Tee halpoja joulukoristeita itse – 70 hienoa käsityöideaa ja yksinkertaisia ​​ohjeita

Vaikka monet festivaalit ja tapahtumat eivät valitettavasti järjesty tänä hieman eri vuonna, joulua ei onneksi peruuteta. Mutta päinvastoin. Nyt tarvitsemme sitä kaikkein eniten ja voimme jo tuntea suuren odotuksen. Hiljaisuus ja mietiskely, mutta myös uusi toivo ja iloisuus liittyvät tähän valoisaan festivaaliin. Jokainen meistä tarvitsee sitä juuri nyt. Ja vaikka et voi mennä joulumarkkinoille, voit silti muuttaa oman kodin kauniiksi joulusatuksi. Jouluoven seppele, kimaltelevat ikkunan seppeleet, upeasti koristeltu joulukuusi ja tunnelmallinen adventtiseppele olohuoneen pöydällä – kaikki suosittuja elementtejä, jotka luovat oikean tunnelman joulun lähestyessä. Ja ei, sinun ei välttämättä tarvitse kaivaa syvälle taskuun tätä varten. Tänään meillä on valmiina monia hienoja DIY -ideoita, joita voit helposti toteuttaa ja tehdä omaperäisiä, edullisia joulukoristeita itse.

Vaikka joulukoristeita, vähemmän voi myös olla enemmän

yksinkertainen garland halvat joulukoristeet

Halvat joulukoristeet, jotka on valmistettu käytetyistä tavaroista

Arjen esineet, jotka ovat jo palvoneet aikansa, sopivat täydellisesti käsityöhön. Tämä ei ainoastaan ​​säästä rahaa, vaan tekee myös jotain hyvää luonnolle. Lisäksi käsityön kierrättäminen näyttää erityisen omaperäiseltä ja antaa luovuudelle vielä enemmän vapautta. Vanhoista hehkulampuista tulee hauskoja jouluhahmoja, avaimet muuttuvat nopeasti suloisiksi lumiukkoiksi ja korkit ja pullonkorkit saavat toisen mahdollisuuden laulavina enkeleinä tai hauskoina poroina.

Käytettyjen tavaroiden lisäksi tarvitset vain muutamia työkaluja ja materiaaleja sekä tarvittavan käsityötaidon, ja olet valmis lähtemään.

Tee joulukoristeita vanhoista hehkulampuista

halvat joulukoristeet hauskoja joulukoristeita, jotka on valmistettu hehkulampuista

Tätä varten tarvitset:

 • vanhat hehkulamput
 • Glittermaali (punainen, valkoinen, oranssi) tai spraymaali
 • Kukkalanka
 • Huopakynä
 • pieni harja
 • jotain putkenpuhdistusaineita
 • Googly -silmät, pomponit, paljetit

Ja näin tehdään:

 • Suihkuta tai maalaa hehkulamput ensin kimaltelevilla maaleilla. Punainen joulupukille, oranssi Rudolfille ja valkoinen lumiukolle. On parasta tehdä se ulkona tai käyttää hengityssuojainta, kun teet sen suihkeella. Anna maalin kuivua hyvin.
 • Piirrä silmät, suu, nenä ja vyö joulua ja lumiukkoa varten huopakynällä tai ohuella harjalla. Liimaa googly -silmät Rudolfille ja paljetit lumiukon nappeille.
 • Tee poron sarvet ja lumiukon huivi värikkäistä, kimaltelevista putkenpuhdistusaineista ja sido ne figuureihin.
 • Leikkaa kukkalanka ja sido se sitten lampun kaulan ympärille jokaiselle jouluhahmolle. Joten voit ripustaa upeat DIY -joulukoristeet joulukuussa myöhemmin.

Hauskoja lumiukkoja vanhoista avaimista

tehdä halpoja joulukoristeita vanhoista avaimista

Tarvitset samanlaisia ​​materiaaleja avainlumikoille. Täällä on vieläkin nopeampaa ja helpompaa. Sinun on ensin värjättävä näppäimet valkoisiksi, annettava niiden kuivua ja värjätä sitten nenä, suu ja silmät. Sitten tarvitset vain kauniita huiveja, jotka on valmistettu värillisestä langasta tai kangaspaloja, sekä putkenpuhdistusaineista valmistettuja kimaltelevia korvasuojaimia. Voit tehdä lumiukkoja uudelleen kukkalangalla roikkuvina joulukuusi koristeina.

