Tee postimerkkejä itse: Voit tehdä sen kuin lapsen leikki!

Tee-se-itse-trendi on ollut niin suosittu ja laajalle levinnyt viime aikoina, että se on jo kauan sitten saapunut käytännössä jokaiselle elämänalueelle. Löydät lukuisia ohjeita ja hyödyllisiä vinkkejä painetuista ja online -medioista, vaikka haluat esimerkiksi tehdä oman leiman itse. Luovien ratkaisujen lisäksi eri materiaaleista valmistetuista käsityöideoista, joita löytyy kotona ja käsityöliikkeissä, on myös mahdollisuus lähestyä asiaa paljon ammattimaisemmin. Ja miten? Tosi helposti! Voit suunnitella haluamasi leiman itse verkossa asiantuntijalta ja tilata sen. Tunnetut postimerkkivalmistajat, kuten Trodat ja Colop, tarjoavat jo tätä erinomaista palvelua, jonka voit saada myös kokeneiden jälleenmyyjien, kuten stempelfactory.de, voi nauttia milloin tahansa. Haluatko itse suunnitella yrityksen leiman, jossa on logo tai alkuperäinen motiivileima? Ei ongelmaa! Voit tehdä tämän itse muutamalla napsautuksella.

Suunnittele yksilöllinen leimasimesi tänään!

tee postimerkit itse kotitoimistolle

Tee se itse -leima – täydellinen monipuolisuus

Olipa laskuja tai liikekirjeitä, onnittelukortteja tai rakkausilmoituksia – henkilökohtaista DIY -leimaa voidaan käyttää missä tahansa. Siksi se on erittäin suosittu ja usein suositumpi paitsi toimisto- tai liikkeellä olevien liikemiesten, mutta myös luovien ihmisten keskuudessa. Laadukkaiden postimerkkivalmistajien merkkituotteita suositellaan tietysti aina, kun valitset postimerkkisi mallin, koska vain siten voit olla varma, että saat korkealaatuisia puhtaita postimerkkejä. Useimmat nykyiset postimallit on valmistettu metallista ja muovista, ja voit vaihtaa tekstikilvet halutessasi. Moderneissa postimerkeissä on integroidut mustetyynyt, jotka säästävät myös aikaa eivätkä aiheuta haittaa. Työskentelevät tulostusapulaiset tarvitsevat edelleen minimaalista huoltoa mekaniikan ja kotelon osalta.

Perinteinen päivämääräleima kotitoimistoon

DIY -postimerkit tekevät ideoista päiväleimoja itse

Vai tarvitsetko toimistoon erikoisleiman??

tee se itse leima

Käyttöalueesta ja käyttötiheydestä riippuen sinun tulee valita sopivin leimamalli, joka helpottaa liike- tai luovaa vapaa -aikaa. Anna oikeiden asiantuntijoiden neuvoa sinua ja käytä luovuuttasi ja mielikuvitustasi.

Määritä laadukkaat postimerkit itse joka tilanteeseen

leimaaminen Tee trodat -leimat itse

Kohokuviointityökalut ja kohokuviointipihdit – tyylikäs ratkaisu asiakirjoihisi

Tämä on hieman korotettu postimalliversio. Nämä laadukkaat tiivistyspuristimet päivittävät asiakirjasi ja paperisi nopeasti ja vaivattomasti ja tekevät niistä paljon turvallisempia väärennöksiltä ja väärinkäytöksiltä. Tämä ei ainoastaan ​​takaa rauhaa ja turvallisuutta, vaan myös varmistaa, että yrityksesi tai taiteesi tunnistetaan helposti. Näiden erittäin hyödyllisten kohokuviointityökalujen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Pohjimmiltaan on kaksi kohokuviointilevyä, jotka sisältävät saman aiheen tai tekstin. Nämä on kaiverrettu ensimmäiseen ja sijoitettu toiseen kohotettuun asentoon. Kaksi kohokuviointilevyä puristetaan vipumekanismia käyttäen toisiaan vasten, jolloin jälki painetaan syvälle paperiin.

Tyylikäs Trodat -kohokuviointipihdit vaaleanpunaisena

10452 trodat ihanteellinen merkintäpihdit r41 pinkki

Kohokuvioidut postimerkit ja pihdit, tarkemmin sanottuna kohokuviointilevyt, voit onneksi määrittää myös yksilöllisesti osoitteessa stempelfactory.de ja tilata ne netistä.

Asiakirjasi, kutsusi, kirjelomakkeet ja muut tärkeät paperit koristetaan ja turvataan optimaalisesti jaloilla tavoilla. Lisäksi postimerkit ja pihdit ovat erittäin käteviä ja joustavia, ja niitä voidaan käyttää myös kätevästi liikkeellä ollessasi.

Ota siis hetki aikaa tarkastella jokaista yksittäistä leimavaihtoehtoa ja miettiä, mikä sopisi sinulle liike- ja yksityissektorilla!

Miksi postimerkit ovat niin tärkeitä: Jälleen yleiskatsaus!