Uusi joulutrendi – kutsuu sinut adventtikahville!

Jouluaattona olet yleensä perheen tai läheisten ystävien kanssa. Keittämistä ja leivontaa on paljon, ja juhlasta on paljon jäljellä! Mutta tämä ei koske vain ruokaa, vaan myös mielialaa. Riippumatta siitä, kuinka voimakkaita jotkut vastustavat, joulun henki tavoittaa sinut ennemmin tai myöhemmin. Jotta ilo olisi vielä suurempi, halutaan myös olla lähipäivinä sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka tuntevat olevansa henkinen perhe, vaikka he eivät olisikaan verisukulaisia. Nämä voivat yksinkertaisesti olla läheisiä ystäviä, opiskelijatovereita yliopistosta, työtovereita, tuttavia tanssi- tai urheiluseurasta. Miksi et tytöt, joiden kanssa käyt joogakoulutuksessa? Voit kutsua kaikki nämä tai muut sydäntäsi lähellä olevat ihmiset adventtikahville. Kuinka voit järjestää tämän kahvitunnin erityisen trendikkäästi? Välitämme tämän sinulle seuraavilla riveillä!

 Voit valmistaa herkullisia kohokohtia adventtikahvitunnillesi

Vegaanisia kakkuideoita Adventti kahvi

Miksi sinun pitäisi valita moderni adventtikahvi??

Kyse ei ole perinteiden rikkomisesta!

Nykyaikaisen adventtikahvin puolesta on monia käytännön perusteluja. Tässä ei selvästikään ole kyse halusta rikkoa perinne jääkylmänä! Sitä voidaan kunnioittaa tavalla tai toisella ehdotetun kahvitunnin modernista luonteesta huolimatta.

Nykyaikaisen adventtikahvin avulla tarkoitamme ennen kaikkea sitä, että näytät nykyaikaisen, rennon lähestymistavan festivaaliin.

Nämä suklaat ovat vegaanisia ja erittäin maukkaita

Karamellipallot - Jouluidea Adventtikahvi

Yksinkertaisia ​​ideoita ja enemmän aikaa nauttia!

Teknologia ja elämäntapa ovat kehittyneet voimakkaasti tällä välin. Tämä on johtanut muun muassa siihen, että erityisen hienoja ideoita voidaan toteuttaa helposti ja valmistaa terveellisiä ja maukkaita jälkiruokia. On olemassa esimerkiksi useita vegaanisia jälkiruokia, jotka voidaan valmistaa pienellä vaivalla ja jopa ilman leivontaa. Tällaiset kokeet ovat maukkaita ja terveellisiä, ne vievät yleensä vähän aikaa ja voidaan siksi valmistaa suuria määriä suhteellisen nopeasti. Useimmiten tällaiset herkut sopivat allergikoille, diabeetikoille ja ihmisille, joilla on muita terveysongelmia.

Perinteisiä reseptejä voidaan valmistaa terveellisistä jauhoista

Adventti -kahvikakkureseptejä joulu

Se riippuu kodikkaasta ilmapiiristä ja hyvästä viihteestä!

Trendikkäällä joululla ja siten modernilla joulukahvilla pyrit olennaiseen – kodikkaaseen, mietiskelevään ilmapiiriin, joka on täynnä juhlan iloa. Voit saavuttaa sen pienillä resursseilla, ja huolimatta paljon vaivaa, et voi saada sitä oikein! Ennen kaikkea tarvitset tunteita juhliin ja luovan strategian! Voit ottaa minimalistisen lähestymistavan valmisteluun ja vain varastaa esityksen muutamalla kohokohdalla. Toisin sanoen on nykyään trendikästä luoda haluamasi tunnelma mahdollisimman vähällä ajalla ja rahalla. Tämä osoittaa luovuutta, alkuperäistä tyyliä ja saa aikaa todella tärkeille asioille, kuten chatille ystävien kanssa.

Punch vaihtoehtona kahville? miksi ei?

Ideoita adventin kahvin jouluksi

Erilaisia ​​ideoita adventtikahville

Katsotaanpa nyt eri vaihtoehtoja trendikkäälle adventtiselle kahville. Voit käyttää tätä henkilökohtaista ideana tai inspiroida sitä muihin juhliin.

