Valokuvan siirtäminen puuhun: yksinkertaisia ​​lyhyitä ohjeita ja käytännön vinkkejä

Valokuvat ovat yksi suosikki muistoesineitä. Olipa kasvot, maisemat tai tietyt elementit – kaikki voidaan ikuistaa valokuvaan. Aiemmin vain paperilla, nykyään nykyaikaiset kuvat ovat tällä hetkellä saatavilla lähes yksinomaan digitaalisessa muodossa ja erittäin korkealla resoluutiolla. Niin täydellisiä ja nopeita kuin innovatiiviset tekniikat ovat, silloin tällöin kaipaat pientä nostalgiaa ja hidastumista. Ja näytön ja älypuhelimen näytön vieressä haluamme taas tuntea paperin, kankaan tai puun sileän tekstuurin.

Erinomainen tapa tehdä tämä yhdessä valokuvien kanssa on tämänkaltainen loistava DIY -tekniikka. Sen avulla voit siirtää minkä tahansa valokuvan puuhun ja jopa tehdä koko valokuvaseinän itse. Sama lähetystekniikka on myös erittäin helppokäyttöinen näyttöjen kanssa. Se muistuttaa aivan liian suosittua decoupage -tekniikkaa, täällä käytetään vain valokuvia serviettien sijasta. Katso tarkemmin, miten tämä tehdään alla!

Valokuva siirrettiin puuhun ylimääräisen nostalgiaannoksen vuoksi

Valokuvan siirto puuidealle

Valokuvan siirtäminen puuhun: ohjeet

Löydät tarvitsemasi materiaalit mistä tahansa hyvin varustetusta käsityökaupasta lähelläsi tai verkosta. Sopivaa puumateriaalia on saatavana myös maatiloilta, puuntyöstöyrityksistä ja rautakaupoista. Hanki ensin kaikki mitä tarvitset DIY -projektillesi.

Materiaalit:

  • Kopiopaperi
  • Laser-tulostin
  • sakset
  • sieni
  • sivellin
  • Valokuvien siirtoastia siirtovälineenä
  • Kaavin tai viivain
  • Valokuva- tai kirkaslakka pinnoitteelle

Paras tulos yksinkertaisilla materiaaleilla

kuva puutekniikasta

Ja se on niin helppoa:

Peitä työtaso matolla tahrojen välttämiseksi. Ota ensin puulevy, jolle haluat tulostaa, ja varmista, että pinta on riittävän puhdas ja sileä. Jos tämä on puun viipale tai se näyttää hieman karkealta, suosittelemme hiomapaperin käyttöä ja tasoittaa sitä hieman. Jos sinulla ei ole vielä haluamaasi valokuvaa paperille, tulosta se valokopiopaperille lasertulostimella. Kun valokuva siirretään puuhun, mustesuihkutulostin ei sovellu, koska värit voivat kulkea. Jos kuvassa on numeroita tai fontteja, tulosta se peilikuvana, jotta kaikki on lopulta oikein. Muiden kuvien kohdalla paine ei ole erityisen tärkeä.

Vaaleampaa taustaa varten mänty on täydellinen

siirtää valokuvan puu diy

Aloita sitten puupinnan maalaus Photo Transfer Potchilla sienellä tai harjalla. Levitä se sitten itse valokuvaan, tulostetulle puolelle. Työskentele mahdollisimman nopeasti ja aseta valokuva puulle, johon haluat tulostaa myöhemmin. Tasoita pinnalle vetolastalla tai viivalla, jotta ei muodostu ilmakuplia.

Erityisesti mustavalkoiset valokuvat näyttävät uskomattoman ilmeikkäiltä puussa

decoupage -kuva siirretty puuhun

Nyt on aika odottaa. Joten anna valokuvan kuivua puun kanssa vähintään 2 tuntia tai kuivaa se hiustenkuivaajalla. Kun se on täysin kuivunut, raapimisvaihe alkaa. Tätä varten kostuta paperin pinta hiukan vedellä sienellä tai jopa vain sormillasi ja aloita sitten paperin hankaaminen varovasti.

Voit myös kostuttaa suihkepullon

valokuva puusta ohjeet tee valokuvalahja itse

Lyhyessä ajassa koko kuva näkyy puulla. Sulje se valoresistillä ja anna sen kuivua uudelleen hetken. Voit valita matta- tai kiiltävän pinnan oman maun mukaan. On jopa sellaisia ​​pinnoitteita, joilla voi olla 3D -vaikutus ja joita suositellaan erityisesti kirjasimille.

Nostalgisen vintage -vaikutelman saavuttamiseksi voit hieroa reunoja hieman enemmän

DIY -tekniikan valokuva siirretty puuhun

Kuten näette, valokuvan siirtäminen puuhun on todella helppoa, melkein helppoa. Voit myös siirtää valokuvia kankaalle tai muille pinnoille tällä tavalla. Pikkuhiljaa luodaan ainutlaatuisia valokuvateoksia, jotka sopivat paitsi kotiisi myös leikkaa hienon hahmon alkuperäisiksi lahjaideoiksi.

Pienistä jääkaappimagneeteista luoviin valokuvaseiniin ja suuriin julisteisiin – valokuvan siirtämisessä puuhun tai kankaalle ei ole mitään, mitä ei ole. Kokeile vain tätä yksinkertaista tekniikkaa ja loihdi erikoisvalokuvasi neljän seinän koristeluun tai lahjoittamiseen!

Freshideenin toimittaja toivottaa paljon hauskaa askarteluun ja onnea!

valokuva siirretty kankaalle

Yllätä ystäväsi tai perheesi alkuperäisillä valokuvalahjoilla!

siirtää valokuvan puuvalokuvaseinälle

Ehkä tämä on yhteinen muisto viime lomalta …

kuva siirretty puumaisemiin

… tai esimakua tuleville matkoillesi

siirtää valokuvan puuseinäkoristeeseen

Se voi tietysti olla myös takautuva …

Kuva siirretty puukankaalle

tai tuore perhekuva

siirtää valokuva puu diy ideoita

Entä tällainen suuri DIY -projekti?

valokuvien siirto puujulisteella

Joka tapauksessa luot siihen hyviä tunteita ja odotat menestyvää työtä!

kuva siirretty puuideoihin

kuva siirretty puuseinäkoristeeseen

Yksinkertainen tekniikka, suuri vaikutus!

kuva siirretty puuhun

Kuva puunsiirtotekniikasta

kuva siirretty puuveneeseen