Mitä lavat ovat? 15 kotitekoista puukalustaa lavoilta

kotitekoiset puukalusteet kuormalavoilta ruokailutila istuin puutarha

Mitä lavat ovat? 19 kotitekoista puukalustaa lavoilta

Mitä lavat ovat? Ja miksi kenenkään pitäisi välittää? Se on hyvä kysymys, eikö? Lavat ovat käytettyjä ja väärin käytettyjä puisia alustoja, joita käytetään raskaiden kuormien siirtämiseen varastoissa ja kaupoissa koneilla. Nopeasti kasvava tee-se-itse-trendi vie nämä järjestelmän osat pois tieltä ja tuo ne koteihin DIY-vuodevaatteina.

Tyylikäs puinen pöytä lisää yksinkertaisen, maalaismaisen ilmeen sisustukseen. Linnun koristelu taustalla vain korostaa tunnelmaa. Kaikki rakastavat keittiösaarta ja valtavia (KALLISTA) graniittitasoja. Miksi et tekisi kuormalavasaarta ohittamalla graniitti ja saamalla vaikuttava keskustelunaihe, joka ei maksa mitään. Lavat ovat kestäviä. Joten ne voidaan helposti pitää ulkona terassilla tai pihalla ilman huolta niiden hajoamisesta.

Oleskelutila, jossa on kuormalavakalusteita ulkona

kotitekoiset puukalusteet kuormalavoista siniset tuolit pöytä valkoinen

Massiivinen lavapöytä olohuoneessa

kotitekoiset puukalusteet kuormalavoista kiinteä sohvapöytä

Nämä ovat nyt sohvapöytiä! Sinun ei tarvitse olla lahjakas laittaa kaunis lavapöytä, koska kuormalavat ovat jo valmiina. Ja sitten voit aina tehdä jotain helppoa … vaikeampaa. Laatikko tätä varten tekee pöydästä erikoisemman ja monimutkaisemman ja lisää säilytystilaa. Jos haluat käyttää kevyempää versiota, pinota kaksi lavaa ja asenna valmiit pyörät.

Viktoriaaninen tyyli, jossa kirjaston seinät on valmistettu rikkaasta, muinaisesta puusta, kiillotettu kiiltäväksi ja kaiverrettu monimutkaisiin aiheisiin, ei ole enää niin käytännöllinen. Katso lavan seinät yllä olevassa kuvassa, siellä on kaksi seinää, joissa on luonnollisesti vanhentuneita puuliuskoja, joilla on oma yksilöllisyytensä, irrotettu vanhoista puulavoista.

Puiset lavat hyllyt ja nojatuoli

kotitekoiset puukalusteet kuormalavoista kirjahylly nojatuoli

Valkoinen pöytähylly puutarhassa

kotitekoiset puukalusteet kuormalavoilta valkoinen pöytä kukkaruukku

Pieni luovuus voi tehdä paletista täydellisen lisäyksen keittiöön. Luonnonpuun vetovoima on universaali. Puisilla nauhoilla voit kauniita hyllyjä koota kaikenlaisia ​​asioita varten – lehtiä, kasveja, jopa hienoja viinikokoelmia. Jos luulet, että sinulla on tilaa, ole luova. Vain pienillä säätöillä vanhoista lavoista voi tulla täydellinen pystysuora kasvihuone, koska niiden reunat ovat porrastettuja hyllyjä, jotka ovat ihanteellisia kiipeilykasveille tai vihanneksille.

Värikäs, iloinen ilmapiiri – kuormalavasohva

kotitekoiset puukalusteet kuormalavoista sohvan sisustus värikäs

Toimiva, musta kuormalavoista valmistettu sohva

kotitekoiset puukalusteet kuormalavoilta sohvan selkänoja musta

Kuormalavakalusteille on lukemattomia vaihtoehtoja. Nykyaikaisen ilmapiirin aksentti voisi olla huolellisesti hoidettu Lava -sohva rento ulkotila voi muuttua erikoisemmaksi yksinkertaisella tuolilla. Kuormalavojen ulosteiden tekeminen on yllättävän helppoa (ja värikästä), TV -jalusta on varmasti myös mahdollinen lavafaneille. Jopa tyylikäs lipasto voidaan koota “paremman tukkumyynnin” kulttuurimme arkipäiväisimmistä tuotteista. Lavan uudelleenkäyttö on ehdottomasti hyvä ympäristöön ja kodin suunnitteluun.

   Matala sivupöytä lavoistaKotitekoiset puukalusteet lavoilta pöydän vieressä rullaavat alkuperäisellä tavalla

Massiivinen sohvapöytä olohuoneessa

kotitekoiset puukalusteet kuormalavoilta sohvapöytä matto sohvaLavakalusteista valmistettu istuinalue – valkoinen pöytä, lasitaso ja siniset tuolit ympärillä  kotitekoiset puukalusteet kuormalavoilta ruokapöytä lasilevy

Pyörien matalassa pöydässä on hyllyt

kotitekoiset puukalusteet kuormalavoilta liikkuvat rullahyllyt

Kompakti, avoin puutarhavaja, joka on valmistettu lavoista

kotitekoiset puukalusteet kuormalavojen kotipuutarhasta