Upea joulupöytä – juhlava muotoilu

Pöydän koristelu Jouluideoita Adventtikahvi

Perinteinen kakku ja monia vaihtoehtoja

Aloitetaan ehdotuksella niille, jotka haluavat jättää arvokkaan paikan perinteille joulukahvin aikana. Voit leipoa melko perinteisen joulukakun tai kaksi. Nämä voivat olla adventtikahvikonseptisi painopiste sekä visuaalisesti että kulinaarisesti. Joulupukki tai pähkinäkakku olisi ihanteellinen vaihtoehto. Lisäksi voit tarjota paljon muita makeita vaihtoehtoja, jotka ovat halvempia. Valitse yksinkertaisia ​​reseptejä, kuten vegaanista suklaata, vanukkaita ja hedelmäyhdistelmiä.

Suklaa menee aina hyvin!

Ideoita suklaan koristeluun adventtikahville

Todista, että terveellinen syöminen voi maistua hyvältä!

Jouluna on tehtävä mahdollisimman paljon hyvää. Yksi tällainen päätöslauselma olisi edistää terveellistä ruokavaliota. Aika, jolloin ihmisellä on vähän kokemusta terveellisestä ruoasta eikä ole oikeastaan ​​maistanut sitä, on kauan sitten. Ruokavalio, joka sisältää terveellisiä vaihtoehtoja perinteisille leivonnaisille, on huipussaan. Esimerkiksi kun leivot kakkua, voit valita erilaisten terveellisten jauhojen välillä. Sokerin sijaan voit käyttää steviaa tai muita terveellisiä sokerivaihtoehtoja. Voit myös korvata maidon monin eri tavoin. Jopa raaka ruoka saa yhä enemmän kulinaarisia faneja. Varsinkin hyvän mustan suklaan kanssa! Valmista buffet, jossa on muutamia, mutta todella hyvin valmistettuja leivonnaisia ​​ja karkkeja, ja vakuuta skeptikot, että terveellinen syöminen voi olla myös todellinen ilo.

Nämä suolaiset leivonnaiset maistuvat varmasti kaikille!

Adventti Kahvileivonnaiset Menu Ideat Joulu

Eksoottinen teema jouluksi

Globalisaatio on ristiriitainen aihe, mutta sillä on varmasti hyvät puolensa. Eri perinteiden vaihto takaa monimuotoisuuden ja keskinäisen rikastumisen. Oletko käynyt viime vuoden matkalla eksoottiseen maahan? Oletko kiehtonut vieraasta kulttuurista? Jos tiedät toisen kulttuurin tai maan jouluruoan hyvin, voit tarjota tällaista ruokaa jouluksi. Tämä ei tietenkään estä sinua sisällyttämästä valikkoon muutamia paikallisia herkkuja.

Upeita leivonnaisia ​​yksinkertaisilla joulukoristeilla, jotka olisivat ihanteellisia moderniin adventtikahveen

Adventin sohvapöytä Idenin jouluvalikko

Yleiset säännöt trendikkäälle adventtikahville

Tehdään siis yhteenveto siitä, mikä tekee trendikkäästä adventtikahvista. Toisaalta kyse on jopa siitä, että isäntä pitää hauskaa sen kanssa. Tarve valmistaa täysi buffet monimutkaisilla ruoilla on nyt menneisyyttä. Kukaan modernisti ajatteleva ihminen ei odota sitä sinulta! Kehitä oma alkuperäinen konseptisi, joka sisältää erikoisreseptejä tai ainutlaatuisen aiheen. Näin varmistat varmasti keskustelunaiheet ja hyvän mielen! Luota hillittyyn, jopa mieluiten minimalistiseen sisustukseen. Voit täydentää koko asian hyvin valitulla joulumusiikilla!

Toivotamme sinulle hyvää joulua rakkaidesi ja ihmisten kanssa, jotka tuovat sinulle hauskaa elämässä!

Yksinkertaista ja terveellistä!

Adventtikahvin sisustusideat koristavat pöydän

Toinen pieni ajatus joulusta!

Adventti -kahvin joulureseptit

Toinen yksinkertainen buffet, mutta se levittää varmasti joulun henkeä!

Adventti -kahvin joululahjabuffet -ideoita

Piparkakut olisivat ihanteellinen kohokohta, joka muistuttaa perinteitä

Ideoita adventin kahvin jouluksi

Joulukahvin ei tarvitse olla kallista, jotta tunnelmasta tulee viihtyisä ja juhlava

Kattaus jouluaattokahville

Esimerkki juhlaruoasta, joka voi toimia myös koristeena

Kattaus joulukoristeita Adventti kahvi