Rakenna puinen penkki itse – viihtyisä oleskelualue puutarhallesi

Rakenna oma puinen penkki DIY puutarha vintage

Luo viihtyisä virkistysalue ulkona

Milloin olet viimeksi nauttinut luonnosta ulkoalueellasi? Onko sinulla edes ulkoterassi? Sinulla pitäisi olla vähintään yksi puinen penkki puutarhassa. Tänään haluamme esitellä sinulle helpon, edullisen ja alkuperäisen DIY -projektin, jonka voit myös toteuttaa.

Ergonominen, kevyt selkänoja, joka voidaan koota nopeasti, tai kiinteä, kiinteä selkänoja, joka antaa klassisen ilmeen. Täydellinen luettelo ja yksityiskohdat näyttävät tarvittavat materiaalit ja lisäohjeet.

Rakenna puinen penkki itse

Rakenna oma puinen penkki DIY -puutarharullalauta

Puutarhapenkki vanhasta rullalaudasta

puinen penkki-rakenna itse-DIY-puutarha-värit

Kierrätetyt materiaalit

rakentaa puinen penkki itse DIY puutarha vanha

Istuin

Istuimelle tarvitset vain puupalikoita ja tukevan laudan. Pyydä ystävääsi auttamaan heitä leikkaamaan noin 12 tuuman kantoja moottorisahalla. Valssattu puutavara palvelee tätä tarkoitusta täydellisesti. Puutarhapenkisi näyttäisi paremmalta, jos venyttäisit lautaa 15-20 cm pystysuoraan. Jos osoittautut perinteiseksi, kiinnitä lauta kantoihin reikiin lyötyillä kovapuisilla tapilla. Kuumasinkityt tapit tai 10 cm pitkät puuruuvit näyttävät nykyaikaisemmilta ja vaihtoehtoisemmilta.

Pitkä istuinlauta on ihanteellinen vierailijoille, jotka voivat veistää nimikirjaimensa muistutuksena.

Leopoldin puinen penkki

DIY -puutarhapenkki DIY -puutarha -ohjeet

 

Suuret runoilijat antavat maailmalle enemmän kuin vain sanoja, ne tarjoavat aivan uuden tavan nähdä ja ymmärtää se. Yksi tällainen roolimalli on Aldo Leopold, joka keskustelee ja kuvaa paikkamme luonnossa. Hän kannattaa luonnonvarojen taloudellista käyttöä ja ihmisten välistä etnistä suhdetta. Sen toimiva ja vakaa puutarhapenkki heijastaa näitä korkeita ihanteita.

Leopoldin puutarhapenkit

Rakenna oma puinen penkki DIY -puutarhaan asennettavaksi

Sisäänrakennettu ja koristeltu tyynyillä

Rakenna oma puinen penkki DIY -puutarha, joka on maalattu valkoiseksi   Yksinkertaisesti ilman selkänojaa Rakenna oma puutarhapenkki DIY -puutarhatalli Puutarhaseinä luonnonkiveä puinen penkki puutarha penkki rakentaa itse DIY puutarha yksinkertainen Puutarhapenkki ja keinu samaan aikaan Rakenna oma luonnonpuinen puutarhapenkki DIY -puutarhakeinu Tuore ja viihtyisä – puinen penkki, joka on valmistettu eurolavoista DIY värikäs puinen penkki DIY puutarhalavojen tyyny Tasainen pinta Rakenna oma puutarhapenkki DIY -puutarha ilman selkänojaa Vankka muotoilu Rakenna oma puinen penkki DIY -puutarhan muotoihin Kaupunkiympäristössä Rakenna oma puinen penkki DIY puutarha sisäänrakennettu

Istutuskoneet – ajattele ympäristöystävällisesti 

   rakentaa oma puutarha penkki DIY puutarhakasveja   Puutarhapenkki sängynpenkiksi – maalaismainen tunnelma puutarha penkki seinän suunnittelu rakentaa itse DIY puutarha huoneisto Pieni puutarhapenkki koriste -esineenä puinen penkki DIY -puutarha kulunut Lämmin puu Rakenna omat puiset penkki -DIY -puutarhatyynyt Pehmeät tyynyt ja tyynyt puupenkillä, joka on valmistettu eurolavoista pyörillä DIY puutarhapenkki DIY puutarha eurolavat Muuta sohvapöytä puutarhapenkiksi DIY -puutarhapenkki DIY -puutarha -ohjeet