Hemmotteleeko älypuhelimen projektoria kenkälaatikon avulla? Näin se toimii!

Oletko koskaan kuvitellut, että kenkälaatikosta voisi tulla älypuhelimen projektori? Jos ei, haluamme esitellä teille projektin, joka luo täydellisen elokuvateatteritunnelman omaan asuntoon.

Projekti kestää enintään 15 minuuttia, jos sinulla on täydellinen luettelo materiaaleista ja työkaluista. Ohjeet ovat yleensä hyvin yksinkertaisia ​​ja lopputulos tekee upeasta kokemuksesta. Projekti on erittäin halpa, koska muutamassa vaiheessa sinulla on oma kotiteatteri.

Materiaali- ja työkaluluettelo

  • Kenkälaatikko
  • Musta väri
  • Suurennuslasi
  • Pahvi veitsi
  • Kuuma liimapistooli tai superliima
  • Pahvilaatikko matkapuhelimen pitämiseen

Vaihe 1: Hanketta varten tarvitset kenkälaatikon, jossa on kansi, koska laatikolla on yksi tärkeimmistä tehtävistä projektin toteuttamisessa.

matkapuhelimen projektori

Vaihe 2: Musta maali tai spraymaali tarvitaan ehdottomasti. Syynä tähän on se, että kenkälaatikon sisäpuolta on pimennettävä, koska se edustaa korkeaa valoherkkyyttä, joka mahdollistaa houkuttelevan värintoiston. Joten päällystä koko laatikko, jotta valo ei pääse läpi.

Musta väri mahdollistaa hyvän kuvan

väri-pahvi-projekti

Vaihe 3: Materiaaliluettelo sisältää myös suurennuslasin, joka on irrotettava kahvasta. Ole varovainen, kun katkaiset tai sahaat kahvaa.

Vältä vammoja projektin aikana

teet projektorin itse

Vaihe 4: Sinun on piirrettävä reikä suurennuslasille pahville ja voit käyttää suurennuslasia helposti mallina. Leikkaa reikä varovasti pahviveitsellä, jotta älypuhelimesi näkyvät selvästi. Yritä sitten nähdä, mahtuuko suurennuslasi tiukasti aukkoon ja kiinnitä lasi kuumalla liimapistoolilla. Jos sinulla ei ole sitä, voit myös korjata rakenteen superliimalla.

Käytä suurennuslasia mallina

Käytä suurennuslasia mallina

valmistele reikä suurennuslasille

Aseta suurennuslasi paikalleen

suurennuslasin kotiteatteri

Vaihe 5: Seuraava vaihe on suunnitella älypuhelimelle pidike, joka sopii kenkälaatikkoon. Täällä voit vapaasti valita asennon materiaaleja, kuten pahvia tai muovia. Pidikkeen tulee olla suora, mutta ei myöskään tiukasti kiinni kenkälaatikossa, koska matkapuhelinta ei välttämättä tarvitse sijoittaa keskelle.

Kannattimen vankka rakenne on erityisen tärkeä

asenne älypuhelinprojektiin

Vaihe 6: Hankkeen viimeinen vaihe on puhelimen asentaminen. Tätä varten sinun on asetettava kirkkaus 100%: iin ja käännettävä sitten puhelin väärin päin, koska objektiivi heijastaa myös videot seinälle väärin päin. Sulje laatikon kansi ja nauti suosikkielokuvistasi.

Kirkkaus on asetettava maksimiin

aseta valo 100 prosenttiin

Joustavan pidikkeen avulla voit näyttää elokuvia paremmin

Aseta matkapuhelin laatikkoon

Tältä lopputuloksen pitäisi näyttää

näppärä projektorin keilaaja itse