Paperikoneet: 2 yksinkertaista ohjetta ja yhteensä 13 suurta versiota

Taiteilijan nerous näkyy usein pienimmissä asioissa. Tiesitkö, että voit tehdä yksinkertaisen paperilentokoneen vähintään kolmellatoista eri tavalla? Menettely on melkein aina yksi ja sama. Erilaiset muunnelmat ovat kuitenkin mahdollisia. Paperityyppi on myös tärkeä menestyksen kannalta. Siksi käsittelemme yhtä lyhyesti tätä kysymystä siitä, kuinka valita tämä oikein. Lopuksi sinulla on tietysti mahdollisuus tehdä työsi eri väreillä ja eri kuvioilla. Haluamme myös innostaa sinua ideoistamme paperikoneisiin.

Paperilentokone 1 – purjelentokone

kirkkaan vihreä paperilentokone - paperilentokoneet

Yleistä tietoa

Hanki paperikoneeseen tarvitsemasi materiaalit! Ensinnäkin tarvitset A4 -arkin tai voit leikata suorakulmaisen kappaleen, jonka koko on 22 x 28, pahvilaatikosta. Sinun on jatkettava työskentelyä täysin puhtaalla, vakaalla ja tasaisella pinnalla.

  Olisi myös erittäin tärkeää istua mukavasti sen päällä. Alla olevissa kuvissa tätä klassista varianttia kutsuttaisiin purjelentokoneeksi (purjelentokone) 2!

Voit valita monista erilaisista paperityypeistä. On parasta tehdä paperilentokone pahvista, joka ei ole liian vahva. Valitse yksinkertainen malli, jonka voit helposti valmistaa, ja kokeile sitä eri paperityypeillä. Näin saat itse selville, mikä paperityyppi sopii sinulle parhaiten.

Ohjeet 1- Klassinen paperiversio

Malli 2 – purjelentokone 2

Paperi lentokone paperi lentokone vihreä ja punainen

Taita paperi

Taita arkki puoliksi! On olemassa kaksi vaihtoehtoa, joissa tulokset ovat tietysti erilaisia. Voit taittaa paperin joko pitkittäin tai pitkittäin. Loogisesti jälkeenpäin lopputulos on joko pidempi tai leveämpi. Klassinen vaihtoehto paperilentokoneille olisi pidempi, mutta monet pitävät laajempia malleja hieman omaperäisempinä. Löydät myös tällaisia ​​ideoita tilauksistamme. Tutustu alla oleviin eri vaihtoehtoihin ja valitse paras mahdollinen. Tietysti voit kokeilla erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Paperilentokone 3 – Silke

Tinker paperilentokone mustalla siunauksella

Rakenna paperikoneen nenä

Paperilentokoneiden valmistuksessa on tärkeä hetki lentokoneen nenän taittamisessa. Kun olet taittanut arkin ensimmäisen kerran, sinun on nyt avattava se uudelleen. Sinun on vedettävä yhden lyhyemmän sivun kaksi kulmaa keskelle. Näin lentokoneen nenä syntyisi. Taitettujen kulmien tulee olla noin neljäsosa molempien sivujen pituudesta.

“Canard” paperikoneet

Paperilentokone rakennettu vihreäksi

Tinker siivet

Tämä on luultavasti ensimmäinen monimutkainen osa paperilentokoneiden valmistusta. Tätä varten sinun on taitettava reunat uudelleen keskiviivaa pitkin. Siipien tulisi yleensä olla kaksi kolmasosaa lehtien sivuista. Joten lentokoneen nokan kärjestä sivupisteisiin tulisi olla diagonaalinen viiva, jonka alle neljäsosa sivureunoista jää auki.

Delta – paperilentokoneet – käsityöt paperista

Keltaiset paperilentokoneet ja ruskeat paperilentokoneet

Paperitason valmistuminen

Olet nyt melkein valmis klassisen paperilentokoneesi kanssa! Tämän jälkeen sinun on vielä taitettava molemmat puolet yhteen. Sinun tarvitsee vain taivuttaa siivet puoliksi. Olet valmis!

Video -ohjeet tähän!

Vaihtoehto 2 klassisille paperikoneille

Näet tämän klassisen paperilentokoneen nimellä “Glider”. Tässä on vaiheet, joita voit tehdä sen tekemiseksi.

Vaihe 1

Tämän oppaan ensimmäinen vaihe on käytännössä sama kuin ensimmäinen. Arkki tulee taittaa puoliksi, jotta sivujen pituus on sama.

vaihe 2

Toinen vaihe on myös identtinen, mutta tässä sinun pitäisi luoda kolmioita sivuille, joiden alaosa ulottuu noin kolmannekseen keskiviivasta.

Shuttle – paperikone

Paperilentokone - hienoa käsityötä - paperilentokoneet

vaihe 3

Tästä erot eroavat Glider 1 -version ohjeista. Nyt sinun on taitettava arkki uudelleen keskeltä, mutta tällä kertaa leveydelle. Vedä sitten lentokoneen nenän kärki kyseisen keskiviivan keskikohtaa kohti. Tuloksena on jotain kirjekuorta.

Vaihe 4 – muotoile sivusiivet

Nyt sinun tulee jälleen vetää arkin kaksi ylintä kärkeä (lentokoneen nenän puolelta) arkin vaakasuoran viivan keskikohtaa kohti ja noin kolmannes pystysuoran korkeudesta eli kohdasta, jossa pystysuora ja vaakasuora keskimmäiset taittolinjat risteävät.

Taita Gomezin paperikone itse 

Rakenna itse hauska paperilentokone

Vaihe 5 – Valmistuminen

Valmistuminen on suunnilleen sama kuin tämä ensimmäinen projekti. Sinun on taitettava arkin pitkät sivut ja sitten nämä keskelle. Kahden viimeisen taittoviivan tulisi ulottua sivupisteisiin, aivan kuten ensimmäisessä kuviossa, noin kolmanneksen reunojen korkeudesta.

Tässä video -ohjeet!

Tämän paperikoneen pitäisi olla erityisen nopea!

grampa -paperikone nopeasti

Video -opetusohjelma samanlaiselle ajatukselle!

Mielenkiintoinen ja alkuperäinen malli

Tinker -paperikoneita useissa väreissä

Hawkeye -järjestelmään perustuvat paperilentokoneet 

Paperilennot Tinker paperikoneet - tee se itse

Triplane – paperikone

Tee oma punainen ja keltainen paperilentokone

Paperilentokone, jolla on pidempi nenä

Harmaa ja valkoinen - paperi lentokone

Pikku Nicky malli

Paperilentokone upealla oranssilla värillä