Kuinka rakentaa ammattimainen pizza -uuni harjoituspallon avulla!

Pizza – miljoonien ihmisten suosikki ruokalaji, sitä syödään melkein joka päivä kotona, ravintoloissa tai töissä, koska se maistuu ainutlaatuiselta ja on helppo valmistaa. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että nykyään on olemassa monia erilaisia ​​pizzalajeja, jotka sopivat jokaiseen makuun. Sillä välin monet pizzan ystävät pitävät erittäin tärkeänä italialaisen ruuan täydellistä valmistusta. Siksi toimituksemme esittelee DIY -projektin, joka on luova vaihtoehto kotiuunille.

Viimeisimpien tilastojen ja tutkimusten mukaan lähes kuka tahansa voi tehdä pizzan 10-20 minuutissa näinä päivinä. Pääsääntöisesti et tarvitse aiempaa tietoa, koska melkein mikään ei voi mennä pieleen leivonnassa. On tunnettua, että kotitalouksien uuni ei pysty tuottamaan tarpeeksi lämpöä ja lopputulos ei aina täytä suuria odotuksia. Siksi tarvitset erityisen sopivan pizzauunin, joka siirtää 100% lämmöstä pizzalle. Näin ollen voit helposti rakentaa tällaisen liesin itse, vaikka tällaisen tekeminen itse näyttää paljon vaikeammalta.

Lopputulos näyttää ainutlaatuiselta

diy projekti pizza uuni

Toisin kuin muut perinteiset DIY -projektit, tätä pidetään aikaa vievänä. Toisin sanoen tarvitset 2-3 päivää, jos haluat tehdä rakentamisen itse. Yleensä hanke koostuu alarakenteesta ja päällirakenteesta, jotka kootaan lopussa. Alusrakenne riippuu puutarhasta, koska maan tulee olla erittäin vakaa ja tasainen.

Paremmin sanottuna tarvitset tukevan perustan ennen alarakenteen rakentamista. Pohjimmiltaan perusta koostuu sorasta ja hiekasta tai betonista. Vaihtoehto kivistä tehdylle alusrakenteelle on puusta valmistettu runko, joka näyttää pöydältä. Ainoa vaatimus tälle on, että pinta on riittävän vakaa pitämään kiinni ylärakenteesta.

Sinulla on useita vaihtoehtoja alarakenteena

pizza uuni valmis

Heti kun olet saanut rungon valmiiksi, tulee projektin tärkein vaihe, nimittäin pizzauunin holvin rakentaminen. Tätä varten käytetään epätyypillistä tekniikkaa voimistelupallolla. Pohjimmiltaan palloa pidetään täydellisenä muotona pizzauunille. Ensimmäinen asia on kääriä pallo foliolla, jotta eristys ei vaikuta huonosti pallon pintaan. Sementin ja vermikuliitin yhdistelmä sopii hyvin holvin eristykseen, koska tämä seos kestää erittäin korkeita lämpötiloja. Kun holvi on valmis, seuraava askel on suunnitella kuivausaika hyvin. Toisin sanoen kestää noin 24 tuntia, ennen kuin eristys kuivuu. Viimeinen vaihe on puhdistaa pizzauunin sisäpuoli, koska siellä on usein roskia.

Projektin päätyttyä voit vihdoin valmistaa ammattimaista pizzaa mieleiseksesi. hyvää ruokahalua!

Tältä projektin ensimmäinen vaihe näyttää

rakenna oma pizza -uunipallo

Anna sen kuivua ja aseta se alusrakenteen päälle

 rakenna oma pizza -uunipalloseos

Holvin tulee olla pyöreä

Rakenna oma pizzauunisi ja rakenna palloholvi

projekti pizza uuni rakentaa itse

projekti rakentaa pizza uuni itse projektirakenna pizzauunin yksityiskohdat itse