DIY kierretyt kynttilät: Kuinka tehdä upeita kierrettyjä kynttilöitä itse!

Erittäin kirkkaanväriset kierretyt kynttilät näkyvät kaikkialla sosiaalisessa mediassa, erityisesti Instagramissa ja Tik-Tokissa. Ja siksi niistä on tullut todellinen elävä suuntaus. Värikkäät, S-muotoiset, pitkät tai lyhyet, ne luovat viileän ja leikkisän vaikutelman sekä kodikkaan ilmapiirin. Ne ovat myös loistava lahjaidea, jonka voit luoda itse. Seuraavassa näytämme, kuinka voit tehdä suosittuja kierrettyjä kynttilöitä itse. Tämä DIY -projekti on melko helppo ja hauskaa. Pidä kiinni siitä ja liity kauniisiin kierrettyihin kynttilöihin!

Tee kiertyneet kynttilät itse

kierretyt kynttilät tekevät itse DIY kierrettyjä kynttilöitä

DIY kierrettyjä kynttilöitä

anna itsesi inspiroitua!

Tee kierrettyjä kynttilöitä itse DIY kierrekynttilöiden ohjeet

Tee kiertyneet kynttilät itse

Voit tietysti helposti ostaa kierrettyjä kynttilöitä kaupasta tai tilata ne verkosta, mutta älä missaa mahdollisuutta tehdä niitä itse. Tarvitset vain pitkät kynttilät ja lämpimän veden. Tarvitset todennäköisesti vielä joitain astioita, mutta sinulla on niitä jo keittiökaapissasi tai voit saada ne pienellä rahalla.

Luovia ideoita kynttilöiden avulla

DIY kierretyt kynttilät Kuinka tehdä upeita kierrettyjä kynttilöitä itse

Jäljitelmäkynttilät ja kynttilänjalat

DIY kierrettyjä kynttilöitä upeita kierrettyjä kynttilöitä itse

Tässä on luettelo:

  • Ensinnäkin tarvitset steariini- tai parafiinikynttilöitä – lyhyesti sanottuna synteettistä vahaa. Luonnollista vahaa kannattaa välttää, koska se sulaa liian nopeasti ja sitä on vaikea käsitellä.
  • Sitten tarvitset lämmönkestävän astian, joka on kynttilöitä korkeampi.
  • Lopuksi tarvitset muovisen alustan. Voit helposti käsitellä sitä ja puhdistaa sen nopeasti.
  • Ja tietysti tarvitset kuumaa, mutta ei kiehuvaa vettä.

Alkuperäiset kynttilät söpöissä pastellisävyissä

kierrettyjä kynttilöitä upeita DIY kierrettyjä kynttilöitä sisustusideoita

Näin luot romanttisen ilmapiirin

DIY -kierretyt kynttilät luovat romanttisen ilmapiirin kierretyillä kynttilöillä

Anna tunnelmaan luova kosketus

Tee kierrettyjä kynttilöitä itse DIY kierrettyjä kynttilöitä

Ohjeita DIY kierrettyihin kynttilöihin

Seuraavia ohjeita on noudatettava, jos haluat tehdä kierrettyjä kynttilöitä itse.

Vaihe 1

Kuumenna vesi keittämättä. 3 minuuttia mikroaaltouunissa riittää tähän. Kaada se sitten jo valmistamaasi lämmönkestävään astiaan, kuten syvään lasikulhoon.

vaihe 2

Aseta kynttilät pystysuoraan astiaan kuumalla vedellä. Varmista, että sydän ei kastu ja että kynttilät eivät tartu toisiinsa (jos käsittelet useita kynttilöitä kerralla). Odota noin 10 minuuttia, kunnes ne pehmenevät ja antavat itsensä työstää ja muotoilla. Älä huolestu, jos kynttilät menettävät värinsä. Näin voit saavuttaa taiteellisen kaltevuusvaikutelman.

