Värilliset ja neutraalit betonikoristeet kevääseen – helpompaa ja monipuolisempaa kuin luulet!

Kenelle betonikoriste todella sopii? Mikä on tämän materiaalin viehätys, joka herättää spontaanisti melko viileitä ja raittiita assosiaatioita? Betonin vetovoima on sen neutraalissa ja modernissa luonteessa. Se muodostaa jyrkän kontrastin luonnon koristeiden ja kirkkaiden värien kanssa. Samalla se on loistava perusta yksiväriselle ja neutraalille sisustukselle. Mistä betonin jousikoristeessa sitten on kyse? Ensinnäkin voit tehdä tämän vain neutraaleissa väreissä. Tämä luo erittäin modernin ja minimalistisen koristekonseptin. Toinen vaihtoehto olisi tuoda esiin värilliset kukat vastakkain niitä betonin kanssa. Ideamme olisivat erityisen hyödyllisiä molemmissa tapauksissa.

Betonikoriste voi olla myös värikäs

Betonin maalausideoita betonin koristeluun

Millaista betonia voit käyttää DIY -projekteihin??

Jos teet betonikoristeen itse, voit viimeistellä materiaalin itse. Tätä varten tarvitset sementtiä ja hiekkaa. Jos nämä sekoitetaan keskenään ja lisätään vettä, syntyy betonia. Toimenpide näkyy yksityiskohtaisesti videossa tekstin jälkeen! Tämä on muuten halvempi vaihtoehto betonin viimeistelyyn.

Jos kuitenkin haluat säästää aikaa, voit käyttää myös valmiita betonia. Tämä on hieman kalliimpaa, mutta vaivattomampaa, ja voit siirtyä nopeammin käsityön hauskempaan osaan. Valmiilla betonilla, kuten kotitekoisella betonilla, sinun on varmistettava, että lisäät oikean määrän vettä. Tee tämä vaihe vaiheelta ja sekoita, kunnes saat taikinan kaltaista ainetta.

Sen pitäisi olla pikemminkin hieman paksumpi kuin liian ohut, koska on aina helpompaa täyttää hieman enemmän vettä kuin päinvastoin!

Betoni on minimalistien suosikki materiaali

Betoni kaktusideoita betonin koristelu

Lisävinkki: suunnittele työtaso

Sinun on odotettava kaksi päivää, kunnes betoni kovettuu. Lisäksi voit työskennellessäsi tehdä itsestäsi ja ympäristöstäsi likaisen. Valitse siis paikka talosta, pihalta tai puutarhasta, jossa sinulla on tarpeeksi tilaa ja jossa lika voidaan poistaa suhteellisen nopeasti ja helposti tai jossa se on vähemmän näkyvissä. Tarvitset myös kuivan ja viileän pinnan, jolle voit jättää esineesi 48 tunniksi. Ota aikaa ja suunnittele tämä prosessi hyvin.

Tämä betonikoriste elää kontrasteista

Betonikoriste - DIY -puutarhasuunnittelu

Lisävinkki: Ota vanhemmat vaatteet, joita voit käyttää töissä ja joita et muuten tarvitse. Käytä myös käsineitä suojataksesi ihoasi lialta ja vammoilta.

Mehikasveja ja pieniä kiviä voidaan yhdistää upeasti betoniin

Betonikoriste DIY -järjestely

Valitse betonikoristeisiisi sopivat valumuotit!

Pahvi ja tukeva pahvi olisivat paras perusta eri muodoille. Erittäin suosittu variantti on muun muassa viipaloitujen tetrapakkausten käyttö. Betoni kaadetaan sinne, koriste ruoan ja kukkien muodossa työnnetään betoniin ennen kuin se kiinteytyy. Jätä sitten sivuun hetkeksi, kunnes se kiinteytyy. Tietenkin betoni voidaan myös kaataa kulhon muotoisiin pakkauksiin ja jakaa tasaisesti. Kun koko asia on kiinteytynyt, voit poistaa pahvin tai laatikon. Tällä tavalla voit luoda kauniita kulhoja ja täyttää ne erilaisilla koristeilla, jotka tuovat mukanaan kevään tunnelman. Voit tietysti maalata betonin tyypillisillä väreillä ja kuvioilla.