Laulavat korkista valmistetut jouluenkelit

halvat joulukoristeet diy enkeli korkista

Korkit ovat erittäin suosittu käsityömateriaali. Näitä suositellaan myös joulukäsityöhön. Tässä tapauksessa enkelit on helppo valmistaa. Korkkeihin tarvitset vain kuumaa liimaa, puuhelmiä päähän, putkenpuhdistusaineita haloon ja värikkäitä lahjanauhoja siipille. Ohuet, kimaltelevat nauhat käsityökaupasta sopivat ripustamiseen.

Rudolfin joulukuusenkoristeet pullon korkkeista

halvat joulukoristeet tinker upcycling joulukuusi koristeet

Olemme jo osoittaneet sinulle toisessa viestissä, kuinka voit tehdä poroja helposti. Se voidaan tehdä monilla materiaaleilla ja tässä tapauksessa pullon korkilla. Kiinnitä vain googly -silmät ja punainen mini -pomponi kannen sisäpuolelle, loi kimaltelevat sarvet putkenpuhdistusaineesta ja lisää nauha ripustaaksesi sen. saattaa loppuun!

Luovia joulukoristeita puisilla tikuilla

Jos haluat itse tehdä halpoja joulukoristeita, jotka ovat myös erittäin tyylikkäitä ja sopivat myös lapsille, kokeile sitä puupulloilla. No, luultavasti et voinut kerätä niin paljon popsicle tikkuja, mutta voit ostaa ne melko halvalla. Ja että käsityökaupasta tai Amazonista löydät z. B. 100 kpl puutikkuja noin 3 eurolla. Voit luoda tästä paljon jouluhahmoja ja koriste -elementtejä. Katso alla olevat ideat.

Tee suojelusenkeleitä puusta

Tee halpoja enkelikoristeita puutikkuista

Tarvitset:

 • 6 puutikkua enkeliä kohden
 • 1 puuhelmi
 • Kulta / akryylimaali
 • Vaaleanpunainen väri käsille, jaloille ja kasvoille
 • Keltainen ja ruskea väri hiuksille
 • ohut harja
 • jotain kimaltelevaa putkenpuhdistusainetta haloon
 • Koristeellinen naru kultaa tai hopeaa ripustamiseen
 • Huopakynä
 • lyijykynä
 • leikkuri
 • Puuliima

Kuinka tehdä se:

 • Liimaa kolme puutikkua vierekkäin enkelin vartaloa varten. Neljäs tikku menee täsmälleen keskelle ja liimataan myös päälle.
 • Leikkaa viidennen puutikun avulla pois enkelin jalat ja kädet, jotka ovat hieman ohuempia. Väritä pyöreät päät vaaleanpunaiseksi ja anna niiden kuivua. Liimaa ne sitten runkoon yllä olevan kuvan mukaisesti.
 • Piirrä sitten pieni tähti ja kaksi siipeä toiselle puupullalle ja leikkaa ne varovasti leikkurin avulla. Liimaa ne sitten takaisin enkelin kehoon.
 • Ota päähän puuhelmi ja maalaa silmät, posket ja hiukset harjalla ja huopakynällä. Lisää vielä halojen putkenpuhdistusaine ja liimaa pää rungon yläosaan.
 • Nyt ei muuta kuin kiinnittämään koristelanka päälle ja suojelusenkeli on valmis joulua varten!

Luo puinen sauva Joulupukki

tee halpoja joulukoristeita joulupukki puusta

Jatka samalla tavalla, kun teet tämän söpön joulupukin. Tässä tarvitset 8 puutikkua per kuva. Sinun pitäisi värjätä kaksi niistä punaiseksi ennen kuin kiinnität ne. Muuten tarvitset vain pahvia kasvoillesi ja mukavan pompon.

Tee joulukuusenkoristeita puutikkuista

tehdä halpoja joulukoristeita puisilla tikuilla

Voit myös loihtia muita elementtejä puutikkuista joulukuusi koristeiksi – lumihiutaleet, tähdet, lahjat … kaikki ei ole ongelma. Päästä vain höyry pois!

