Kukkaseppele: todellista romantiikkaa selfietä varten

Miltä ihanteellinen kesän selfie näyttää? – Kukkaseppele hiuksissaan. Se näyttää niin romanttiselta, ruotsalaiselta, kuin juhannus – valokuva hyvin vanhoista lapsuuden ajoista. Kukkaseppele on yksi suosituimmista Snapchat -suodattimista. Virtuaalinen ja kirjava, se kiertää hiuksiasi ja tuo runoutta selfieesi. On kuitenkin nähtävissä, että kyseessä on virtuaalinen näpyttely. Kokeile kotitekoista seppeleä! – Etkö voi? Mutta se ei ole ollenkaan niin vaikeaa.

seppele hiukset kukka seppele hiuksille

Lähde: https://pixabay.com/de/blume-blumenkranz-feier-frühling-3304040/

Kukkaseppele lapsuudesta

the yksinkertaisin kukka -seppele on varsi-seppele-se käsityö lapsuudesta, jolla koiranputkea tai apilaa kudotaan hiusten seppeleen. Tämän edellytyksenä on, että käytettävillä kukilla on oltava luja, mutta joustava varsi. Asetat kaksi kukkavarret ristiin päällekkäin ja käärit toisen kukan varren ensimmäisen kukan ympärille.

Kolmas kukka asetetaan kahden ensimmäisen kukan alle ja varsi, jossa kaksi ensimmäistä vartta on kierretty. Tällä tavalla seppele kasvaa kukalta kukalle ja ulottuu haluttuun laajuuteen. Lopussa se on kiinnitetty kiinteällä kukkarolla.

hiukset renkaat hiusten seppele kukka seppele hiukset

Kukkaseppele langalla

Toinen, kestävämpi kukka -seppele on valettu langalla. Katkaise lanka pään kehän kaksinkertaistamiseksi. Muotoile lanka pyöreäksi, kiedo päät toistensa ympärille ja peitä lanka kukkakaupan teipillä. Kukat ja koristevihreät lyhennetään viiteen senttimetriin.

Hienot kukat, joissa on hienot varret, voidaan niputtaa pieniksi kimpuiksi. Nyt kukkakimput ja yksittäiset kukat on kiinnitetty tiukasti lankarenkaaseen kukkakaupan teipillä, joka on kääritty kolme kertaa. Huomio: Sido kukat aina yhteen suuntaan, silloin ei ole aukkoja.

hiusten seppele kukilla kukkien seppele hiukset

Puoli seppeleitä ja jotain hyvin yksinkertaista

Kokokukaseppeleet on parhaiten sidottu pienempiin kukkiin, kertoo tiedottaja Kukkien toimitus fioro.de. Puoliseppeleen muotoilu, jossa vain etulankarengas on peitetty kukilla, on työvoimaa säästävä ja kuitenkin fotogeeninen. Kaunis viimeistely syntyy, jos kiinnität yhden kukan molemmista päistä vastakkaisiin suuntiin.

Jos esitetyt ohjeet näyttävät liian vaikeilta, saatat pitää kukkakruunun variantista. Tätä varten leikkaa tukeva, mahdollisesti värillinen paperinauha pään ympärille ja kiinnitä kukat siihen koristeellisella nauhalla.

kukka seppele itse tehdä hiukset seppele kukkia

Hiuslakka pitää sinut raikkaana

Punottuilla kampauksilla, jotka yhdistetään yksittäisiin kukkiin, on erityisen romanttinen vaikutus.

Yksittäiset kukat kiinnitetään hiuslenkeillä.

Hienoja selfieitä voidaan tehdä myös kampaamokukka -asetelmilla. Voit yksinkertaisesti kiinnittää kukat kukkalangalla – toisin kuin seppele, tämä hiuskoriste voidaan sijoittaa haluamaasi paikkaan. Kaikilla seppelevariaatioilla on yksi yhteinen piirre: ne eivät valitettavasti ole kestäviä pitkään. Mutta on olemassa temppuja, jotka pitävät sen tuoreena pidempään: Laita seppele jääkaappiin, kun sitä ei käytetä; suihkuta kukat kevyesti hiuslakalla säilyttääksesi ne.

kukkien seppele, hiukset, hiusten seppele kukilla

Kukkaseppele: luettelo

Et tarvitse paljon lisävarusteita itse tehdylle kukka-seppeleelle:

  • Istuta lanka seppeleen kehykseen
  • ohut kukkalanka kimppujen kiinnittämiseen ja sitomiseen
  • Kukkakauppanauha
  • mahdollisesti nauha koristeeksi
  • Kukka sakset
  • tuoreita kukkia

Periaatteessa seppeleet voidaan sitoa myös tekokukilla. Jos käytät todella hyviä jäljitelmiä, tekokukkaseppele on melko kallista. Lopulta voit silti saavuttaa kauneimman vaikutuksen tuoreilla kukilla.

    tee hiukset seppele itse kukka seppele hiukset