Trendikkäät DIY-sähkötupakat: luovat modit aiheuttavat hämmennystä

Trendikkäät DIY-savukkeet

Monille höyrylaivoille pelkkä höyrytys ei enää riitä. Koska optiikka on myös tärkeää. Ns. Modit takaavat ainutlaatuisen muotoilun, josta myös silmä voi nauttia.

Mikä on modi oikeastaan?

Jokainen, joka käsittelee sähköistä savuketta, törmää ennemmin tai myöhemmin termiin mod. Kuten muillakin aloilla, esimerkiksi tietokoneilla, termi tarkoittaa muutosta; muutos omien toiveidesi mukaan. Tällä on ensisijaisesti optisia tarkoituksia: e-savuke ei ole vain luksustuote, vaan myös elämäntapa, ja niin monet käyttäjät pitävät sen ulkonäköä tärkeänä.

Trendikkäät DIY e -savukkeet Luovat modit aiheuttavat kohua

Tämän seurauksena Internetissä on lukemattomia esimerkkejä DIY -höyrylaivoista. Niin upealta kuin ne näyttävätkin, ne perustuvat aina yhteen kahdesta perusmuodosta. Kanssa ns Laatikkomodit akku on suorakulmaisessa kotelossa, kuten laatikossa, joten laite ei ole aivan yhtä kompakti, mutta sisältää tehokkaamman akun. Toinen muotoilu on lieriömäinen: pitkänomaiset, kapeat modit tunnetaan myös putkimodeina ja ovat niin suosittuja tunteensa vuoksi.

(Lähde: mr-smoke.de)

Kirjaimellisesti vapaa valinta

Kummassakin tapauksessa on olemassa loputtomia räätälöintimahdollisuuksia molemmissa tapauksissa. Materiaalit, kuten puu ja metalli, ovat edullisia, muodot perustuvat usein tiettyihin aiheisiin, esimerkiksi ne voivat olla futuristisia cyberpunk -tyylillä tai ne voivat olla hyvin klassisia putken muodossa. Riippumattomat henget voivat tuntea itsensä osoitetuiksi, koska DIY -modien avulla ainutlaatuiset höyrylaivat ovat mahdollisia – sekaannuksen päivät ovat ohi ja DIY -koristeiden maailma on yksi puoli rikkaampi.

Tämä koskee muuten yhtä lailla miehiä ja naisia. Naispuolinen osa höyryssä on suhteellisen korkea ja kasvaa edelleen; Tahallaan leikkivät modit violetissa, vaaleanpunaisessa tai vaaleanpunaisessa värissä eivät siis ole harvinaisia, ja ominaisuudet, kuten helmet, kukat ja strassit, ovat myös erittäin suosittuja.

Huomio: modit, joiden arvo kasvaa

Koska kohderyhmä päättää aina tarjouksesta, on vain loogista, että on nyt kaupallisia tarjoajia, jotka ovat erikoistuneet luovien modifikaatioiden tuottamiseen. Mitään kädentaitoja tai teknistä tietämystä ei tarvita erottuaksesi höyryjen valtavirrasta.

Erityisen suosittujen yksittäisten esineiden arvo kasvaa jopa ajan myötä: höyrylaivasta investointikohteeseen, tämän moton mukaan joissakin modeissa käydään kauppaa korkeilla hinnoilla ja ne lisäävät edelleen innovatiivisten käsityötaitojen motivaatiota. Muuten ulkonäöllä on vain vähäinen vaikutus makuelämykseen: loppujen lopuksi todellinen musiikki soi sisällä, nimittäin sumuttimessa, eikä värikkäin kuori muuta sitä.

Kuva: © istock.com/kitiara65