Näin poraat tarkasti ja ympäristöystävällisesti

Kuka olisi uskonut, että tarvittava herkkyysannos on käytettävä porattaessa kaikista paikoista? Kyllä, tämän näennäisen helpon kodin parantamisen kanssa on melko tärkeää pitää tietyt olosuhteet mielessä. Porauspinnan tekstuurilla on tärkeä rooli, mutta myös itse materiaali sekä porauskulma ja nopeus. Joten sinun on varustettava itsesi muutamilla fiksuilla vihjeillä ammattilaisilta ja tietysti ennen kaikkea oikealla poralla / ruuvinvääntimellä. Tätä sähkötyökalua voidaan kuvata yhdeksi tärkeimmistä asennuksen yhteydessä. Se on korvaamaton apumme kuvien ja seinäkoristeiden ripustamiseen tai kirjahyllyjen tai hyllyjen kiinnittämiseen. Poran / ruuvinväännin on siksi oltava luotettava ja tehokas. Ikään kuin Skil 6221 pora / ruuvinväännin. Hän on jo onnistunut vakuuttamaan monet intohimoiset tee-se-itse-ammattilaiset ja ammattilaiset. Täydellisen suorituskyvyn lisäksi sillä on myös muita tärkeitä kriteerejä, kuten ergonomia, ympäristönsuojelu ja joustavuus.

poraus skil porakoneen kuljettajan energialinjakonsepti

Vain nopea katsaus laitteen pääominaisuuksiin antaa merkittävän vaikutelman. Ennen kaikkea tulee tarkkuus. Ja tämä saavutetaan erityisellä VariTorque 20 + 1 -toiminnolla, joka tekee porakoneesta / porakoneesta erityisen. Mekaanisen kaksivaihteisen vaihteistonsa ansiosta Skil 6221 tarjoaa myös monipuolisuutta – liian paksut tai liian pitkät ruuvit eivät ole enää ongelma edes niille, joilla on vähän kokemusta. Kaksipuoleisella 10 mm: n avaimettomalla istukalla voit helposti vaihtaa lisävarusteita, ja kaasupoljin edistää turvallista työkalun ohjausta. Tällä Skilin poralla / ruuvimeisselillä pysyt joustavana ja ketteränä työskennellessäsi, koska siinä on kuuden metrin pituinen kaapeli, joka takaa optimaalisen toimintasäteen.

poraus porakone kuljettaja skil energialinja käsite tee se itse

Ympäristöystävällisyys on myös erittäin tärkeää täällä. Malli 6221 kuuluu malliin Energy Line -konsepti. Kaikki Skilin sähkötyökalut, Energialinjan tuotteet on suunniteltu kestämään, niitä voidaan käyttää loputtomasti, eivätkä ne käytä paristoja. Sinun ei enää tarvitse huolehtia ärsyttävästä latausajasta.

Skil -pora / ruuvinväännin menee askeleen pidemmälle – sen pehmeä kahva ja ergonominen kahva takaavat optimaalisen mukavuuden ja maksimaalisen ergonomian. Se on myös erittäin kompakti ja painaa vain 1,2 kg.

Skil 6221: n avulla olet yksinkertaisesti hyvissä käsissä, ja muutamien asiantuntemusvinkkien avulla voit varmasti suorittaa mahdolliset porausprojektit itse..

Hauskaa ja onnea!

poraus poran kuljettaja skil energialinja  poraus porakone kuljettaja skil energialinjakonsepti sähkötyökalut