Kattovalaistus- trendi kattoasennuksessa

Kattovalaisin katto

Alakattovalaistus ja miten se toteutetaan

Kattovalaisin tarjoaa upean viimeistelyn eri toimintoihin: kylpyhuone, työhuone, olohuone ja makuuhuone. Tänään kirjoitamme enemmän riippuvalaisimien asennuksen vaikeuksista.

Mitä alakatto edustaa?

Alakatto koostuu alumiinitangoista, jotka yhdistävät sen pysyvään. Muut rakenneosat ovat paneelit. Ne on kiinnitetty alumiinitankoihin.

Nykyaikaiset Rigips -tekniikat toteuttavat jokaisen ideasi

Kattovalaistus lopulta

Hieno ja piilotettu valaistus ei ärsytä silmiä 

Kattovalaisin valkoinen

Se on yksi halvimmista kattoratkaisuista missä tahansa.

Riskit

Alakatto tuo mukanaan merkittäviä riskejä ja rajoituksia. Et voi vain ripustaa mitään muuttamatta sitä ensin. Kaikilla valaisintyypeillä on omat erityispiirteensä. Jokaista lamppua olisi tarkasteltava erikseen. Tänään tarkastelemme vaiheita riippuvalaisimien lisäämiseksi alakattoon.

Alakaton piilovalaistus korostaa huoneen geometriaa

Kattovalaisin suuri huone

Onnistunut valaistus edellyttää hyvää suunnittelua

Kattovalaisin kirkas

Määritä ensin oikea paikka riippuvalaisimille

Oikean paikan löytäminen kattovalaisimille on ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä. Tämä on erittäin tärkeää, koska myöhempi muutto olisi erittäin työläs.

Riippuvalaisin tulee sijoittaa tehtävänsä mukaan. Sen on oltava paikassa, josta se voi jakaa valon tasaisesti koko huoneeseen.

Olisi helpointa, jos palkkaisit asiantuntijoita tähän projektiin

Kattovalaistus käynnissä

Tällä tavalla saavutat parhaat ja nopeimmat tulokset

Kattovalaisin kattovalaisin

Raskaiden riippuvalaisimien tapauksessa on yleensä tarpeen irrottaa ripustetun paneelin paneelit ja kiinnittää sitten valo pysyvään kattoon. Epäselvissä tapauksissa tämä vaihtoehto on aina turvallisempi.

Valon kantaja

Kuten sanoin, useimmat valot ovat liian painavia alakattoon. Tästä syystä hihnat on kiinnitettävä pysyvään. Liitä tämä lampun alaosaan metalliketjun tai -langan avulla.

… ja tulos vastaa tarkkoja vaatimuksiasi

Kattovalaisin moderni

Ehkä väärä katosi on jopa parempi kuin kuvittelit

Kattovalaisin vihreä

Asennuksen valmistuminen

Loppujen lopuksi riippuvalaisimen kattolampun pitäisi näyttää siltä, ​​kuin se riippuisi suoraan katossa. Tätä varten sinun on leikattava pois muutama paikka paneeleista. Kuinka paljon ja missä muodossa tämän pitäisi tapahtua, riippuu lampun tyylistä. Jos valaisin halutaan näyttää kattoon rakennetulta, raon on oltava riittävän suuri, jotta lamppu pääsee läpi. Jos haluat sen riippuvan katosta, tarvitset vain pienen reiän.

Asennuksen ja korjausten aikana sinun on ehdottomasti poistettava riittävästi paneeleja katosta saadaksesi paremman pääsyn.

Voit rakentaa katon melko halvalla ja yleensä

Kattovalaisin sininen

… tai anna sen suunnitella mielikuvituksellisella ja ammattimaisella tavalla

Kattovalaisin kirkas


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80