Halvat joulukoristeet minimalistiseen tyyliin

Ja jos haluat jotain hiljaisempaa ja huomaamattomampaa tänä vuonna, se voidaan tietysti myös tehdä. Täällä luonnonmateriaalit, kuten tuoreet kasvit, ja muutama yksinkertainen apu tulevat pelastamaan, jotka saat erittäin halvalla tai ehkä jo kotona.

Röyhkeä minimalistinen joulukuusi seinällä

halvat joulukoristeet tinker seinäkoristeet kuusen

Nämä ovat tarvitsemasi materiaalit:

 • ohuet puiset nauhat (esim. rautakaupasta)
 • tuoreita oksia rosmariinia
 • pieni saha
 • Kuuma liimapistooli
 • kaksipuolinen teippi

Ja näin etenet:

 • Joulukuusen halutusta koosta riippuen sinun pitäisi saada tarpeeksi puumateriaalia. Voit myös käyttää erilaisia ​​puuliuskoja, koska ne peitetään rosmariinilla välittömästi. Aloita lyhyimmällä reunalla, joka on joulukuusi. Leikkaa nämä sahalla. Sopiva pituus tähän olisi 6 cm. Jokaisen puun lisäpalkin tulisi sitten olla noin 4 cm pidempi. Voit myöhemmin laittaa nauhat yhteen niin, että kukin ylimääräinen 2 cm ulottuu kummallekin puolelle. Voit leikata niin monta puukaistaa kuin haluat omien mieltymystesi ja seinälle käytettävissä olevan tilan mukaan.
 • Tarvitset vastaavan määrän rosmariinia. Irrota oksat ja liimaa ne kaikkiin puuliuskoihin kuumaliimapistoolin avulla. Anna kaiken kuivua kokonaan.
 • Aloita sitten ylhäältä käyttämällä kaksipuolista teippiä minimalistisen joulukuusi kiinnittämiseksi seinään. Hienoa siinä: myöhemmin koko rakenne voidaan helposti poistaa jättämättä jälkiä ja käyttää uudelleen ensi vuonna.

Vähän materiaaleja ja vähän aikaa

halvat joulukoristeet seinäkoristeet tannenbaum tinker

Suunnittele hillittyjä joulupalloja

halvat joulukoristeet hemmottelevat puristisia joulupalloja

Eukalyptus ja kuusenvihreä sopivat täydellisesti läpinäkyviin joulupalloihin ja näyttävät uskomattoman puhtailta ja tyylikkäiltä. Ja et tarvitse muita materiaaleja tai työkaluja ollenkaan. Vain ihana!

Vankat vihreät pysyvät tuoreina ja maagisina riittävän kauan

Tee puristisia halpoja joulukoristeita itse

Tee tähtiseppeleitä suola taikinasta

suolainen taikina tähti garland halvat joulukoristeet

Suola taikina on todellinen monipuolisuus halpojen joulukoristeiden valmistuksessa. Voit valmistaa tämän erittäin nopeasti ja helposti jauhoilla, suolalla ja vedellä suhteessa (2: 1: 1) ja tehdä pieniä tähtiä pikkuleikkurilla. Sinun tulee ensin tehdä reikä jokaisen tähden keskelle hammastikulla. Paista tähtiä 100 asteessa noin 30 minuuttia. Jos haluat tehdä minimalistisen ja kestävän joulun seppeleen, pujota suolatähdet keittiölangalla. Vain mahtavaa!

Pakkaa joululahjat kestävästi

Tee halpoja joulukoristeita itse

Käärintäpaperi näyttää niin luonnolliselta ja hienovaraiselta. Tänä vuonna voit pakata lahjat hyvin minimalistiseen ja samalla kestävään tapaan. Voit silti leimata paperin perunatekniikalla tai yksinkertaisesti koristella käärittyjä joululahjoja höyhenillä, rosmariinioksilla, kuusenvihreällä ja pitsillä.

Jokainen löytää tällaisen pakkauksen uskomattoman tyylikkääksi

halvat joulukoristeet pakkaavat lahjoja

Rentoudu tänä vuonna jouluna. Älä huolehdi ostoksista, vaan loihda tunnelmallisia ja edullisia joulukoristeita itse. Pysy terveenä ja pidä mukavat juhlat kotona rakkaidesi kanssa!

