Vinkkejä ja temppuja elämään

vinkkejä ja temppuja hyvän olon löytämiseksi lisää joie de vivre

Vinkkejä ja temppuja elämään – yksinkertaisia ​​nautintoja, jotka hemmottavat sinua

Kerro nyt rehellisesti: Kuinka usein teet jotain, joka yksinkertaisesti hemmottelee itseäsi? Kiireisille ihmisille tapahtuu usein, että he siirtävät omat tarpeensa tehtävälistan loppuun.

Me kaikki tiedämme omasta kokemuksestamme: Kun olet rentoutunut ja syönyt hyvin, nautit hyvien ystävien seurasta ja viihdyt ajoittain, teet parempaa työtä.

Ymmärrätkö sen, mutta onko sinulla vaikeuksia integroida miellyttävää toimintaa jokapäiväiseen elämään? Tässä on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua tässä.

Valmistaudu seuraavaa päivää ennen

vinkkejä ja temppuja elämän iloa onnea kotona

Suunnittele päivä iloksi. Varmista kuitenkin, että olet suorittanut kaikki askareet etukäteen, kuten laskujen maksamisen, vaatteiden siivoamisen ja imuroinnin. Pese astiat ja valmista makeisia seuraavalle aamulle. Herääminen siistissä kodissa puhtaalla omantunnolla auttaa sinua keskittymään miellyttävään toimintaan.

Hemmottele itseäsi joillakin ei kovin kalliilla nautinnoilla!

vinkkejä ja temppuja joie de vivre nautinto löytää hauskaa kotona

Ammattimainen hieronta ja ostoskierrokset ovat erittäin hauskoja. Mutta kaiken ei aina tarvitse maksaa niin paljon. Monissa tapauksissa pienistä nautinnoista nautitaan enemmän. Tuo kotiin suuri kasa kirjoja ja hanki kiva kukkakimppu markkinoilta. Ehkä pidät enemmän miellyttävästä tuoksusta saippualla, johon sinulla ei yleensä ole varaa?

Bagelit tai savulohi voivat olla muita harvinaisempia herkkuja. Tai ehkä rakastat tyylikkäitä juustoja, ylellistä luomuruokaa, erityistä jäätelöä … Kysy itseltäsi, mikä tekee sinut todella onnelliseksi ja osta se!

Anna itsellesi erityispalvelu

vinkkejä ja temppuja elämän ilo onnellinen saavutus

Onko jokapäiväisissä askareissa jotain, joka todella saa sinut hulluksi? Ehkä se on pyykkiä? Sijoita sitten muutama euro ja se pestään ja silitetään hyvin, joten se tulee takaisin täydellisessä kunnossa.

Vihaatko ruokaostoksia? Ehkä tällä kertaa voit toimittaa kaiken kotiisi? Haluatko välttää ruoanlaittoa kerran? Entä take away -palvelu?

Kutsu ystäväsi kahville ja kakulle

vinkkejä ja temppuja joie de vivre hauska tavata ystäviä juomassa kahvia

Joskus ihana rentoutuminen ja jopa parempi terveys voidaan saavuttaa yksinkertaisesti olemalla hieman sosiaalisempi. Näetkö ystäväsi vain erityistapauksissa? Tee poikkeus ja kutsu muutamia ystäviä luoksesi iltapäivällä.

Ota inspiraatiota pienistä asioista

vinkkejä ja temppuja näppärä käsityöideoita inspiraatio joie de vivre fun

Kaada itsellesi kuppi teetä tai kahvia, kytke musiikki päälle ja poimi kasa aikakauslehtiä ja luetteloita tai muita kauniita esitteitä, jotka näet makaavan kotona.

Jos sinulla on ilmoitustaulu, puhdista se tai aloita alusta. Jos ei, niin ehkä voit kiinnittää osan näistä arkeista suoraan seinälle.

Hemmottele lemmikkiäsi

vinkkejä ja temppuja lemmikkikoira nauttii vapaa -ajasta

Huomasitko, että muiden ihmisten hyvä tekeminen tekee meistä myös erittäin onnellisia? Eläimillä mukava oleminen vaikuttaa itse asiassa samaan.

Valitsetko erityisen hyvän hoidon lemmikillesi? Se varmasti ansaitsee muutaman ylimääräisen hyväilyn ja haluaa nauttia niistä. Joten pysy hänen kanssaan hieman pidempään sohvalla tai pöydässä.

Rauhoittava vesi

tuntuu hyviltä vinkkejä ja temppuja joie de vivre hauska kuuma suihku

Kuuma suihku ja rentouttava vesi voivat auttaa sinua tuntemaan olosi paljon paremmaksi. Etsi epätavallisia saippuoita, öljyjä eri esansseista, suoloja kylpyyn, naamioita ja muita asioita, joita et tee pysyvästi. Uppoudu siihen ja nauti siitä.

Kokeile joogaa kynttilän valossa

vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit tuntea olosi hyväksi nauttiessasi vapaa -ajasta urheilujooga -kynttilänvalossa

Teetkö joogaa säännöllisesti tai et, muutama yksinkertainen asento illalla voi tehdä ihmeitä. Rullaa matto hiljaisessa, puhtaassa paikassa ja luo mukava tunnelma kynttilöiden ja pehmeän valon avulla. Ehkä pieni pehmeä musiikki auttaisi sinua.

Kirjoita kirjeitä tai postikortteja

vinkkejä ja temppuja hyvän olon kirjoittamiseen postikortteja ylläpitäen suhteita

Milloin viimeksi kirjoitit oikean kirjeen? Tee tämä ystävällesi tai tuttavallesi ja saat varmasti jotain vastineeksi.

Mene sänkyyn

vinkkejä ja temppuja hyvän olon saavuttamiseksi mene nukkumaan aikaisin terveellinen uni

Joskus riittää, että pukeudut suosikki pyjamaasi ja menet nukkumaan. Nuku, lue, kirjoita päiväkirjaasi tai haaveile.

Tee luettelo 10 yksinkertaisesta nautinnosta, joihin sinulla on säännöllisesti varaa

tunne hyviä vinkkejä ja temppuja joie de vivre nautintojen luettelo

Tämä on hyvä käytäntö niille, joilla on harvoin varaa mihinkään. Ajattele 10 toimintoa, jotka vedät pois rutiinista. Tämä luettelo voisi esimerkiksi sisältää kukkien tuomisen kotiin tai mukavien kirjojen ja aikakauslehtien lukemisen.

Jos sinulla on lapsia, saatat haluta herätä aikaisemmin saadaksesi enemmän aikaa itsellesi.

Käytinkö aikaa ennen kuin keskustelu alkoi?