Rakenna korotettu vuode itse eurolavoista

Haluatko rakentaa korotetun sängyn eurolavoista itse puutarhaan tulevaa kesää varten? Meillä on vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla voit rakentaa yksinkertaisen korotetun sängyn lavoista itse hetkessä. Kuten luultavasti jo tiedät, korotetulla sängyllä on useita etuja tavalliseen vihanneslaastariin verrattuna. Tässä viestissä näytämme sinulle, kuinka helppoa on rakentaa korotettu vuode itse ja lavahuonekalujen edut. Etkö tunne korotetun sängyn eri kerrosta? Täältä löydät DIY -ohjeet rakentaaksesi itsesi – Korotettu sänky valmistettu Euro -lavoista

Korotettu lavarakenteinen sänky – mitä etuja se tarjoaa??

Kesä on jo lähellä ja suunnitelmasi nostaa sänky tänä vuonna on lykätty uudestaan ​​ja uudestaan, joten tarvitset nopean viime hetken ratkaisun projektillesi? Ei ongelmaa. Kuormalavojen korotettu vuoteemme voidaan asentaa todella nopeasti ja sitä on erittäin helppo siirtää. Mutta mitkä ovat eurolavojen korotetun sängyn edut tavalliseen vihanneslaastariin verrattuna?

Rakenna korotettu vuode itse eurolavoista (2)

Itse asiassa vastaus on kristallinkirkas. Jokainen, joka on koskaan kärsinyt selkävaivoista tai ollut raskaana, tietää, kuinka paljon puutarhatöitä illalla voi vaikeuttaa elämää töiden jälkeen. Lavasta valmistetun sängyn ansiosta sinun ei tarvitse taivuttaa polviasi ja voit keskittyä kasveihin terveessä asennossa.

Eurolavat ovat ihanteellisia rakennettaessa korotettua sänkyä itse. Ne eivät voi homehtua, ovat erittäin kestäviä, voidaan sahata sopiviksi eivätkä ne ole kemiallisesti käsiteltyjä, ainakaan ei niitä lavoja, jotka on valmistettu vuodesta 2010 ja jotka on merkitty HT -leimalla.

Lisäksi lavahuonekalujen vaalea puu näyttää luonnolliselta puutarhassa. Ja nyt se tulee! Korotetun sängyn todellisen alueen lisäksi sinulla on myös 24 muuta osastoa, joissa voit kasvattaa puutarhan yrttejä, vihanneksia ja kasveja.

Rakenna omat korotetut sängyn materiaalit ja ohjeet

Ja näin se toimii! Sinun tarvitsee vain rakentaa korotettu sänky kuormalavoista neljä eurolavaa, -olemme valinneet uudet eurolavat varmistaaksemme, ettei myrkkyjä pääse istutettuun ruokaan. Pinoamiskehys, lastulevy, rikkaruohohuopa, niittipistooli, ruuvit, akkuporakone, erilaiset maaperät ja valitsemasi kasvit. Tätä korotettua sänkyä ei rakennettu maahan – käytimme sen sijaan pinoamiskehystä, joka toimii myös kaikkien eurolavojen liitoskappaleena. Ole varovainen, kun tilaat kiinnityskehystä, koska kehyksiä on saatavana erikokoisina.

Käytimme vakiolavojen mittoja (120 x 80). Samoissa mitoissa saimme suuren lastulevyn, joka toimii korotetun sängyn pinoamiskehyksen pohjana ja joka kiinnitettiin ympäri ruuveilla. Jos haluat täyttää korotetun sängyn lattialle, voit jättää lattian pois ja käyttää pinoamiskehystä kaikkien eurolavojen liitoskappaleena..

Rakenna korotettu vuode itse eurolavoista (4)

Jos lattia on jumissa, voit porata reikiä lattiaan akkuporakoneella, jotta vesi voi valua pois myöhemmin. Aseta kaksi kuormalavaa 90 ° kulmassa toistensa kanssa ja kiinnitä pinoamiskehys samalla tasolla eurolavojen kanssa. Tee sama kolmannella lavalla toisella puolella. Olemme jälleen kiinnittäneet palkin yläkehyksen alle tukemaan pohjalevyä ja antamaan sille lisätukea. Jos kaikki on paikallaan, voit jo kiinnittää neljännen lavan. Sivutiloissa on tietysti myös kapeat pohjalevyt, jotka sahaat palapelin mitoilla ja kiinnität sitten uudelleen ruuveilla.

Rakenna korotettu vuode itse eurolavoista (3)

Seuraavaksi kiinnität rikkaruohon fleece nitojalla. Ja sitten voit täyttää korotetun sängyn sopivilla kerroksilla. Käytimme kaikkiaan neljää kerrosta eurolavoista valmistetulle sängylle. Ensimmäiseen kerrokseen tarvitset oksia, oksia ja pensaan pistokkaita, toinen kerros oli emämaa, kolmas kerros kompostia ja ruukkumaa sekoitettiin ja ylimmäksi ja viimeiseksi kerrokseksi käytimme korotettua kerrosmaata. Voit luoda samat kerrokset saman periaatteen mukaisesti riippuen siitä, mitä haluat sijoittaa sivulokeroihisi. Kun olet suorittanut tämän, voit istuttaa korotetun sängyn maun mukaan. saattaa loppuun!

Oletko kiinnostunut muista lavahuonekaluprojekteista? Katso sitten täältä https://www.palettenmoebel-kaufen.com

Rakenna oma korotettu sänky eurolavoista (5)

Rakenna korotettu vuode itse eurolavoista (1)