Kuinka voit tehdä tulppaaneja? – Ompeluohjeet DIY -kankaasta tulppaaneille

Pidätkö tuoreiden leikkokukkien tuoksusta asuinalueellasi? Ne todella luovat onnellisen tunnelman ja tuovat tunnelmaan tuoretta ja kevyttä tunnelmaa. Valitettavasti tuoreet kukat kuihtuvat melko nopeasti. Siksi suosittelemme seuraavaa käsityöideaa, nimittäin tulppaanien ompelu kankaasta. Nämä eivät kuitenkaan haise, mutta ovat loistava sisustusidea tulevalle keväälle. Etkö tarkoita sitä? Lue vain ja opi tekemään tulppaanit …

Tinker tulppaanit – luova ja helppo käsityöidea

Tulppaanien tekeminen - ompeluohjeet Ompele tulppaanit kankaasta Anna kukkakimppu

Tee tulppaanit – yksityiskohtaiset ompeluohjeet

Nämä suloiset kangaskukat piristävät kotiasi paitsi keväällä. Ja mikä parasta, tämä käsityöprojekti on helppoa ja ei vaadi suuria ompelutaitoja. Joten uskalla ommella tulppaanit kankaasta!

Kaunis kukkakimppu kankaasta tulppaaneja

Tulppaanien tekeminen - ompeluohjeet DIY -tulppaaneille kangaskimpusta

Tinker tulppaanit – materiaalit:

 • kahdenlaisia ​​kankaita: vihreä ja punainen (100% puuvilla on paras);
 • Kuitukangas;
 • Puuvilla;
 • Chenille -varret;
 • pisteviiva satiininauha (valinnainen);
 • langat, jotka sopivat kankaan väreihin;
 • sakset (siksak- tai tavalliset kangassakset);
 • neula;
 • Nastat;
 • syömäpuikko ja olki;
 • kankaan merkki (jos ei siellä, voit käyttää kynää tai liitua);
 • Ompelukone (valinnainen).

Materiaalit, joita tarvitset tähän käsityöprojektiin

Tulppaanien valmistus - ompeluohjeet kankaasta valmistetuille tulppaaneille

Tinker tulppaanit – ompeluohjeet:

Piirrä 12-15 cm ympyrämalli tai lataa se Internetistä. Tai etsi kodistasi esine, jota voit käyttää mallina, kuten salaattilautanen. Piirrä pyöreä kuvio punaisen tai kuviollisen kankaan takaosaan ja leikkaa kangasympyrät. Toista prosessi kuitukankaalla.

Leikkaa ympyrät kankaasta ja fleecestä

Tulppaanien tekeminen - ompeluohjeet DIY -tulppaaneille kangasmateriaaleista

Taita kangas ja tukijalka puoliksi ja luo rypyt painamalla. Leikkaa ympyrät niin, että on kaksi puoliympyrää. Näin saat ympyrästä kaksi valmiita kukkapäätä.

Taita kangas ja fleece -ympyrät keskelle ja leikkaa ne

Tulppaanien tekeminen - ompeluohjeet tulppaanien leikkaamiseen kankaasta

Aseta tukikangas kukkakankaan taakse ja taita sitten puoliympyrä puoliksi kankaan oikea puoli sisäänpäin. Saat nyt kartion muodon, jossa fleece on ulkopuolella. Ompele alas kartion yläosasta avoimella puolella pysähtymällä kartion yläosaan.

Ompele kangas- ja fleecekappaleet yhteen seuraavasti

Tulppaanien valmistus - ompeluohjeet kangaskukkapäästä valmistetuille DIY -tulppaaneille

Käännä kartiot oikealle puolelle ja leikkaa pois ylimääräinen fleece, joka ulottuu kartion yläpuolelle. Jätä nämä palaset syrjään.

Nämä ovat tulevia kukkapäitä

Tulppaanien valmistus - ompeluohjeet kankaasta valmistetuille tulppaaneille

Leikkaa kukkavarret vihreää kangasta, jonka koko on noin 5 cm x 25 cm.

Taita vihreät nauhat pituussuunnassa puoliksi oikealle puolelle. Ompele toinen pää ja pituussuunnassa pitkä, ohut putki. Leikkaa ylimääräinen kangas pois saumanvaraa, jos sinulla on sitä. Käännä sitten putki ympäri oikealta puolelta.

