Tinker pääsiäiskortit: Yli 30 inspiroivaa ideaa ja vaiheittaiset ohjeet

Kotitekoiset pääsiäiskortit ovat hauskoja lapsille ja loistava tapa ilahduttaa perhettä ja ystäviä pääsiäisenä. Älä tuhlaa aikaa ja kiedo hihat luodaksesi henkilökohtaisia ​​DIY -pääsiäiskortteja. Autamme sinua erilaisilla ideoilla, luovilla esimerkeillä ja ohjeilla pääsiäisen poikasen kortin avaamiseen. Pysy sen kanssa ja anna luovuutesi vauhtiin! Täältä löydät inspiraatiota alkuperäisten pääsiäiskorttien tekemiseen. Pidä hauskaa käsityön tekemisessä!

Tee luovia teemalla pääsiäiskortteja

Tee pääsiäiskortit Pääsiäiskortti, jossa on avaava nokka Ohjeet

Tee pääsiäiskortit ja lähetä ne postitse

Lomat ovat aikaa, jolloin perhe ja ystävät kokoontuvat yhdessä ruokailemaan ja nauttimaan toistensa seurasta. Valitettavasti kaikki eivät voi aina osallistua näihin tärkeisiin perhejuhliin.

Jokaisella meistä on sukulaisia, jotka asuvat kaukana, toisessa kaupungissa tai ulkomailla.

He voivat olla vaikeita pitää yhteyttä, mutta se tekee näiden yhteyksien pitämisestä entistä tärkeämpää.

Tämä on ihana tapa toivottaa rakkaillesi “Hyvää pääsiäistä!”

Tee pääsiäiskortteja onnittelukortti Pääsiäispupu tekee käsitöitä lasten kanssa

Internetin, matkapuhelimien ja erilaisten sosiaalisten verkostojen ansiosta jokainen perheenjäsen on helppo tavoittaa. Kuitenkin puhelu tai e-kortti eivät ole persoonallisia, kuten vanhanaikainen postikortti. Kortin saaminen postitse on nykyään harvinaista, mikä tekee siitä entistä tärkeämmän etenkin vanhemmille sukupolville.

Hauskoja pääsiäiskortteja – pääsiäisen poikasen, pupun ja karitsan

Pääsiäiskortit tekevät onnittelukortteja eläimiä käsitöitä lasten kanssa

Pääsiäiskortit yksinkertaisilla geometrisilla kuvioilla

Pääsiäiskortit tekevät onnittelukortteja pääsiäiskäsityöhön lasten kanssa

Tee pääsiäiskortteja – DIY -pääsiäiskortti, jossa on avaava nokka

Pääsiäisen poikaskortin tekeminen avausnokka on hauskaa ja luovaa käsityöideaa nuorille ja vanhoille. Kevät on jo täällä ja poikaset ovat merkki siitä. Tehdään siis pääsiäiskortti. Miksi ei? Pääsiäinen on aivan nurkan takana ja tämä erittäin yksinkertainen pääsiäiskortti sopii kaikenikäisille lapsille.

Leikkaa pääsiäispuput värillisestä paperista ja kiinnitä ne käärepaperille

Pääsiäiskortit tekevät pupun käsityöideoita ja materiaaleja käsitöitä lasten kanssa

Olemme kotitekoisten korttien suuret fanit ja olemme melko varmoja, että tämä pääsiäisen poikasen kortti, jossa on ponnahdusikkuna, osuu todellakin lapsesi kanssa. Se on todella helppo tehdä, mutta lapset eivät voi vastustaa korttien avaamista ja sulkemista siirtääkseen nokkaansa ja saadakseen poikasen puhumaan!

Tee pääsiäisen poikaskortti, jossa on avaava nokka

Tee pääsiäiskortteja pääsiäispoikasia Schnabelin ohjeiden mukaan

Pääsiäisen poikasen kortti, jossa on avaava nokka – ohjeet

Materiaalit:

  • Pahvi tai paksu paperi – käytimme ruskeaa käärepaperia
  • Värillinen paperi – käytimme poikasessa keltaista ja munassa valkoista
  • oranssi huopakynä
  • sakset
  • Silmälasit
  • Liimapisteitä
  • liimapuikko

Tarvitset näitä materiaaleja 

Tee pääsiäiskortit Pääsiäiskorttikortti saranoidulla nokkamateriaalilla

Kuinka tehdä poikaskorttisi avausnokka

Aloita leikkaamalla poikaset pois. Päätimme antaa poikasellemme siivet ja jalat, mutta soikea poikasenakin näyttäisi hyvältä ja voisit käyttää höyheniä siipinä.

Leikkaa pääsiäispoika keltaisesta paperista ja maalaa tietyt osat oranssilla huopakynällä

Tee pääsiäiskortit Pääsiäisen poikasen ohjeet

Sitten värjäsimme poikasen jalat ja hiukset ennen taittamista puoliksi. Kun olet taittanut poikasesi puoliksi päästä varpaisiin, sinun on tehtävä pieni viilto, josta tulee sen nokka.

