Viileät DIY -peilit – erittäin hienostunut mutta edullinen

viileä DIY peili mosaiikkikehys mittaamattomasta blogista

Viileät DIY -peilit – erittäin hienostunut mutta edullinen

Mikään ei voi heijastaa paremmin tyylikkäästi sisustettua kotia kuin kaunis peili. Tuomalla huoneeseen syvyyttä ja valoa peilit paljastavat erikoisen luonteensa ja muuttavat huoneen välittömästi. Mikä tahansa tyylivalinta voi voittaa hyvin sijoitetusta yksittäisestä peilistä tai peiliduoista-riippumatta siitä, pidätkö perinteisestä vai modernista, nuhjuisesta-tyylikkäästä tai pomposta, täältä löydät DIY-projektin, joka sopii esteettisiin mieltymyksiin.

Anna inspiraation ehdotuksistamme ja piristä asuntoasi peilipäivityksellä, joka voidaan suorittaa nopeasti ja helposti.

Uusi “Mielentila – luovia peilikehyksiä mielentilan muuttamiseksi

Peilit on suunniteltu paljastamaan hienovaraisesti maailman kauneus – olipa se sitten oma tai kotisi. Rikastamalla jokaista pohdintaa omalla erityisyydellään ne toimivat inspiroivina “lainauksina” – saadaksesi huomiosi, katso alla esitettyä Dans le Townhousen projektia. Suihkuta peilikehys haluamallasi värillä ja ilmaise sitten ilmeesi kaavaimella.

Celadon vihreää eleganssia

viileä DIY peili soikea kehys celadon vihreänä

Muovi ei ole koskaan lumonnut niin tyylikkäällä ilmeellä kuin seuraavassa peilikehyksen uudistuksessa Rambling Utopiasta. Vain muutama kerros mandariiniväristä ruiskumaalia on muuttanut tämän huomaamattoman muovikehyksen koristeelliseksi mestariteokseksi, joka ansaitsee palatsin. Kun maalaat muoviesineitä, hio pinnat kevyesti hiekkapaperilla, jotta maali tarttuu paremmin.

Kukkainen tyyli mandariinissa

viileä DIY peili tummanoranssi runko ruusukuvioilla

Kutsu kaikille merenkulun teemojen ja aiheiden ystäville – seuraava Happy Homebodiesin projekti on juuri sinulle! Käytä kuumaa liimapistoolia ja aseta runko nurinpäin köydellä tai juutilla. Materiaalin tekstuuri lisää huoneeseen visuaalista vetoomusta, kun taas neutraali sävy voidaan yhdistää mihin tahansa värivalikoimaan.

Hyvällä maulla varustetut meren kalusteet

viileä DIY peili merellinen tunnelma

Juutti runko – erittäin hienostunut

viileä DIY -peili sisalikehyksellä

Juuttikehys sopii täydellisesti valkoisen hyllyn kanssa

viileä diy peili tumma pieni valkoinen hylly käytävällä

Näyttelyn tähdet

Viime vuosina auringon muotoiset peilit ovat olleet koriste-esineiden johtava trendi. Tämä luonnon inspiroima otos HGTV: ssä on uusi otos suositusta ulkoasusta. Ryhmittele eripituiset tangot pyöreän peilin reunan ympärille ja kiinnitä kuumalla liimalla. Lopuksi voit lisätä metallisen tai kiiltävän hopeanvärisen viimeistelyn – lopputulos on varmasti henkeäsalpaava.

Auringon muotoinen ohuista oksista

viileä DIY peili auringon muotoinen vaalea väri

Asunnon sisustaminen ei saisi maksaa paljon rahaa. Ota tämä Centsational Girlin malli mallina. Pyöreä peili on koristeltu yksinkertaisella mutta hienostuneella tavalla muutamien värittömien sauvojen avulla kotitalouskaupasta. Vaikka värillinen viimeistely olisi tehnyt suuren lisäyksen muotoiluun, peilin keskeneräinen ilme ei ole yhtä tyylikäs.

