Ompelu juhla-ruokailuvälinepussit itse jouluksi: vaiheittaiset ohjeet

Haluatko antaa ruokapöydällesi käsityönä ja juhlallisen kosketuksen joulupäivänä? Olemme koonneet sinulle alla yksinkertaisen mutta tehokkaan ompeluprojektin, jolla on helppo tehdä vaikutelma sukulaisillesi ja ystävillesi. Seuraa vain alla olevia vaiheittaisia ​​ohjeita ja opi, miten voit luoda nämä kauniit joululahjapussit itse.

Ompele aterimet itse jouluksi

Juhlalliset ruokailuvälinepussit ompele pöydän itse

Täydennä joulupöydän koristeet vastaavilla ruokailuvälinepusseilla, jotka voit ommella itsesi hetkessä. Et ole koskaan ommellut ruokailuvälineiden taskua? Tämä ei ole ongelma. Tämä on itse asiassa hyvin yksinkertainen ompeluprojekti eikä vaadi perusteellisia ompelutaitoja. Uskalla vain tehdä se ja nauttia luovasta prosessista!

Yllätä vieraasi itse ommelluilla ruokailupusseilla

Kuinka ompele juhla -ruokailuvälinepussit jouluksi itse

Ompele aterimet itse jouluksi

DIY -projektillemme olemme valinneet puuvillakankaan joulukuvioin. Kankaan valinta riippuu täysin mieltymyksistäsi. Voit esimerkiksi valita yksivärisen kankaan, joka sopii hyvin toisen lomapäivän kanssa. Tilaisuudesta riippumatta kaunis ruokailuvälinepussi on aina loistava lisä juhlapöytään. Älä tarkoita sitä?

Lisää joulun tunnelmaa

Ompele omat punaiset ja valkoiset juhla -aterimet jouluksi

Ruokailuvälinepussin ompelu on todella helppoa! Tämä on täydellinen projekti aloittelijoille, mutta nämä ruokailuvälineet ovat niin ammattimaisia, tyylikkäitä ja tyylikkäitä, että kukaan vieraistasi ei epäile näiden olevan käsintehtyjä..

Mitä tarvitset:

 • 2 A4 -arkkia
 • lyijykynä
 • viivotin
 • Paperisakset
 • 2 kangasta joulukuvioin
 • Ompelussakset
 • Lanka ompelua varten
 • Nastat
 • Mittanauha
 • ompelukone
 • Rauta

Vaiheittaiset ohjeet:

Vaihe 1

Leikkaa stensiilit leikkaamalla kaksi suorakulmiota paperia, jonka koko on 28 cm x 14 cm. Merkitse toiseen suorakulmioon alhaalta 9,5 cm toisesta pitkästä reunasta ja 17 cm toisesta pitkästä reunasta. Yhdistä nämä kaksi pistettä diagonaalisella katkoviivalla ja piirrä sitten tällä viivalla kaareva viiva, joka yhdistää nämä kaksi pistettä. Leikkaa kaarevaa viivaa pitkin ja luo toinen kaavainosa.

Luo ensin ompelukuvio

Ompele omat juhla-ruokailuvälinepussit joulua varten vaihe vaiheelta

Vaihe 2:

Leikkaa kustakin kankaasta suuri suorakulmio ja 2 pientä suorakulmiota, yksi vasemmalla ja toinen oikealla – kuten alla olevassa kuvassa. Voit tehdä tämän kääntämällä paperimallin ympäri. Sinulla pitäisi olla yhteensä 6 kappaletta kangasta – siis 2 kutakin muotoa.

Leikkaa sitten kangas

Ompele omat juhla-ruokailuvälinesäkit jouluksi Vaiheittaiset ohjeet Vaihe 1

Vaihe 3:

Aseta kaksi pientä suorakulmiota, joissa on kaareva reuna, oikeat sivut yhteen ja ompele ne yhteen senttimetrin saumanvaraan – siis vain kaarevaa reunaa pitkin. Leikkaa sitten takaisin.

