Morsiamen kimppun kuivaus – 4 yksinkertaista tapaa tehdä tämä kauneus kestäväksi

Valitettavasti unelmiesi häät ovat jo ohi. Mutta olet silti niin onnellinen ja romanttinen. Sielu tanssii ja sydän lyö edelleen niin nopeasti. Suuret muistot ovat kanssasi koko elämän. Hääkuvissa ikuistettiin myös kaikki unohtumattomat hetket. Voit pitää hääpuvun vuosikymmeninä, jos siltä tuntuu … Mutta entä ainutlaatuinen morsiuskimppu? Useimmissa tapauksissa tämä koostuu tuoreista kukista, jotka ovat tuomittuja kuihtumaan muutamassa päivässä. Sitten morsiuskimppu laskeutuu vain kompostille. Tämän ei tarvitse olla! Tänään kerromme sinulle, kuinka voit kuivata upean morsiamen kimppusi ja tehdä siitä kestävän.

Kuivaa morsiamen kimppu ja säilytä pala romanssia

kuivaava kimppu ruusuja säilytettävä

1 # Anna morsiamen kimppun kuivua ilmassa

Alusta lähtien sinun on sanottava, että morsiamen kimppun kuivaaminen ja säilyttäminen ei ole oikeastaan ​​spontaania. Koska kaikkia kukkia ja kasveja ei voida säilyttää optimaalisesti tällä tavalla. Siksi olisi järkevää keskustella aikeistasi kukkakauppasi kanssa etukäteen.

Yleistä tietoa: Kuivattamiseen soveltuvat tunnettujen ikuisten kukkien lisäksi myös ruusut, hortensiat, laventeli, kanerva, neilikat, niittykukat, siankärsämö, hopea, merilaventeli, pallomainen ohdake ja joukko koristekasveja.

Tällä yksinkertaisella ensimmäisellä menetelmällä morsiamen kimppujen kuivaus on todella yksinkertaista. Siitä huolimatta sinun on kiinnitettävä huomiota muutamiin yksityiskohtiin. Älä jätä kukkia veteen enää; aloita niiden kuivaus mahdollisimman pian häiden jälkeen. Muuten herkät kukat kuihtuvat ja varret voivat myös homehtua. Ota siis kimppu vedestä ja leikkaa kevyesti päät hieman kulmassa. Sido kukat sitten yhteen kuminauhalla ja myös juuttilangalla, joka on hieman pidempi ripustamiseen.

Kuivaa varret huolellisesti pyyhkeellä

Säilyttää ruusut kuivaava kimppu

Valitse tummempi, viileämpi ja ennen kaikkea kuiva paikka. Sopivimmat ovat: kellari, ullakko tai vaatekaappi. Ripusta morsiamen kimppu ylösalaisin ja anna sen kuivua noin 7-10 päivää.

Lisävinkki: Suihkuta kimppu kirkkaalla lakalla ripustamisen jälkeen ja ennen kuivumista, jotta kukat eivät ole liian hauraita sen jälkeen.

Jos pölyä on muodostunut sen jälkeen, voit käyttää hiustenkuivaajaa alimmalla asetuksella

morsiamen kimppujen kuivaus yksinkertainen menetelmä

Samanlainen kuin yrttien kuivaaminen

morsiamen kimppu kuivia yrttejä ja ruohoja

Jos haluat muuttaa morsiamen kimppusi hyvinvointikokemukseksi, DIY -kylpysuolat ovat ihanteellisia

kylpysuola tekee saman morsiamen kimppun kuivattamiseksi

2 # Luo herbaario morsiamen kimpussa

Jos et välttämättä halua säilyttää häätkimppusi kolmiulotteista muotoa, voit luoda sen herbariumiksi. Eikö siitä ole vielä kokemusta? Ei huolia! Mikään ei ole sen helpompaa. Kukkien lisäksi tarvitset myös pergamenttia tai leivinpaperia ja paksuja kirjoja. Tämä menetelmä toimii parhaiten, kun kukat ja lehdet leikataan melko pieniksi. Mutta voit myös yrittää huolellisesti herbarisoida kokonaisia ​​kukkia. Aseta kukat tai lehdet kahden pergamentti- tai leivinpaperiarkin väliin paksuun kirjaan ja punnitse ne muiden kirjojen tai muiden painavien esineiden kanssa. Nyt sinun tarvitsee vain olla kärsivällinen. Noin 10–14 päivän kuluttua sinulla on herbarium -morsiuskimppu. Voit sitten järjestää tämän kehyksessä, jossa on kaksinkertainen lasi, tai kuvana valkoisella taustalla. Toinen idea esittelyyn on: suunnitella yksittäisiä kukkia koruiksi, esimerkiksi tyylikkäiden kaulakorujen tai korvakorujen muodossa.

Eukalyptuslehdet voidaan myös kuivata täydellisesti herbariumina

kuivattu kukkakimppu ja lehdet säilyvät

Yksinkertaisessa kuvakehyksessä kuivattu morsiuskimppu näyttää edelleen tyylikkäältä

kuivausbuketin herbariumin seinäkoriste

Tämä abstraktimpi variantti on hieman leikkisämpi

morsiamen kimppujen kuivausherbaario kuvakehyksessä

Upeat erikoiset korut

kaulakorujen kuivauskimppu

3 # Säilytä morsiamen kimppu silikageelillä

Tämä säilytysmenetelmä on itse asiassa suosikkimme. Tämä johtuu siitä, että se saa kukat näyttämään todella tuoreilta. Vain ammattilainen voisi tehdä sen paremmin. Kuivataksesi morsiamen kimppusi tällä menetelmällä tarvitset ensisijaisesti niin sanottua silikageeliä, jota voi itse asiassa ostaa jauheena. Voit saada tämän joko hyvin varustetusta käsityökaupasta, apteekista tai Internetistä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää toista kuivaa suolaa. Ainoa mitä tarvitset vielä: ilmatiivis kulho ja sakset.

