Parempi turvata kuin pahoillani- mitä pitää mielessä DIY-ideoiden ja -projektien kanssa

Nykymaailma on erittäin erikoistunut ja jokaisessa työssä on pätevä henkilöstö, joka on koulutettu tekemään sen tiettyjen standardien mukaisesti. Suurimman osan ajasta on kuitenkin kotitöitä, jotka voit tehdä itse tee-se-itse. Olitpa sitten kodinkoneiden kevyt korjaus tai vain huonekalujen kokoaminen yhteen oikeilla taidoilla ja menettelyillä, voit tehdä sen "Tee se itse" säästää paljon rahaa. Siitä huolimatta sanotaan "Parempi katsoa kuin katua" Siksi sinun pitäisi miettiä paljon ennen kuin ryhdyt toteuttamaan suuria DIY -ideoita.

DIY -ideat turvakengät varovaisuus on parempi kuin kärsivällisyyspöydän rakentaminen

Käytännön asioita, jotka on otettava huomioon kodin parantamisessa

Lisäksi kodin parantamisesta tulee joillekin ihmisille todellinen intohimo, koska se antaa heidän mielikuvituksensa avautua. Lisäksi tämä harrastus antaa heille myös luottamusta ja itseluottamusta siihen, että he voivat luoda jotain itse..

[toc] DIY -ideat turvakengät on parempi olla turvassa kuin pahoillani

Mutta varsinkin jos teet DIY vuokra -asunnossa, sinulla pitäisi olla hyvä henkilökohtainen vastuuvakuutus, koska tässä tapauksessa jotain voi rikkoutua, joka kuuluu vuokranantajan omaisuuteen. Tämä artikkeli Limsa Blogi sisältää hyödyllistä tietoa ja suosituksia tämän tyyppisestä vakuutuksesta sekä raportteja siitä, mitkä lisäominaisuudet ovat hyödyllisiä. Vuokra -asunnolle tai lasille aiheutuneet vahingot eivät välttämättä sisälly automaattisesti yksityisvastuuvakuutukseen.

DIY -ideat turvakengät

Kaiken kaikkiaan onnettomuus tapahtuu valitettavasti aivan liian nopeasti, olipa kyse pienistä töistä tai kotilämmityksestä, kun tee-se-itse-työ on valmis.

Mitä tee-se-itse-tekijän pitäisi tehdä ja mitä ei pitäisi tehdä

Tietyt toiminnot, kuten kaasujärjestelmien huolto ja korjaus tai sähköjärjestelmien asennus, ovat tiukkojen määräysten alaisia ​​ja ovat ehdottomasti kiellettyjä harrastajille. Ne eivät ole vain laittomia, vaan ne voivat olla myös erittäin vaarallisia kokemuksen ja tiedon puutteen vuoksi. Tässä tapauksessa on suositeltavaa hakea apua pätevältä käsityöläiseltä.

DIY -ideat turvakengät varovaisuus on parempi kuin hemmottelutyökalu

Jos pidät todella pienistä korjauksista talon ympärillä tai koot jotain itse ja haluat tarjota taitojasi palveluna, sinun on saatava asianmukainen koulutus. Käsityöläisen ammatillinen koulutus päättyy tenttiin ja on suoritettu Laki käsityöjärjestyksestä (Handwerksordnung) aseta.

Vinkkejä kodin parantamiseen – tämä auttaa sinua harrastuksesi kanssa

Aloittelijana ei tietenkään haittaa osallistua harrastus tee-se-itse -kurssille, jolla saat perustiedot ja kokemuksen.

Tämä voi olla tärkeää monimutkaisemmissa projekteissa, varsinkin kun tällaisia ​​kursseja johtavat yleensä ammattilaiset.

DIY -ideat turvakengät on parempi olla turvassa kuin pahoillani

Ennen uuden DIY -projektin aloittamista on hyödyllistä tutkia aihetta

Uusien teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet tässä suhteessa ovat todella rajattomat. Jokaisesta DIY -toiminnasta löydät Internetistä videon, joka osoittaa sen erityispiirteet ja on korvaamaton kokemuksen lähde. Tämä on myös aika tehdä budjetti -arvio, jotta et tule epämiellyttäviksi yllättävistä kustannuksista.

DIY -ideat turvakengät varovaisuus on parempi kuin kärsivällisyyspöydän rakentaminen

Terveys ja turvallisuus ovat etusijalla

Tee-se-itse-toiminnoissa käytetään usein teräviä ja vaarallisia työkaluja, jotka voivat aiheuttaa vakavia vammoja. Siksi on välttämätöntä käyttää suojalaseja, kuulonsuojaimia, työkäsineitä ja teräsvarvaskenkiä.

Kun työskentelet sähkölaitteiden kanssa, sotkeutuneet kaapelit ovat laukaisun edellytys, mikä voi vahingoittaa myös muita perheenjäseniä. Tässä pätee seuraava: pidä asiat siistinä vähentääksesi loukkaantumisriskiä.

Valitse oikea työkalu

Yleismiehellä tulee aina olla hyvin varusteltu työkalulaukku sekä joitain yleisiä käsityökaluja, kuten pora tai akkuruuvimeisseli.

Sinun ei tietenkään tarvitse olla ammattilaisen kaikkia laitteita. Tarvittaessa voit aina löytää oikean työkalun kyseiselle projektille rautakaupasta. DIY -valikoima voi sisältää:

  • Yksinkertainen koneistajan vasara
  • Tarvittava pihtivalikoima: yhdistelmäpihdit, pihdit ja putkipihdit
  • Vesivaaka: 40-60 cm pitkä
  • Taittosääntö tai mittanauha
  • Ruuvimeisseli, jossa on hieman asetettu
  • Vaiheentarkistaja
  • Avainsarja ja jakoavain
  • Pieni osarasia ruuveilla, nauloilla, koukuilla ja aluslevyillä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80