Aloita ompelu

Ompele omat juhla-ruokailuvälinesäkit jouluksi Vaiheittaiset ohjeet Vaihe 2

Käännä kangaskappaleet ympäri niin, että oikeat puolet ovat nyt ulkopuolella ja silitä juuri ompelemasi sauma tasaiseksi. Toista prosessi kahdella muulla pienellä suorakaiteella, joissa on kaarevat reunat.

Käänny ympäri ja jatka …

Ompele omat juhla-ruokailuvälinesäkit jouluksi Vaiheittaiset ohjeet Vaihe 3

Vaihe 4:

Aseta ommellut kangaskappaleet kaarevilla reunoilla toisiaan vasten niin, että ne ovat päällekkäin. Niiden on vastattava täydellisesti suuremman suorakulmaisen kangaskappaleen reunoja – kuten alla olevassa kuvassa. Kiinnitä ne ja ompele ne yhteen 0,5 cm: n saumavaralla.

Ompele kaikki kangasosat yhteen

Ompele omat juhla-ruokailuvälinesäkit jouluksi Vaiheittaiset ohjeet Vaihe 4

Nyt nämä osat on ommeltu tiukasti yhteen

Ompele omat juhla-ruokailuvälinepussit jouluksi Vaiheittaiset ohjeet Vaihe 5

Vaihe 5:

Aseta molemmat suuret suorakulmiot oikeat sivut yhteen niin, että molemmat pienet kaarevat kangaspalat jäävät väliin. Kiinnitä nämä paikoilleen ja ompele ne yhteen 1 cm: n saumavaralla. Jätä yläreunaan noin 8 cm: n aukko. Katkaise kulmat ja saumavarat ja käännä ruokailuvälinetasku ympäri. Ompele tämä ompelemalla aukko kiinni.

Aseta viimeinen kangaspala oikealle ja ompele ympäri senttimetrin saumanvara

Ompele omat juhla-ruokailuvälinepussi jouluksi vaihe vaiheelta 6

Jätä aukko, käännä ruokailuvälinetasku ympäri ja ompele aukko kiinni

Ompele omat juhla-ruokailuvälinesäkit jouluksi Vaiheittaiset ohjeet Vaihe 7

Ensimmäinen ruokailuvälinetasku on nyt valmis. Toista sitten koko prosessi, kunnes sinulla on ruokailuvälinepussi jokaiselle vieraalle. Älä unohda ommella ruokailuvälinepussia itsellesi. Pitäkää hauskaa ja kattakaa joulupöytä. Toivotamme sinulle hyvää joulua!

Katso seuraavat jouluiset ruokailuvälinepussit …

Ompele omat juhla -ruokailuvälineet laukkuihin neulottuun ruokailuvälinepussiin

Hanki uutta inspiraatiota ja luo omat pöytäkoristeet jouluksi!

Jouluiset ruokailuvälineet laukut ompele omia kuvioita

Ota selvää, kuinka voit myös taittaa joulukuusilautasliinat

Ompele omat juhla -ruokailuvälinepussit joulupöydän koristeluideoille Red Akyente ompelee omat juhla -ruokailuvälinesäkkinsä jouluksi Punaiset sukat ompelevat juhlalliset ruokailuvälinepussi jouluksi Ompele omat juhla -ruokailuvälinepussi joululahjaksi Jouluiset ruokailuvälinepussit ompele sukat itse Ompele oma joulukuusi kuvio juhlallisille ruokailuvälineille Ompele omat juhla -ruokailuvälinesäkit joulukuusi punaiseksi Ompele omat juhla -ruokailuvälinepussi joulun jouluhattuun

Ompele itse joululahjapussit jouluksi, skandinaaviseen tyyliin Ompele omat juhla -ruokailuvälinepussi jouluksi Ompele juhla -ruokailuvälineet itse jouluksi