Mietiskelevä adventtiaika alkaa pian

halvat joulukoristeet kierrätys adventti kalenteri

Mutta jo ennen sitä julkistetaan paljon käsitöitä

helpot ja edulliset joulukoristeet tekevät itsesi puusta ja paperista

Tee käsitöitä ja leipoa kanssamme!

halvat joulukoristeet tekevät joulukuusenkoristeita suola taikinasta

Toivotamme sinulle nyt: Hyvää joulua!

Sido halvat joulukoristeet itse

Tee elengante halpoja joulukoristeita itse

halvat joulukoristeet tekevät joulukuusi koristeita

halpoja joulukoristeita pähkinöiden kanssa

halvat joulukoristeet, jotka piirtävät jalanjäljen poroja

halvat joulukoristeet leikkivät paperista

halpoja joulukoristeita näpyttelee putkien puhdistusaineita

tee halpoja joulukoristeita muovihelmistä ja putkenpuhdistusaineista

halvat joulukoristeet koristavat kynttilöitä kanelitangolla

tehdä halpoja joulukoristeita vanhoilla hehkulampuilla

halvat joulukoristeet tinker jäätelötikkuja

halvat joulukoristeet heiluttavat pulloja ja putkien puhdistusaineita

tehdä halpoja joulukoristeita lasten kanssa

yksinkertainen halpa joulukoristeidea kuorista tehdyt lumiukot

halvat joulukoristeet maistelevat pastaa

tee halpoja joulukoristeita sokeriruiskulla

halvat joulukoristeet koristavat kuusia paperistahalvat joulukoristeet tekevät kuusista kakun pitsiä

halvat joulukoristeet houkuttelevat kierrätystä

tehdä halpoja joulukoristeita ruokailuvälinepusseja

halvat joulukoristeet tekevät joulukuusenkoristeita valokuvilla ja laajennusmuodoilla

halvat joulukoristeet diy joulukuusi eurolavasta

halvat joulukoristeet yksinkertaiset langasta tehdyt tähdet

halvat joulukoristeet tekevät jäätelöä joulukuusi koristeiksi

halvat joulukoristeet koristavat ikkunoita

tee halpoja joulukoristeita muurauspurkeilla

halvat joulukoristeet koristavat lasit

tinker halvat joulukoristeelliset onnittelukortit

halvat joulukoristeet hauska diy idea Rudolf poro

tehdä halpoja joulukoristeita merenkulun oviseppele

halvat joulukoristeet tinker mini joulukuusen koristeet

halvat joulukoristeet kimaltelevat minimalistinen enkeli

tee halpoja joulukoristeita viinilasien kanssa

halvat joulukoristeet hemmottelevat kestävää kuusen

halvat joulukoristeet pingviini käsityöt lemmikkipulloista

halvat joulukoristeet tekevät poroista kukkaruukkuja

halvat joulukoristeet hemmottelevat suola taikinan riipuksia

halvat joulukoristeet lumiukon pullo koristella

halvat joulukoristeet lumiukkoja pullon korkeista

halvat joulukoristeet lumiukot karkottavat lemmikkipulloista

Valmista halvat joulukoristeet itse puusta

Joulukuusenkoristeet halpoja joulukoristeita näpertelevät ilmapalloja

tehdä halpoja joulukoristeita sukka lumiukko

halvat joulukoristeiden tähdet, jotka on valmistettu vessapaperirullista

halvat joulukoristeet muffinssikoteloista

halpa joulukoriste ovien koristelu kuvakehys joulukuusen koristeet

halpa joulukoristeiden oven koristelu kuusista, joka on tehty painikkeista

halvat joulukoristeet koristavat joulupallot

ovi koristeet joulu halvat joulukoristeet tinker

halvat joulukoristeet viinilasit lumiukkoja

pienet kuuset, jotka on valmistettu nappeista halpoja joulukoristeita

mini -kuuset, jotka on valmistettu käpyistä, halvat joulukoristeet

ovi seppele joulu halvat joulukoristeet tinker

puristinen seppele rosmariini halpa joulukoriste

puristinen joulukuusi oksista halpoja joulukoristeita

suolainen taikina käsityöideoita halpoja joulukoristeita