DIY -projekti: Rakenna oma työpöytäsi – 25 inspiroivaa esimerkkiä ja ideaa

DIY -työpöytä rakenna itsellesi puu -DIY -projektejaEsimerkkejä, jotka inspiroivat sinua rakentamaan työpöydän itse

Jos olet jo työskennellyt poissa kotoa pitkään, tiedät hyvin oikeiden huonekalujen tärkeyden. Kuten hyvin ymmärretään, työpöydällä on johtava rooli.

Räätälöity työpöytä voi osoittautua liian kalliiksi ratkaisuksi. Mutta tämä ei ole ainoa valintasi. Seuraavat esimerkit osoittavat, että ei ole niin vaikeaa rakentaa suurta työpöytää itse.

DIY -työpöytä

DIY -työpöytä rakenna itsesi skandinaaviseen tyyliin

Tarvitsetko käytännöllisen työpöydän kotitoimistollesi?

DIY -työpöytä rakenna itsellesi puukalusteet työpöytätuoli

Otetaan esimerkkinä valmiita malleja ja malleja

Kaikilla seuraavilla esimerkeillä on yksi yhteinen piirre. Ne ovat saaneet inspiraationsa valmiista malleista tai mielenkiintoisista malleista. Joskus ne näyttävät ostetuilta. Olet iloisesti yllättynyt, kun huomaat, mitä sen takana todella on.

Käytännöllinen työpöytärakenne: DIY -työpöytä, jossa on enemmän säilytystilaa 

Tee se itse -työpöytä Työpöytä, jossa on runsaasti säilytystilaa

Tuo muutama pöytä samaan korkeuteen

Onko sinulla muutama eri tasoinen taulukko? Ehkä voit linkittää nämä yhteen. Tämä voi johtaa ihanteelliseen työpaikkaan, jossa on suuri työpöytä.

Ole luova …

DIY -työpöytä rakenna itsellesi työpajan ateljee -työpöytä

Sivupöytä voi myös olla ihanteellinen paikka työskennellä

Jotkut työskentelevät mieluummin seisten. Oletko yksi heistä? Sitten voit helposti tehdä työpöydän itse. Voit sijoittaa sivupöydän eri huonekalujen päälle ja työskennellä siellä seisten.

Työskentely seisten

DIY -työpöytä rakenna itsellesi sivupöytä

Suunnittele yksinkertaisia ​​DIY -pöytiä työpöydiksi

Itse tehdyn työpöydän rakentamisen ei aina tarvitse olla niin monimutkaista. Tee kaikesta helppoa. Rakenna yksinkertainen pöytä ja säädä vain sen korkeus ja muut mitat tarpeidesi mukaan työskentelyn aikana.

Yksinkertainen puusta valmistettu työpöytä

DIY -työpöytä rakenna oma työpöytä puusta

Rakenna minipöytä kannettavalle tietokoneellesi

Kuinka paljon tilaa todella tarvitset työpöydälläsi kotona? Riittää, jos voit laittaa kannettavan tietokoneen päälle. Alla on ideoita tämän tyyppisille DIY -työpöydille, joista osa voidaan taittaa kiinni. Harkitse upean värin valitsemista, joka lisää tunnelmaa.

Löydä fiksu ratkaisu!

DIY -työpöytä rakenna itsellesi puinen kaappi työpöytä

Yhdistä eri materiaalit

Huonekalujen täytyy kiehtoa meitä. Siksi teemme usein ilman DIY -esineitä ostettujen suunnittelukalusteiden hyväksi. On olemassa muutamia temppuja, joiden avulla voit tehdä todella ainutlaatuisen työpöydän itse. Yksi tällainen on eri materiaalien yhdistelmä. Upeat DIY -pöydät syntyvät, kun käytät vinyyliä ja puuta samanaikaisesti.

Haluatko rakentaa tietokonepöydän lasipaneelilla

DIY -työpöytä rakenna itsellesi lasiset puiset jalat

Kelluva pöytä

Miksi et tee kelluvaa työpöytää? Sinun tarvitsee vain kiinnittää se seinään oikeilla tavoilla. Tämä jättää paljon vapaata tilaa lattialle.

Kuinka säästää tilaa …

DIY -työpöytä rakenna luovia DIY -projekteja itse

Rakenna uusi työpöytä itse antiikkipöydistä

Rakastatko antiikkihuonekaluja? Onko sinulla niitä kotona? Voit esimerkiksi rakentaa upeita uusia työpöytiä omilta ompelukoneiden pöydiltä. Ne näyttävät taiteellisilta ja inspiroivat luovaa toimintaa.

Muuta vanhaa ompelukonetta

DIY -työpöytä rakenna itsellesi työpöytä Singer -ompelukone

Pelaa toiminnallisuudella

DIY -huonekaluissa on myös suuntaus monitoimisuuteen. Pöytää voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin. Se voi toimia hyllynä tai säilytystilana. Näet nämä ja muut monitoimiset ratkaisut seuraavissa esimerkeissä.

Käytännöllinen ratkaisu työkaluseinän avulla

DIY -työpöytä rakenna itsellesi puupaneelin tyylikkäitä väriä

Muuta kaksi puista hyllyä ja pöytälevy käytännölliseksi työpöytäksi

DIY -työpöytä rakenna itsellesi lasiset puiset hyllyt

Tätä DIY -projektia varten tarvitset vain puulevyn ja 4 puulaatikkoa

DIY -työpöytä rakenna itsesi puulaatikoista DIY -työpöytä rakenna omat DIY -projektisi puulaatikoista Rakenna työpöytäsi massiivipuusta ja metallijaloistaDIY -työpöytä rakenna itsellesi puulaatikoita hylly huonekasvejaDIY -työpöytä rakenna itse Kotitoimiston kodin tarvikkeet, jotka on rakennettu itseDIY -työpöytä rakenna itsellesi työpöytä DIY-työpöytä rakenna itsellesi ideoita itse tehty työpöytä massiivipuuta DIY -työpöytä rakenna omat ideasi ja esimerkit DIY-kirjoituspöytä-rakenna itse-materiaali-puu DIY -työpöytä rakenna huonekalut itse kuormalavoistaRakenna oma työpöytä puupaneeli massiivipuiset laatikot metallijalatDIY -työpöytä rakenna itsellesi ideoita massiivipuupaneeli seinälle