Kermanvärinen täydellinen, ainutlaatuinen peilimuotoilu

viileä diy peili karkea muotoilu kermanvärisenä

Alla olevasta Thrifty and Chicin DIY -esimerkistä starburst -taipumus saa retro -käänteen. Peilin setrisäteet muistuttavat 1970 -luvun tyypillistä verhousta, mutta reunojen geometrinen muoto antaa sille täysin modernin vaikutelman.

Tumma puu aurinko olohuoneessa

viileä DIY peili aurinko valmistettu tummasta puusta

Taiteelliset yksityiskohdat

Gallerian kaltainen peilikokoelma, kuten Style at Home, joka ansaitsee näyttelyn taidemuseossa, herättää varmasti luovuutesi. Laita 10–15 peiliä yhteen ja tee niistä järjestetty klusteri. Alla esitetyssä projektissa epäyhtenäisten kehysten kertyminen on silmiinpistävää. Varmistaaksesi, että luomuksesi ei ole liian tunkeileva, liimaa samanväriset kehykset vierekkäin tai suihkuta eri tyypit nopeasti kuivuvalla lakalla.

Lukuisia neliön muotoisia peilejä tyylikkään lipaston yläpuolella mustana

viileä DIY peili tyylikäs kiiltävä pukeutuja musta

Joillakin inspiroivilla ideoilla DIY -malleille edullisille koriste -esineille voidaan antaa muodikas kiilto ja saada ne täydellisyyteen. Lilikoi Joyn seuraavassa projektissa ainutlaatuiset aksentit saavat kaksi 5 euron arvoista peiliä. Nosta luova työsi erinomaiselle tasolle käyttämällä metallisia ja hopeisia värejä – tämä luo lasipinnan jäljitelmän, joka laajentaa optisesti peilin laajuutta.

Geometrinen selkeys ja metallinen kiilto

viileä DIY -peili hopeisella metallisella kehyksellä

Jos sinulla on kierrätyspuuta, tämä DIY -ehdotus Gorgeous Shiny Thingsista on täysin sinua varten. Kierrätetyistä aidoista valmistettiin palkin osia, jotka antavat peilille auringon muodon. Jos esimerkiksi tavoittelet ranta -ilmettä, ajopuu voi myös osoittautua loistavaksi vaihtoehdoksi. Nykyaikaisen ja värikkään tunnelman vuoksi suosittelemme maalaamista neonväreillä.

Karkea puu auringon muotoilu

viileä DIY peili aurinko valmistettu tummasta karkeasta puusta

Tämä Sarah M.Dorsey Designsin peili kuvaa elävästi, kuinka 80 -luvun suunnittelukonseptit siirretään 2000 -luvulle, ja parannuksia on havaittavissa. Ja mistä tämän vesilasikehyksen inspiraation olisi pitänyt tulla? Kattokruunusta. Jos törmäät johonkin näistä kauneuksista käytettyjen tavaroiden myymälässä, älä epäröi – nappaa yksi – voit käyttää kaltevia lasilevyjä itse valmistamallesi peilille.

Erittäin luova lampunvarjostimista-kuten kulta ja helmiäinen

tyylikäs DIY -peili tyylikkäästä lampunvarjostimesta

Peilien suuri salaisuus on niiden helppokäyttöisyys, jos halutaan käyttää koristeellisia tarkoituksia. Niitä voidaan käyttää yksin huoneen keskipisteenä tai ihanteellisena lisäyksenä olemassa olevaan tiloon. Lisäksi ne voivat olla erittäin budjettiystävällisiä, tyydyttää kaikenlaisia ​​tyylitarpeita ja taata vaivaton DIY-uudistus! Joten mitä odotat-aloita oman tee-se-itse-peiliprojektin suunnittelu juuri nyt! Onko sinulla jo valmis idea? Kerro meille siitä alla olevassa kommenttihuoneessa.