Leikkaa poikasen nokka pois …

Tee pääsiäiskortit itse Pääsiäispoikaset tekevät Schnabel -ohjeet

Taita molemmat leikatut kulmat taaksepäin ja tee pisteytys ennen taitoksen avaamista ja “nokan kääntämistä”. Sitten värjäsimme nokan oranssiksi.

… ja maalaa se oranssiksi

Tee pääsiäiskortit itse Tee itse pääsiäispoikanen, jonka nokka voidaan avata

Lisää sitten pullistuneet silmät. Sitten liimasimme poikasen kortin keskelle liimapisteellä jokaisessa siivessä. Liimapisteet ovat ihanteellisia tähän, koska ne tarttuvat välittömästi eivätkä vaadi kuivumisaikaa.

Kiinnitä valmis poikasen onnittelukortin sisäpuolen keskelle

Tee pääsiäiskortit Pääsiäispoikaset jaloilla ja nokalla Ohjeet

Liimasimme ”Hyvää pääsiäistä” -kirjeet kortin sisäpuolelle.

Älä huolestu, jos sinulla ei ole “Hyvää pääsiäistä” -kirjeitä, koska voit vain kirjoittaa ne niihin.

Leikkaa kirjaimet paperista tai kirjoita käsin ”Hyvää pääsiäistä!”

Tee pääsiäiskortit Pääsiäispoikaset Hyvää pääsiäistä koskevat ohjeet

Halusimme poikasen olevan kortin sisäpuolella, jotta poikasen nokka avautuisi ja sulkeutuisi, kun kortti avataan ja suljetaan. Joten liimasimme säröillä olevan munan kortin etupuolelle liimapisteillä.

Ja tältä pääsiäiskorttimme näyttää sisältä. Hassua, eikö olekin?

Tee pääsiäiskortit Pääsiäispoikaset avausnokka Ohjeet

Ja kortin etupuolella on säröillä oleva muna

Tinker Pääsiäiskortit Pääsiäispoikaset, joissa on avaava nokka -DIY -ideoita

Oletko jo tehnyt ja lähettänyt pääsiäiskorttisi? Toivotamme sinulle hauskaa ja hyvää pääsiäistä perheesi kanssa! Katso myös seuraavia ideoita kotitekoisista pääsiäiskorteista. Inspiroidu ja nauti tulevista lomista!

Löydät lisää esimerkkejä DIY -pääsiäiskorteista alla. Anna itsellesi lisää inspiraatiota ja tee käsitöitä lapsesi kanssa pääsiäisenä! Hauskaa ja hyvää pääsiäistä!

Pääsiäiskortit herättää käsityöideoita käsityötä lasten kanssa Pääsiäiskortit tekevät DIY -ideoita käsitöitä lasten kanssa Tinker Pääsiäiskortit Onnittelukortti Tee omia raitoja sisältäviä muniaPääsiäiskortit tekevät värikkäitä muna -käsityöideoita käsitöitä lasten kanssa Tee pääsiäiskortteja onnittelukortti Tee ruoho itse ja tee käsitöitä lasten kanssa Tee pääsiäiskortteja itse, tee käsitöitä lasten kanssa omalla vesiväreillä varustetulla onnittelukortilla Tinker pääsiäiskortit onnittelukortti käsityöideoita lasten kanssa Pääsiäiskorttien valmistus onnittelukortin käsityötä lasten kanssa pääsiäisenä Tee pääsiäiskortteja itse. Käsittele lasten kanssa Tee pääsiäiskortteja onnittelukortti Muna tekee käsitöitä lasten kanssa Tee pääsiäiskortteja Hyvää pääsiäiskorttia Pääsiäiskortit tinker onnittelukortti söpö pääsiäispupu lasten kanssa Tinker Pääsiäiskortit onnittelukortti Pääsiäispupu leikkaa Käsityöt lasten kanssa Tinker Pääsiäiskortit Onnittelukortti Pääsiäispupu näpertely Tinker pääsiäiskortit onnittelukortti Pääsiäispupu tekee käsitöitä lasten kanssa Tee pääsiäiskortteja itse, tee käsityöideoita Tee pääsiäiskortteja itse, tee käsitöitä lasten kanssa Tee pääsiäiskortit itse, tee onnittelukortit askel askeleelta Pääsiäiskortit tekevät onnittelukortteja käsitöitä lasten kanssaTee pääsiäiskortteja, tee kädenjälkiä itse, tee käsitöitä lasten kanssa Pääsiäiskortit tekevät pupun käsityöideoita käsitöitä lasten kanssa Pääsiäiskortit tekevät pupun käsitöitä lasten kanssa Pääsiäiskortit houkuttelevat pupu muna käsityöideoita käsityöt lasten kanssa Pääsiäiskortit tekevät pupun siluettia käsitöitä lasten kanssa Tee pääsiäiskortteja pääsiäispupu -käsitöitä lasten kanssa Tee pääsiäiskortteja Pääsiäispupu Pääsiäisen poikasen käsitöitä lasten kanssa Tee pääsiäiskortteja itse Pääsiäispupu tekee käsitöitä lasten kanssa Tee pääsiäiskortteja itse, tee käsitöitä lasten kanssaTee pääsiäiskortteja itse Tee käsitöitä lasten kanssa