Kuinka voit kaivertaa lasin itse

kaiverrus lasi ohjeet juomalasit

Kaiverrus kirjaimilla lasi

Haluatko lasin kaiverruksen? Tiedätkö, että on olemassa myös menetelmiä ja työkaluja, joilla voit tehdä kaiverruksen itse? Haluamme tuoda tämän vaihtoehdon lähemmäksi sinua. Toisaalta voit nyt miettiä, olisiko tämä sinulle sopiva vaihtoehto. Jos ei, sinulla on edelleen mahdollisuus lasisi kaiverrus.

Mutta et ole menettänyt mitään kummassakaan tapauksessa, koska olet oppinut jotain jännittävää?

Erityisesti tänään aiomme selittää sinulle, kuinka voit kaivertaa kirjaimia lasille.

Tämä on mitä tarvitset lasin kaivertamiseen

lasin kaiverrusvälineet

Aloitetaan lasikaiverrukseen tarvittavista tuotteista. Nämä ovat:

– Kaiverretut lasiesineet,

– Etsaustahna,

– lasinpuhdistusaineet,

– Sininen tai vihreä maalarinteippi,

– muoviset käsineet,

– kirjaintarrat

– vaatteita, jotka voit tahrata.

Puhdista lasipinta

Ensinnäkin lasin on oltava täysin puhdas. Tätä varten tarvitset oikean kankaan ja puhdistusaineen. Varmista, että saat kaiken lian, pölyn ja sormenjäljet ​​pois kaiverrettävista esineistä.

Kiinnitä maalarin teippi

lasin kaiverrusohjeet teippi

Nyt sinun on levitettävä maalarinteippi kaiverretulle lasille. Ensinnäkin peität alueen, jota ei saa naarmuttaa. Lisäksi voit määrittää tarkasti alueen, jolla merkintä tai nimikirjaimet, jotka haluat kaivertaa lasille, sijaitsevat. Useimmiten paras vaikutus saavutetaan, jos valitset kohteen ylemmän kolmanneksen. Mutta voit myös valita toisen asennon.

Varmista, että maalarin teippi on juuri kiinnitetty

Pyöreillä ja soikeilla lasiesineillä on usein ongelma, että teippi ei ole täysin suora. Tässä on monia ryppyjä. Tämän seurauksena myös rivi ei ole aivan suora. Tämä on kuitenkin huono tulos myöhemmin, koska se ei ole kovin suora ja tarkka. Varmista, että maalarin teippi on tasoitettu todella hyvin kaiverretun alueen ympärille. Tietenkin, jos kaiverrät sileän lasin, sinulla ei ole tätä ongelmaa.

Liitä kirjaimet

kaiverruslasin ohjeet sisältävät kirjaimia

Nyt pääsemme prosessin seuraavaan vaiheeseen, joka on epäilemättä yhtä hankala. Sinun on kiinnitettävä kirjaimet hieman nauhan reunan alle. Pyri selvittämään kirjainten sijainti ja välttämään liukumista.

Ole erittäin kärsivällinen suorittaessasi näitä toimintoja. Kirjainten käyttäminen on useimpien ihmisten kannalta vaikein osa koko prosessia. Se on normaalia, kun sinulla voi olla pieni ongelma. Mutta jos käytät tarpeeksi aikaa niin, että maalarin nauha on suora ja sileä, tulos on todella sen arvoinen.

Kuinka keskittää sana

Jotta sana tai nimikirjaimet olisivat täsmälleen keskellä, on parasta aloittaa keskikirjaimen sijoittelusta. Kun olet määrittänyt tarkasti keskipisteen, voit jakaa muut helpommin.

Maalarinteippi kirjainten joka puolelle

lasi kaiverrus ohjeet kirjaimet teippi

Nyt sinun tulee myös kiinnittää maalarinteippi kirjainten pohjaan ja sivuille. Sinun on myös kiinnitettävä erityistä huomiota tähän lasin kaiverrusvaiheeseen. Maalarin teipin tulee olla samalla etäisyydellä kirjaimista kaikilla puolilla. Tässäkin pätee se, mitä juuri sanoimme kirjeen raidasta: Ota aikaa mukauttaaksesi kaikki todella hyvin. Vain tällä tavalla saavutat tyydyttäviä tuloksia.

Ei liian suuria alueita kerralla!

On tärkeää, ettei lasiin kaiverteta liian suuria alueita kerralla. Tästä syystä on tärkeää, että kirjaimet ovat myös lähellä toisiaan. Tällä tekniikalla, josta puhumme tänään, kaikki toimii hyvin. Muuten sinun pitäisi vain kaivertaa lasisi.

Käytä muovikäsineitä

On tärkeää, että laitat muovikäsineet nyt. Atz -tahna on erittäin vaarallinen terveydellesi, eikä sinun pitäisi aliarvioida tätä tosiasiaa.

Sinun tulisi myös suojata kehoasi ja mieluiten käyttää erikoislaseja.

Levitä etsaustahna

kaiverruslasin ohjeet kirjainten muokkaamiseen

Nyt sinun tulee levittää syövytystahna kerros lasipinnalle sopivalla tikulla. Voi olla, että tässä on joitain näkyviä kristallikappaleita. Se on hyvin luonnollista. Valitettavasti siellä, missä oli kiteitä, tulokset ovat melko outoja. Toisella syömäpuikolla voit poistaa kaikki kristallikappaleet käsiteltävältä alueelta.

Anna etsaustahnan istua näin viisi minuuttia

kaiverruslasi odota ohjeita

Nyt sinun pitäisi jättää etsaustahna lasille noin viideksi minuutiksi. On erittäin tärkeää noudattaa sitä, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen. Se ei voi olla vähemmän. Mutta ne voivat kestää noin kymmenen minuuttia. Pidempi odotusaika ei aiheuta haittaa, mutta se ei myöskään tuo mitään erityisiä etuja.

Noin kahden tai kolmen minuutin kuluttua sinun tulee käyttää tikkua tasoittamaan etsaustahnakerros ja sen ympärillä. Tällä tavalla vältetään kuplia ja kiteitä. Kuten aiemmin sanoimme, sinun ei pitäisi antaa näiden pilata hyviä tuloksia.

Poista etsaustahna

Nyt voit poistaa syövytyspastan. Älä missään tapauksessa riisu käsineitä, suojavaatetusta ja laseja. Riippuen siitä, millainen pesuallas sinulla on, voit pestä siellä. Varmista, että pinta ei ole naarmuuntunut ja pilaantunut.

Kuivaa lasi hyvin ja älä käytä sitä vähään aikaan

Kirjaimet ja maalarinteippi on helpompi poistaa lämpimällä vedellä

kaiverruslasin pesuohjeet

Älä kokeile kaiverruksia arvokkaille laseille

Kuten olet ehkä nähnyt, lasikaiverrus ei ole kovin monimutkainen tällä tavalla. Mutta samaan aikaan voit tehdä paljon väärin pienellä kömpelyydellä. Tästä syystä on parempi olla “kouluttamatta” arvokkaita lasejasi. Jos haluat todella hienostuneita hahmoja ja ratkaisuja, sinun pitäisi ehkä saada lasisarja ammattimaisesti kaiverrettuina.

He käyttävät siellä myös muita turvallisia menetelmiä

lasikaiverrusohjeet osoite valmis

Tällä tekniikalla voit tehdä koko lasisarjan

lasikaiverrus valmiit lasit

Myös Mason -purkit ovat täydellisiä tähän

lasikaiverrusohjeet lasikannet