Tee seinä- ja oviseppeleet itse – ja miten sisustat kotisi?

Tee seinä- ja oviseppeleet itse ruusuja keltaista kangasta aurinkoa

Tee seinä- ja oviseppeleet itse – ja miten sisustat kotisi?

Syksy tarjoaa täydellisen tilaisuuden uudistaa koti -ilmapiiri ja sisustaa sen teemalla. Oletko samaa mieltä? Tuhannet DIY -asumisideat suunnittelukalusteista pienimpiin aksentteihin luottavat sisustuksen kaunistamiseen.

Yksi kodin elementti, jonka usein laiminlyömme, on itse asiassa ensimmäinen asia, jonka näet sisäänkäynnillä – etuovi. Luo hieman kauneutta ja tee oviseppele, joka varmasti virkistää sisäänkäyntiäsi.

Ensimmäisessä kuvassa oleva seppele on taitava sekoitus sopivia kankaita ja värejä, ja se toimii oudona aksenttina etuovessa. Muutama haara takapihalta ja kangasruusukkeet muodostavat aurinkoisen syksyn seppeleen, joka näyttää iloiselta jokaiselle kävijälle. Jos haluat tehdä tällaisen seppeleen, valitse värit, jotka vastaavat oven väriä.

Upeat kankaat – vilkas lisä sisustukseen

Seinä- ja oviseppeleet tekevät värikkäistä kankaista mielenkiintoisia

Anna kotiisi kirkas, virkistävä kosketus! Tämä seppele on värikäs insertti, joka voi piristää jopa pimeimpiä huoneita. Jos olet ompelija, katso nopeasti kangaspalat ja tee söpö kangasseppele.

Kuinka voit vain käyttää muutamia yksinkertaisia ​​temppuja sisustuksen virkistämiseksi?!

Tee seinä- ja oviseppeleet itse kangassohvan olohuoneesta

Tunne sydämet ja juhlatunnelma

Tee omat seinä- ja oviseppeleesi ystävänpäivän huopasydämille

Muuta ystävänpäivän seppele nopeasti syksyn seppeleksi

Tee seinä- ja oviseppeleet itse ystävänpäivän sydämiksi

Juhlaseppele, joka on tehty toisiinsa kietoutuneista oksista

Seinä- ja oviseppeleet tekevät itse sydämen tuntuisia oksia ystävänpäivälle

Seppeleet ovat hauskoja DIY -projekteja, jotka voidaan räätälöidä mihin tahansa vuodenaikaan tai lomalle. Näytetty seppele on alun perin tehty ystävänpäivää varten, mutta sitä voidaan helposti käyttää syksyn koristeena. Korvaa sydämet yksinkertaisesti lehtimuotoisilla leikkauksilla ja suihkuta ne kullanvärisillä hopeanväristen suihkeiden sijaan.

Lehtimainen kangasleikkaus syksyn väreissä

Seinä- ja oviseppeleet tekevät lehtimuotoisista aukoista kultaisia ​​ja punaisia

Luonnolliset elementit

Tee seinä- ja oviseppeleet itse kuohuviinista puuseppeleen koristeellisesta nauhasta Tee seinä- ja oviseppeleet itse puusta leikattu hurrikaaninauha Tee seinä- ja oviseppeleet itse puusta leikattu nauha kullankeltaiseksi

Myös takapihallasi on varmasti kaatuneita puita. Jess ja Monica löysivät nämä takapihaltaan ja päättivät keksiä luovan, alkuperäisen käsityöidean. Olet tehnyt kultaisen seppeleen leikatusta puupinnasta. Hieman suihketta ja kuohuviininauhaa saavat tämän seppeleen näyttämään erittäin sopivalta vuodenaikaan.

Tee seinä- ja oviseppeleet itse langanpallot harmaiksi ja valkoisiksi

Oletko neulonut? Tämä Virginian tekemä kotitekoinen seppele puhuu puolestaan. Jokainen, joka rakastaa lankaa kankaana, voi kokeilla tätä: männynkäpyjen, lankapallojen ja metallikoristeiden yhdistelmä luo iloisen näköisen sisäänkäynnin taloon.

   Tee itsellesi seinä- ja oviseppeleet seppeleiksi

Tonya alkaen Rakkaus perheeseen ja kotiin teki itse syksyn inspiroiman seppeleen kehuakseen vaihtelevaa säätä. Lankalanka, nuudeli ja hieman suihketta paikallisesta harrastekaupasta ovat kaikki mitä tarvitset tähän teemoitettuun DIY -projektiin. Käytä värillistä lankaa ja lisää seppeleen syvyyttä ja tekstuuria.

Tee seinä- ja oviseppeleet itsellesi pallolasista koristekukkia   Tee seinä- ja oviseppeleet itsestäsi vaahtoseppeleiksi kuohuviinien punaisia ​​kukkia


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80