On periaatteessa kaksi tapaa suorittaa tämä kuivausmenetelmä. Ensimmäinen on silloin, kun haluat säilyttää kukat yksitellen ja toinen, kun haluat kuivata morsiamen kimppun kokonaan.

1. variantti:

Leikkaa morsiuskimppusi kukat pois. Täytä kulho silikageelikerroksella ja aseta kukat sisälle. Täytä sitten kulho kannelle asti geelillä, kunnes kaikki kukat ovat täysin päällystettyjä. Sulje kansi varovasti ja jätä kulho kiinni muutamaksi päiväksi valmistajan ohjeiden mukaan. Avaa kukat huolellisesti avaamisen jälkeen ja hämmästy! Kuivaussuola on poistanut kosteuden, mutta kukat ovat säilyttäneet lähes 100% kauniit värit.

Vaikuttava menetelmä morsiamen kimppun kuivaamiseen

Kuivaa kimppu tai säilytä silikageelillä

Toinen variantti:

Jos haluat kuivata morsiuskimppusi kokonaan, aseta silikageelikerros sanomalehden päälle ja heitä kimppu siihen. Laita se maljakkoon ja hiero se kuivalla suolalla. Muutaman päivän kuluttua kosteus poistuu kokonaan kukista ja lehdistä ja olet tehnyt sen. Morsiuskimppu on jo kestävä.

4 # Ikuista hääkimppusi epoksihartsilla

Ehkä olet aiemmin tehnyt jotain epoksihartsilla. Vai eikö ole vielä? Sitten voit tehdä sen nyt morsiuskimppuusi. Aloittelijoille on kuitenkin suositeltavaa tehdä testi muiden kukkien tai esineiden kanssa etukäteen. Suosittuja ideoita morsiamen kimppun säilyttämiseksi valetulla hartsilla ovat DIY -paperipainot ja kahden avioparin nimikirjaimet. Voit tietysti antaa luovuutesi vauhdilla ja käyttää muita muotteja, jotta kokonaisuudesta tulee entistä mielikuvituksellisempi.

Morsiamen kimpussa olevien kukkien ja lehtien lisäksi tarvitset myös valuhartsia, kovettajaa, irrotusainetta, kirkasta lakkaa, valumuottia, harjaa, sekoitinta ja sekoitinta. Olisi myös hyvä olla vanha kangas, märkä hiekkapaperi ja kiillotustahna valmiina viimeistelemään luomuksesi. Lisävinkki: Älä koskaan käytä lasista valmistettuja muotteja!

Upeita pöytäkoristeita tai paperipainoja loppu Tinker valuhartsilla

Morsiuskimppujen kuiva säilö hartsilla

Varsinkin jos haluat upottaa useita kukkia valuhartsilla, sinun on ehdottomasti työskenneltävä kerroksittain ja älä koskaan kaada muotia kerralla. Muuten vaarana on, että kuivatun valuhartsin sisälle tulee epämiellyttäviä halkeamia. Ja näin tehdään:

1. vaihe: Leikkaa kukat ja lehdet halutessasi pienemmiksi paloiksi ja suihkuta ne kirkkaalla lakalla. Anna kuivua hetken.

2. vaihe: Harjaa muotin sisäpuoli tänä aikana ja anna sen kuivua noin 15 minuuttia.

3. vaihe: Sekoita valuhartsi ja kovete valmistajan ohjeiden mukaisesti. Ja sekoita nopeasti.

4. vaihe: Kaada ensimmäinen hartsikerros muottiin ja anna sen kuivua.

5. vaihe: Upota nyt morsiamen kimppusi ensimmäiset kukat ja lehdet ja kaada toinen hartsikerros niiden päälle.

Kuudes vaihe: Toista edellinen vaihe, kunnes täytät koko lomakkeen ja annat sen kovettua pakkauksen ohjeiden mukaan.

Seitsemäs vaihe: Ota sitten valmis hartsikoriste varovasti pois muotista ja hio ja kiillota kaatoreunat ja koko pinta märällä hiekkapaperilla ja kiillotustahnalla. saattaa loppuun!

Romanttinen sisustus morsiamen kimppusta ja hartsista

valetut hartsikirjeet morsiuskimppu kuiva säilö

Nämä neljä menetelmää eivät ole ainoita, kun on kyse morsiuskimppun kuivaamisesta. On myös muita tekniikoita, kuten glyseriiniä tai vahaa. Voit myös palkata pätevän asiantuntijan tekemään tämän, jos et luota itseesi tai jos pidät vain erittäin tärkeänä ammatillista säilyttämistä.

Tee morsiamen kimppusi kestäväksi ja säilytä pala romanssia!

Morsiuskimppujen säilytystekniikka

Ruusut on parasta kuivata tai säilyttää

vinkkejä morsiamen kimppujen kuivaamiseen

morsiamen kimppujen kuivaus parhaat menetelmät

Voit yhdistää kuivatut häät kukat johonkin hääkortistasi

kuivaa kimppu ja säilytä se kuvakehyksessä

Tee upeita kukkakoristeita tyylikkäästi morsiamen kimppukukistasi

hääkimppujen kukkien säilytysmenetelmä

Vintage -tunnelmaa, jossa on säilynyt morsiamen kimppu

alkuperäinen seinäkoriste morsiuskimppu antaa kuivua ammattimaisesti

Jotkut morsiamet jopa päättävät etukäteen häät kukkakimppu kuivattuja kukkia

kuivatut kukat morsiamen kimppujen kuivausmenetelmät