Betonikoriste voi näyttää melko tyylikkäältä

Betonikoriste - tee itse valtava betonikoriste

Erityinen vinkki: Jos haluat lävistää tuoreita kukkia neliömäisissä maljakoissa, käytä koeputkia. Tämä tulisi jakaa tasaisesti betoniin. Sitten kukat tulevat sisään ja ne voidaan vaihtaa mätänemisen jälkeen.

Betonikoriste voidaan myös aallottaa!

Betoninen deco -laatikko, joka on valmistettu konkreettisista ideoista

Vinkkejä värilliseen betonikoristeluun

Joten palautetaan se mieleen: meillä on kaksi päätapaa betonista tehtyjen jousikoristeiden valmistamiseksi. Ensinnäkin kaadamme erilaisia ​​muotoja ja teemme järjestelyjä luonnollisista materiaaleista tai esineistä Kevään värit ja aiheet. Betonikoriste voidaan kuitenkin myös maalata ja maustaa sopivilla sävyillä ja muodoilla. Haluamme antaa sinulle erityisiä vinkkejä tähän toiseen tapaukseen. Akryylimaalit sopisivat parhaiten betonin maalaamiseen. Vaihtoehtoisesti voit tietysti käyttää väripigmenttejä.

Munankuoria voidaan käyttää myös koristeluun pääsiäisen jälkeen

Betonikoriste DIY pääsiäiskoriste

Värjäys

Kun värität, voit varjostaa niitä sekoittaessasi. Tässä tapauksessa sinun on sekoitettava pigmentit betoniin ennen sen kovettumista. Tuotteen pakkauksessa on erityistietoja vaadituista määristä. Akryylivärejä voidaan levittää myös jälkikäteen. Jotta voisit nähdä tarkalleen, miten tämä toimii, olemme valinneet Internetistä hyvän videon tästä aiheesta.

On myös monia betonista valmistettuja suunnittelija maljakoita

Betoni deco Betoni kukka deco

Huomaa perusväri

Kun maalaat betonia, sinun on kiinnitettävä huomiota materiaalin perusväriin. Tämä voi olla valkoista, mutta myös vaaleaa tai tummanharmaata. Parasta on kokeilla ensin eri värejä pienemmällä alueella. Joten voit selvittää suunnilleen miltä lopputulos näyttää. Kun tiedät sen, voit sitten keksiä laajemman konseptin maalata betonikoriste realistisilla odotuksilla.

Betoni voi olla myös tummanharmaa

Betonikoriste DIY maljakoiden sisustusideoita

Monet luottavat betonikoristeisiin hääjuhlien aikana

Betonin koristelu juhla koristelu häät koristelu

Betonikoriste voi näyttää sekä perinteiseltä että modernilta

Betonin koristelu puutarhan suunnittelu koristelu

Betonikoristeellinen teollisuustila - hienoja ideoita

Betonikoriste on ihanteellinen osa teollisia konsepteja

Betoni koristelu takka suunnitteluideoita

Vihreä ja betoni ovat ihanteellinen yhdistelmä!

Betonin koristelu sammal ja kivet

Betonikoriste alkuperäinen pääsiäiskoriste DIY

Ideoita konkreettiseen koristeluun pääsiäismuniin

Betoni koristelu romanttinen sisustus betoni

Betonikoriste romanttinen sisustus DIY

Tee itse betonikoriste

Voit myös saada inspiraatiota suuremmista betoniprojekteista!

Betonikoristeelliset maljakot kukilla

Ideoita konkreettisiin sisustusseiniin

Lehdet DIY -koristelu puutarhabetonin koristelu

Kukkaideoita - betonikoristelu

Puu ja betoni sopivat hyvin yhteen 

Kukkien koristelu - DIY -ideoita betonin koristeluun

DIY kevään koristelu betonin koristelu

Bush hahmoja betoni koristelu

Geometriset ideat betonin koristeluun

Museoideoita loistavalle betonikoristeelle

Betonista valmistetut pääsiäiskoristeet ovat yhä suositumpia!

Pääsiäismunat Pääsiäiskoriste betonikoriste

Pääsiäispupuhahmot - betonikoriste

Neliönmuotoinen betonikoriste kauniita maljakoita

Kotitekoisia sisustusideoita betonin koristeluun

Maljakot kukilla - loistava betonikoriste