Uskalla rullata kynttilöitä itse

Tee kierrettyjä kynttilöitä itse DIY kierrettyjä kynttilöitä ohjeet pöydän sisustusideoita

vaihe 3

Kun aika on kulunut, joka vaihtelee veden lämpötilan mukaan, mutta on yleensä noin 10 minuuttia, ota kynttilä pois vedestä. Anna niiden valua muutaman sekunnin ajan ja aseta ne alustalle.

Vaihe 4

Lopulta on aika muotoilla. Käännä kynttilä itsessään kuin vierintätappi tarkistaaksesi muovattavuuden. Muotoile ne sitten haluamasi muodon mukaan.

Vaihe 5

Yksinkertainen kierretty kynttilä: Kun kynttilä on riittävän pehmeä, tasoita vaha kolmessa tai useammassa paikassa ja muotoile kynttilät sormenpäilläsi. Jos vaha ei ole tarpeeksi pehmeää, kynttilä on asetettava uudelleen (lämpimämpään) veteen. Käännä kynttilä ympärillesi tasaisilla alueilla, työskentele molemmin käsin ja paina vain vähän. Suosittelemme, että aloitat alhaalta ja kierrät sitten valitut kohdat edelleen ylöspäin.

Yritä tehdä kierrettyjä kynttilöitä itse

DIY -kierretyt kynttilät tekevät upeista kierretyistä kynttilöistä värillisiäDIY -kierretyt kynttilät tekevät kierrettyjä kynttilöitä itse

“S-muotoinen” kierretty kynttilä: Kun kynttilä on pehmennyt tarpeeksi, vie käyrän haluamaasi kohtaan ja muotoile sitä varovasti haluamaasi suuntaan kiertämättä sitä. Toista prosessi toisella kynttilällä ja yhdistä molemmat päät liekillä luodaksesi “käärme” -efektin.

“S-muotoiset” kierretyt kynttilät ovat jälleen yksi DIY-idea jäljitellä

DIY -kierretyt kynttilät tekevät upeita kierrettyjä kynttilöitä itse

Tämä tulos saavutetaan

DIY -kierretyt kynttilät tekevät upeita kierrettyjä kynttilöitä itse

Tee useita yrityksiä

DIY-kierretyt kynttilät tekevät itse S-muotoisia kierrettyjä kynttilöitä

“Harjoitus tekee mestarin” pätee myös tähän

DIY kierretty kynttilät kierretty kynttilät

Vaihe 6

Anna kynttilöiden kuivua muovilla. Noin 10 minuutin kuluttua he ovat kuivia ja valmiita olemaan minkä tahansa talvi -olohuoneen päähenkilöitä. Tulos voi kuitenkin olla hiukan epätäydellinen, joten epätäydellisyyttä on pidettävä luovana piirteenä.

Vaihe 7 (valinnainen)

Antaaksesi kynttilöille ammattimaisemman viimeistelyn, hanki kiiltävä maali. Laimenna se veteen ja levitä se pystysuoraan asetettuun kynttilään.

Ja niille, jotka eivät halua tehdä käsitöitä itse ja haluavat ostaa kierrettyjä kynttilöitä, voit yksinkertaisesti Klikkaa tästä ja tee romanttinen lahja nollassa. Pidä hauskaa!

Pidä hauskaa tämän DIY -projektin kanssa …

DIY -kierretyt kynttilät muotoilevat upeita kierrettyjä kynttilöitä itse

… ja koristele kotisi omilla kierrettyillä kynttilöillä!

kierretyt kynttilät upea DIY kierretty kynttilä vaaleanpunainen s -muotoinen

kierrettyjä kynttilöitä upeita DIY -värisiä kierrettyjä kynttilöitä kierretyt kynttilät muodostavat upeita DIY -kierrettyjä kynttilöitä kierretyt kynttilät upea DIY kierretty kynttilät pöytäkoriste kierretyt kynttilät upea DIY kierretty kynttilä

kierretyt kynttilät tekevät upeita kierrettyjä kynttilöitä itse

kierretyt kynttilät upea violetti DIY kierretty kynttilä kierretyt kynttilät kotitekoisia kierrettyjä kynttilöitä vaaleanpunaiset kierretyt kynttilät upea DIY kierretty kynttilä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80