

Kivien maalaus on myös loistava idea tunnelmalliseen puutarhan koristeluun

maalaa yksinkertaisia ​​puutarhaideoita itse

tee omat puutarhan sisustus leppäkerttu maali kiviä

sammakon kivet maalaus puutarhan sisustusideoita

tee omat puutarhan koristekivet maalaa pöllö

Ja oletko jo tehnyt betonia?

Tee omat puutarhakoristeet betonista   DIY puutarhan sisustus vanhat tuolit keittiösiivilä     Flamingo tekee puutarhan sisustusideoita vanhoista autonrenkaista  Ideoita puutarhan sisustamiseen tee se itse    puutarhan koristelu itse tee europalete -kukkaruukkuja tinarasioita puutarhan koristelu tekee puutarhatarvikkeista kierrätysideoita kesäksi DIY puutarhan sisustus kastelukannu lasihelmet diy idea

Tee epätavallisia puutarhakoristeita itse, näpei etanoita Tee oma puutarhakoriste posliinimukeja lintujen ruokaa  keltainen kirjoituspöytä diy -puutarhan koristeena Tee omat puutarhan koristelu tuulikellot vanhoista ruokailuvälineistä Puutarhaideoita metallituoli istutus mehikasveja puutarhakalusteet jakkara puutarhakoriste tee itse  Halvat puutarhaideat tee lasihelmiä puutarhakoristeita itse korkokengät naisten kengät planter mehikasveja Tee korotettu puutarhakoriste vanhoista sulkapallo -mailasta tee puinen ovi puutarhan koristelu itse kierrätys DIY hummel keilapallo kesäpuutarhakoriste tee itse labelle gartendeko tee itsesi vanhoista lasipulloista tee hauskoja puutarhakoristeita itse Tee leppäkerttuja keilapalloista itse tee meripuutarhakoristeita itse tuulikellot näpertelykuoret tee metallikukkia puutarhan koristeluun itse  Tee puutarhakoristeita itse puutarhavälineistä

Tee istutuskoneet epätavallisista puutarhakoristeista itse Keksi puutarhaideoita itse muoviset kannet tekevät epätavallisia puutarhakoristeita itse Valmista sadepiipun puutarhakoriste itse tee pyöreitä puutarhakoristeita itse kierrätykseen tee kauniita kukkapuutarhakoristeita itse Tee kauniita puutarhakoristeita itse puutarhavälineistä lautasliinatekniikan puutarhan sisustusideat tee se itse Tee auringonkukkia tinapurkkeista itse Maalikivet tekevät hauskoja puutarhakoristeita itse Tee mehevä sänky puisesta pyöräpuutarhakoristeesta itse GARDENING Kenkärengas 092860 Mehikasvien istutus - puutarhan koristelu puutarhavälineistä kierrättämällä hienoja puutarhakoristeita tee kukkaruukut itse tee kierrätyskukkia ja koristele puutarhan koristelu itse kierrätyspuutarhan sisustusideoita tee se itse laatikot  kierrätyspuutarhaidea tehdä se itse tee oma kylvökone vintage puutarha sisustus ideoita tölkit maljakot ruokinta linnut puutarha koristeet tehdä DIY ideoita itse  tuulikellot vanhat lusikat tekevät epätavallisia puutarhakoristeita itse