Vaivaava betoni – innovaatioita luovalle intohimolle

Työskenteletkö betonin kanssa, teet koristeita ja olet luova? Se ei nyt kuulosta uudelta. MUTTA SE ON! Koska keinot vastata luoviin tarpeisiin on keksitty uudelleen. Tähän mennessä betonista valmistettuja koriste -ideoita on tehty klassisesta luovasta betonista. Sen luonteen vuoksi jokaisen ajatuksen ilmaiseminen oli vaikeaa, jotkut muodot eivät olleet edes mahdollisia. Mutta juuri sen voit tehdä uudella Betonin vaivaaminen tee nyt. Ohjeet löydät Sarin autotallista & Tee-se-itse ideoita. Tällä tavalla Sarin autotalliin Betonin vaivaaminen Tee -se -itse ja oppaat.

Vaivataan konkreettisia ideoita rajoja ei ole!

Todellakin mikä on betonin vaivaaminen koska tarkalleen? Vaivattava betoni, kuten edeltäjänsä, valmistetaan myös betonin perusteella. Kaikki siellä oleva on hiekkaa, sementtiä, erityisiä synteettikuituja ja lasikuituja. Se ei sisällä haitallisia aineita, sillä on vähän hajua ja se voidaan ostaa käyttövalmiina. Aivan kuten tavanomaisella betonilla, siitä tehdyt taideteokset ovat sään- ja pakkasenkestäviä.

Yksinkertainen video -opetusohjelma DIY -kulhoihin

Betonin vaivaaminen Saris Garage (3)

Erityistä on vaivattava betoni

Ja Betonin vaivaaminen on jalostettu erityisillä synteettikuiduilla ja lasikuiduilla, mikä mahdollistaa sen uskomattoman muovattavuuden. Luovuudelle ei todellakaan ole rajoja, koska jopa filigraaniset luvut ovat nyt mahdollisia. Kun työskentelet sen kanssa, se tuntuu hieman mallintavalta. Sitä voidaan käsitellä kuin savea, mutta kuivauksen jälkeen tuloksesta tulee kivikovaa.

Jos olet koskaan ajatellut betonin kanssa työskentelyä, mutta hylkäsit idean, koska se tuntui sinulle liian aikaa vievältä, niin tässä se on Betonin vaivaaminen Voit käyttää sitä leikkaamaan tai leikkaamaan hahmoja ja voit tulostaa tai leimata koristeita, lehtiä tai mitä tahansa muuta mitä voit ajatella. Kuvia, hahmoja, kulhoja ja maljakoita, lähes kaikki voidaan helposti koristella tai kehystää niillä.

Mitä tahansa luovaa potentiaalia voidaan myös käyttää mallintamalla betonia. Ennen sitä voit kastella ja tehdä kauniita kulhoja, kulhoja ja lintuhauteita. Mutta uudentyyppinen betoni laajentaa mahdollisuuksien kirjoa valtavasti. Sen lisäksi, että betonista tehty koristelu on täysin trendikästä ja trendikästä, on yksinkertaisesti valtava etu, että vaivattavasta betonista valmistetut tulokset ovat uskomattoman kestäviä ja kestäviä.

Betonin vaivaaminen Saris Garage (1)

Tee betonin vaivaaminen itse vs. osta valmiita

Jos kysyt nyt itseltäsi, oletko Vaivaa betoni itse sitten vastaus on kyllä. Nettisivulla www.sarisgarage.de löydät yksityiskohtaiset ohjeet vastaavan videon kanssa. Tässä selitetään myös tarkalleen, kuinka kotitekoinen valmiista vaivausbetonista eroaa. Saat askel askeleelta vinkkejä, jotta voit luovuttaa höyryn luovasti kotona.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että voit helposti valmistaa vaivattavan betonin itse muutamalla kaupallisesti saatavilla olevalla ainesosalla. Mutta sekoitus ei koskaan näytä olevan niin hyvä kuin mitä voit ostaa. Mainitulla verkkosivustolla voit nähdä vertailuja esineistä, jotka on tehty kotitekoisesta ja ostetusta vaivaavasta betonista.

Betonin vaivaaminen Saris Garage (2)

Betonin vaivaaminen Saris Garage (4)

Luova mallintaminen konkreettisia ideoita

On ideoita koristeellisiin ja nostalgisiin asusteisiin. Korukulhoja, kynttiläkulhoja, mitä ikinä voit ajatella. Mitä materiaaleja voit käyttää ihastuttavien kuvioiden tulostamiseen, mitä sinun on toteutettava? Kaikkiin näihin kysymyksiin vastataan DIY -blogissa Saris Garage.

Paljon ehdotuksia, ideoita ja DIY -vinkkejä odottaa sinua siellä. Käytännöllinen, ymmärrettävä ja kaikille, jotka rakastavat tehdä kauniita asioita omin käsin sen ostamisen sijaan. Sivu kaikille, jotka pitävät siitä yksilöllisesti ja erikoisesti. Sivusto sinulle, jos etsit mahdollisuutta toteuttaa se tai tarvitset vain luovuuden luovuttajaa.

Täältä löydät massiivisia vaivausideoita. Ennen kaikkea ideat todella näyttävät ja mitä vaaditaan. Ei vain ikuisesti halveksittava avainkulho, vaan myös mallinnus konkreettisia ideoita, jotka todella tekevät kodistasi hieman erikoisen.

Ja toinen ohje DIY-lehtimuotoisille kulhoille: