Laventelipainatus – Valokuvien siirtäminen helposti kankaaseen

Valokuvatulosteiden tekemiseen voi käyttää erilaisia ​​tekniikoita. Jokainen niistä on erittäin jännittävä ja johtaa lähes aina hyviin tuloksiin. Halusitpa siirtää valokuvan puulle, kankaalle, kivelle tai kankaalle, löydät sen oikean DIY -menetelmän. Suosikkitekniikkamme on kuitenkin laventeli. Sitä ei kutsuta turhaan, koska käytetään laventeliöljyä siirtoväliaineena. Kankaat, tarkemmin sanottuna valkoiset puuvillakankaat, sopivat erityisen hyvin tekstuuriksi. Tuloksena olevassa valokuvatuloksessa on nostalginen vintage-charmi ja se sopii T-paitojen ja muiden tyylikkäiden esineiden suunnitteluun, jotka ovat myös täydellisiä lahjaksi. Katso alta, kuinka helppoa se on tehdä.

Valokuva siirretty kankaalle laventelipainatuksella

lahja laventeli -printillä

Materiaalit:

  • valittu kuva tai valokuva (välttämättä lasertulostus)
  • Puuvillakangas
  • Sieni tai harja
  • Teippi / teippi
  • lusikka
  • laventelin eteerinen öljy
  • Rauta

Yksinkertaiset materiaalit, upeat tulokset!

t-paita laventeli

Ja näin tehdään:

Yksi tärkeimmistä edellytyksistä onnistuneelle laventelipainatukselle on, että tulostat valokuvan tai grafiikan lasertulostimella. Mustesuihkutulostin ei toimi niin hyvin, koska muste hämärtää kankaan. Sinun tulee myös olla varovainen, ettet tulosta koko tekstiä peilikuvana. Lopulta käsikirjoitus on oikea ja luettavissa helposti. Aloitetaan siis!

1. vaihe

tee laventelipainatus itse

tesa elokuva laventeli

Aseta tulostettava materiaali turvalliselle alustalle – mieluiten peitetty nailonilla tai paperilla. Aseta sitten kopiopaperi, valokuva alaspäin, kankaalle, johon haluat laventelipainon päätyvän. Korjaa sitten teipillä.

2. vaihe

laventelipainatus laventeliöljyllä

laventelipainettu DIY t -paita

diy laventeli tulosta lusikalla

Ota sitten injektiopullo laventeliöljyllä ja aloita paperiarkin kostutus varovasti sillä. Odota noin 3 minuuttia ja paina grafiikkaa tai valokuvaa lusikalla luodaksesi todellisen laventelipainatuksen. Eteerinen öljy toimii tehokkaana siirtoväliaineena ja varmistaa, että saat hyviä tuloksia nopeasti.

3. vaihe

laventeli painatus kankaalle

laventelipainotekniikka

laventelin painatustekniikka

Tarkista silloin tällöin kopiopaperin alta ja katso, onko laventelipainatus valmis. Jos ei, lusikoi sitä jonkin aikaa ja poista arkki kankaasta.

4. vaihe

korjaa laventeli

laventelipainetut tekstiilit

laventelipainettu t-paita

Ja nyt silitys on päivän tapa. Jotta voit pestä kankaan, tässä tapauksessa T-paidan, myöhemmin, sinun on ehdottomasti käytettävä silitysrautaa laventelin jälkeen. Aseta leivinpaperiarkki päälle ja silitä hieman pidempään molemmin puolin ja tietysti ilman höyryä. saattaa loppuun!

Voit käyttää samaa tulostustapaa muille tekstiileille tai muissa paikoissa

Idea laventelipainatuksesta

Luo omat valokuvalahjasi tai alkuperäiset T-paidat viileällä laventelipainatuksella ja anna ystävillesi ja itsellesi paljon iloa heidän kanssaan.

 Freshideenin toimittaja toivottaa sinulle hauskaa ja menestystä!            

design-t-paita laventeli