Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa: 10 nopeaa ja helppoa käsityöideaa nuorille ja vanhoille

Kevät on aivan nurkan takana ja sen myötä monenlaisten ulkoilumahdollisuuksien aika. Joten voit aloittaa talosi ja puutarhan valmistelun kauneinta kevätjuhlaa varten. Tämä on hauska tapa saada lapsesi mukaan toimintaan. Joten ryhdy töihin, mutta varaa aikaa myös hauskoille ja luoville aktiviteeteille, kuten pääsiäisen käsitöille lastesi kanssa. Tällä tavalla voit luoda lumoavia ja omaperäisiä pääsiäiskoristeita ja samalla stimuloida lastesi mielikuvitusta, luovuutta ja hienomotorisia taitoja. Jos haluat saada tuoreita käsityöideoita, selaa yksinkertaisesti alaspäin ja löydät ehdotuksemme pääsiäisaskarteluista lasten kanssa. Toivotamme sinulle hauskaa ja hyvää pääsiäistä!

Ideoita pääsiäisen askarteluun lasten kanssa

Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispuput jäätelötikkuista

Pääsiäiskäsityöt lasten kanssa – 10 tuoretta käsityöideaa pääsiäiseksi

Tässä artikkelissa etsimme erilaisia ​​pääsiäisen käsityöideoita koko perheelle, erityisesti pikkulapsille ja esikoululaisille. Seuraavassa tarjoamme paljon luovia ideoita pääsiäiskäsityöhön lasten kanssa, joiden avulla voit luoda kauniita pääsiäiskoristeita ja myös pitää hauskaa.

Katso alla olevia käsityöideoita ja löydä suosikkisi!

Edistä lastesi luovuutta!

Pääsiäisen käsitöitä lasten teemalla

DIY pääsiäispoikaset pompomeista

Nämä suloiset pienet poikaset ovat niin hauskoja ja helppoja valmistaa. Tarvitset vain pari pomppia, googly -silmät, huopan ja putkenpuhdistusaineen. Isommalle poikaselle käytimme putkien puhdistusaineita jaloille. Putkenpuhdistusaineet voidaan asettaa suoraan isompiin pommeihin. Pienemmille poikasille on helpompi leikata huopa jalkojen muotoon. Voit myös käyttää munasäiliöitä säröillä olevan munan jäljittelemiseen.

Söpöjä pääsiäispoikasia

Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäisen tipun pom-poms

DIY pääsiäispuput pomponeista

Samoin voit tehdä myös pompun pupun! Voit käyttää samoja materiaaleja kuin poikasille, mutta lisäsimme narun kanin suulle. Putkenpuhdistimen korvat on liimattu suurempaan pompomiin. Liimaa sitten googly -silmät, pompom -nenä ja häntä sekä huopojalat. Nyt sinulla on oma pääsiäispupu!

Pääsiäispupu jättimäisestä pompomista

Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispupu

Pääsiäispuput ja porkkanat värillisistä muovimunista

Muovimunia voidaan käyttää niin monissa eri pääsiäisaskarteluissa. Suosikkimme on alla näkyvä porkkana. Tarvitset vain googly -silmät, putkenpuhdistusaineen ja mustan merkin. Jos muovimunissasi ei ole reikää vihreiden putkien puhdistusaineita varten, voit tehdä varovasti pienellä laatikkoterällä reiän.

Hauskoja käsityöideoita muovimunista

Pääsiäinen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispuput muovimunia

Puput ovat tietysti myös erittäin hauskoja ja söpöjä. Voit päästää höyryn pois erilaisilla kasvoilla. Ja tässä on toinen vinkki – jos et pidä maalaamastasi, pyyhi merkki pois ja yritä uudelleen!

DIY pääsiäismunien kätyrit

Kaikki rakastavat kätyreitä! Näimme tämän idean Pinterestissä ja päätimme tehdä omat kätyrimme. Tarvitset pakkauksen keltaisia ​​ja sinisiä muovimunia. Liimaa sitten googly -silmät ja käytä mustaa merkkiä suun, hiusten ja lasien jäljittämiseen.

Nuoret ja vanhat rakastavat kätyreitä

Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäismunat Minions

Värikäs DIY pääsiäispupurasia

Emme vain voineet vastustaa tämän vaaleanpunaisen pupun laatikon suloisuutta. Tarvitset vain pahvilaatikon ja maalin! On niin helppoa tehdä supersöpö pääsiäiskoriste pikkutyttäresi kanssa. Ja jos sinulla on poika, voit maalata laatikon siniseksi tai haluamallesi värille. Lisävinkki – voit jopa käyttää hauskaa pääsiäispupurasiaa pehmopaperilaatikkona! Hieno idea, eikö totta?

