Yksinkertainen, tyylikäs ja itse tehty wc -paperiteline

DIY -wc -paperiteline on yksi niistä asioista, jotka voit helposti tehdä itse. Saniteettitilojen epätavalliset lisävarusteet ovat erittäin moderneja. Mutta niiden ei tarvitse olla monimutkaisia ​​huomaamiseksi. Seuraavat 20 erittäin hienoa ja yksinkertaista ideaa osoittavat sen.

Eläimiä ja hauskoja hahmoja DIY -wc -paperitelineenä

Onko sinulla kokoelma hauskoja hahmoja kotona? Pienellä (tai vanhemmalla) lapsellasi voi olla tapana kerätä näitä. Yleensä ne päätyvät jonkin ajan kuluttua roskakoriin tai nurkkaan, missä ne keräävät vain tilaa ja pölyä. Seuraavat DIY -wc -paperitelineet ovat vain yksi monista mahdollisista ideoista niiden käyttämiseksi tarpeettoman roskan luomisen sijaan.

uros wc -wc -paperiteline

Eläimet paperirullatelineen lelut

Jäännökset, jotka on jo käytetty toiseen tarkoitukseen

Koneiden, huonekalujen ja laitteiden jääneet osat, joita emme enää käytä, sopivat usein ihanasti DIY -paperi -wc -rullaan. Useimmiten niitä on vain hieman säädettävä ja kiinnitettävä. Seuraavassa näet joitain hyvin yksinkertaisia ​​rakenteita, jotka näyttävät edelleen houkuttelevilta ja luovilta.

vanhat käsityöläiset käyttävät vessapaperipidikkeenä

metallista paperirullan pidikkeestä tehty kolmio

helpompi käsitellä vessapaperia

tee yksinkertainen wc -paperiteline itse

Yksinkertaisesti mukautettu, mutta silti kaunis ja luova

Nämä kaksi DIY -wc -telineen pidikettä ovat erittäin helppoja. Ensimmäisessä tapauksessa käytit köyttä ja ripustit sen molemmat puolet kahteen koukkuun. Toinen wc -paperipidike koostuu puusta, joka on kiinnitetty turhamaisuuteen kahdella kangasliuskalla. Molemmat näyttävät melko improvisoiduilta, mutta jotenkin eivät ollenkaan huonoja?

DIY -rullanpitimen köysi

hyvin yksinkertainen diy-wc-paperipidike

Teollinen tai maaseudun tyyli

DIY -wc -paperitelineet voivat olla lisävarusteita, jotka antavat wc: lle ja kylpyhuoneellesi maaseudun tai teollisuuden viehätyksen. Tällainen sisustus on tällä hetkellä hyvin ajankohtainen ja se on kirjoitettu lähes kaikkiin muotoilutyyppeihin. Alla on kaksi upeaa esimerkkiä tästä. Sekä teollinen paperiteline että tämä sivuliikkeestä voidaan valmistaa jäänteistä, joita meillä yleensä on kotona.

luova rullapidike teollinen tyyli

tee Zweig -wc -paperiteline itse

Suurista metallikehyksistä tulee todellisia taideteoksia kylpyhuoneessa ja wc: ssä

Pysytään vielä vähän teollisen muotoilun aiheessa. Kahdella seuraavalla DIY -wc -paperitelineellä on myös jotain tekemistä sen kanssa. Ne ovat huoneessa ja edustavat siellä tiettyä kohokohtaa, ne ovat yksinkertaisia ​​esineitä, mutta materiaalin ja koon vuoksi niissä on jotain taiteellista. Ne eivät ole vain kauniita ja luovia, vaan myös erittäin käytännöllisiä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hahmo DIY -wc -paperiteline

retro ruostumattomasta teräksestä valmistettu diy wc -paperiteline

Ja pari todella hienoa wc -paperipidikettä

Viimeiset wc -paperitelineet eivät ole kotitekoisia. Siitä huolimatta halusimme sisällyttää ne artikkelimme, koska ne ovat vain erittäin hauskoja. Aivan kuten DIY -kappaleet, epätavalliset paperirullapidikkeet ovat myös erittäin ajankohtaisia. Seuraavat kuvat osoittavat, kuinka pitkälle voit todella mennä!

vanha luistelulauta DIY wc -telineen pidike

Kaatunut wc -paperiteline

Esimerkki hienoista wc -paperipidikkeen ideoista

luova ja hauska-diy-wc-paperipidike