Leikkaa vihreitä kangasnauhoja kukkien varsille

Tulppaanien tekeminen - ompeluohjeet DIY -kangastupseleille

Voit käyttää olkia ja syömäpuikkoja. Työnnä olki yksinkertaisesti putkeen, kunnes oljen kärki kohtaa ommellun pään. Paina sauva sitten ulkopuolelta oljen päähän. Tämä työntää kankaan alas olkiin, ja jos jatkat painamista, se kääntää kankaan oikealle.

Ompele kukkien varret ja käännä ne ympäri

Tulppaanien valmistus - ompeluohjeet vihreästä kankaasta valmistetuille tulppaaneille

Täytä puuvillavillaa ommellun kukanvarren alaosaan. Taivuta chenille -varsi siten, että se on suunnilleen yhtä pitkä kuin kukan varsi, ja aseta se sitten putkeen. Lisää puuvillaa, kunnes kukan varsi on täysin täytetty.

Täytä kukkien varret puuvillavillalla

Tulppaanien tekeminen - tulppaanien ompeluohjeet kangaskukista

Ompele kukkapäiden avoin reuna löysällä selkäompeleella. Jätä ylimääräinen lanka ja neula paikoilleen ja aloita langan vetäminen kukkapään avoimen reunan sulkemiseksi. Jätä pieni aukko ja täytä tulppaanikukka puuvillavillalla.

Ompele kukkapäät ja varret yhteen

Kuinka käsitellä tulppaaneja - ompeluohjeet DIY -tulppaaneille kankaasta

Aseta kukkavarren avoin pää kukkapään rypistyneeseen aukkoon ja sulje sitten kukkapää vetämällä langasta. Tee varsiin muutama nopea ommel varmistaaksesi, että kukkapää pysyy paikallaan. Solmu lanka ja katkaise se.

Voila!

Tulppaanien valmistus - ompeluohjeet DIY -tulppaaneille, jotka on valmistettu kankaasta ilman lehtiä

Luo yksinkertainen kuvio lehdille. Loimme soikean perusmuodon, jonka koko oli 12-13 cm, ja leikkasimme alapään hieman neliömäiseksi. Taita vihreä kangas puoliksi, oikea puoli sisään. Kiinnitä lehtikuvio kankaaseen ja leikkaa se sopivan kokoiseksi. Toista prosessi kuitukankaalla. Jokaista lehteä varten tarvitset kerroksen fleeceä ja kaksi kerrosta vihreää puuvillakangasta.

Leikkaa tulppaanilehdet vihreästä puuvillakankaasta

Tulppaanien tekeminen - ompeluohjeet DIY -tulppaaneille kankaasta leikattuihin lehtiin

Taita vihreä kangas oikeat sivut yhteen ja aseta tukijalka selälleen. Ompele arkin ympärille alkaen yhdestä neliön kulmasta ja pääty vastakkaiseen kulmaan. Käännä levyt oikealle. Temppu oljen ja syömäpuikon kanssa toimii erittäin hyvin myös lehdille. Taita avoin alareuna sisään ja ompele arkin ympärille. Ompele sitten valmis lehti kukan varteen.

Ja kangas tulppaanit ovat jo valmiita!

Tulppaanien tekeminen - ompelu -ohjeet DIY -kangas tulppaanien käsityöideoille

Ompele lisää kangas tulppaaneja yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Esimerkiksi 7 tulppaanin kimppu näyttää täydelliseltä ja täydelliseltä. Koristele kukkakimppu satiininauhalla, joka vastaa kukkapään väriä, ja voit myös käyttää sitä lahjana naistenpäivänä tai äitienpäivänä.

Toivomme, että nautit käsitöiden tekemisestä!

Alta löydät kuvaoppaan. Anna itsellesi lisää inspiraatiota …

Tulppaanien tekeminen - ompeluohjeet DIY -kangas tulppaanien lahjaideoille Tulppaanien tekeminen - ompeluohjeet DIY -tulppaaneille kangaskuviostaTulppaanien valmistus - ompeluohjeet kankaan tulppaanien ompeluun Tulppaanien valmistus - ompeluohjeet kankaan tulppaanien ompeluunTulppaanien tekeminen - ompeluohjeet DIY ompele tulppaanit kankaasta itseTulppaanien tekeminen - ompeluohjeet DIY miten tulppaanit ommellaan kankaasta Tulppaanien tekeminen - ompeluohjeet kangas tulppaanit ompele lehtiäKuinka tehdä tulppaaneja - ompeluohjeita tulppaanikankaalle