Tämä söpö laatikko on myös käytännöllinen

Pääsiäinen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispupu nbox pinkki

Maalaa pääsiäispuput jalanjäljillä

Footprint -käsityöideat ovat tällä hetkellä melko suosittuja. Meillä on tämä blogissa Hauska kädenjälki Art löytyi. Käyttämällä paperilevyjä, putkenpuhdistusaineita ja maalia voit tehdä nämä puput alle 10 minuutissa. Osallistu vain!

Aihekohtainen jalanjälkiidea

Pääsiäinen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispupu jalanjälki

Käsityöidea sormenjäljellä

Käytä sormenjälkiäsi tehdäksesi nämä suloiset poikaset ja puput! Tämä söpö DIY -idea sopii täydellisesti pääsiäiskortteihin ja on edullinen käsityöprojekti.

Sormenjäljen avulla voit myös tehdä käsityötä ja luoda kauniita pääsiäiskuvioita

Pääsiäisen käsityöt lasten kanssa Pääsiäispuput Pääsiäisen poikasen kädenjälki lapsi

Voila!

Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispuput Pääsiäisen poikasen kädenjälki

DIY pääsiäislammas keitetystä munasta

Älä unohda pääsiäislampaita! Tämä ainutlaatuinen vene on valmistettu kovasta keitetystä munasta, mutta jos haluat säilyttää sitä pidempään, voit käyttää myös vaahtomunia.

Yksinkertaisesta munasta voi tulla pääsiäislammas

Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäislammasmunavanu Batelideen

Makea ei ole sitä?

Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäisen lampaanmunavanu

Siinä on toinen mukava muunnelma

Pääsiäinen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäisen lampaan muna

Teemainen korulaatikko, joka on valmistettu muurausastiasta

Tämä teemallinen pääsiäispakkaus toimii hauskana karkkipurkina tai voit laittaa mitä haluat sisälle! Tässä projektissa käytä muurausastiaa ja muuta se söpöksi pääsiäispoikiksi tai hienoksi pääsiäispupuksi. Nämä ovat erinomaisia ​​pääsiäiskoristeita ja niitä voidaan käyttää useita vuosia.

Anna uusi elämä vanhalle muurausastialle ja tee siitä pääsiäispoikas

Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa, maalaa pääsiäiskoristepurkki

Erilaisia ​​pääsiäishahmoja paperilautasista

Rakastamme paperityötä! Tarvitset käsityöpaperia, paperilevyjä, googly -silmiä, puuvillapalloja, värikynät ja tussit sekä kuviopaperia. Jätämme loput mielikuvituksellesi.

Käsityö paperilevyillä on iso aihe

Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispuput Pääsiäisen poikaset Pääsiäislampaan paperilautanen

Mikä näistä ideoista pääsiäisen askarteluun lasten kanssa on suosikkisi? Voit vapaasti toteuttaa kaikki ideasi ja työskennellä rohkeasti ja luovasti lastesi kanssa. Vain siten voit opettaa heitä rohkeasti tutkimaan maailmaa ja luomaan oman maailmansa. Toivotamme sinulle hauskaa ja hyvää pääsiäistä!

Katso seuraavat esimerkit ja anna itsellesi inspiraatiota edelleen!

fPääsiäisen käsityöt lasten kanssa Pääsiäispupu -wc -paperirullat Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Tulosta pääsiäispupu Pääsiäinen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispuput paperilautasiltaPääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispuput paperilevy -käsityöideoita Pääsiäisen askartelua lasten kanssa Pääsiäispuput, jotka on valmistettu sukista ja riisistä Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispupu -käsityöideoita Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispupu puulusikka Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispupu -ideoita Pääsiäinen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispupu kori munalle Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispuput Pääsiäismunat ruohoonPääsiäinen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispuput muovilusikat Pääsiäiskäsityöt lasten kanssa Pääsiäispupu lautasliinarenkaat käsityöt Pääsiäispöydän koristeet Pääsiäiskäsityöt lasten kanssa tehden pääsiäispupu -lautasliinarenkaita Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäispuput wc -paperirullat Pääsiäisen käsitöitä lasten kanssa Pääsiäisen poikaset