9 søde frisurer til 13 til 19 årige piger 2021

Er du teenager? Teenagerår (Alder 13-19) er den vigtigste såvel som mærkelige periode i vores liv, og på det tidspunkt vil du blive mere og mere trendy og på mode. Så frisure kommer også på mode, da det er en af ​​de mest vitale faktorer i din personlighed. Nu har vi de moderne og bedste teenage -frisurer. De handler alle om ungdommeligt og chirpy look med nutidige nuancer og edgy stiludsagn. Uanset om det er en fest eller en anden afslappet lejlighed, kan du nu se bedst muligt ud med disse smukke frisurer til teenagepiger. Hvad med at prøve dem?

Top 9 bedste frisurer til teenagepiger:

Ved at følge disse spændende tendenser kan du få nyt udseende til fester, skole og weekender med venner eller en bestemt lejlighed.

1. Fransk flettet hestehale:

flettede frisurer til teenagere

Lav en frisure ved hjælp af en person, der kender kunsten til fransk fletning. Denne frisure er et korrekt valg for en 13 ellers 14-årig. Du kan også prøve denne til en skolefrisure som fin.

2. Teenage lige lag:

teenage lagdelt haircuts

Ved at bruge denne frisure kan du se fantastisk ud, hvis du har honningblondt hår slidt løs i lige lag. Det er fantastisk til tyndt ellers fint hår, fordi det giver dit hår yderligere beskrivelse plus krop; gøre fantasien om fyldigere såvel som tykkere låse. Lag viser også din hårfarve ved at fange plus reflekterende lys.

3. Rodet Teenage Curly Look:

teenage krøllede frisurer

Hvis du har en medium frisure, hjælper et krølle med at opbygge en ny stil. Dette er også problemfrit at dyrke motion. Denne frisure er velegnet til pige, fordi krøllet frisure for altid giver en stilerklæring. I stand har håret lag efterfølgende, krøllerne virker stadig bedre.

4. Poker Straight Med Pandebånd:

lette frisurer til teenagepiger

Hvis du har smørblonde hår, så brug det løst og dekorér med et perleret pandebånd, det giver dig et fænomenalt udseende. Pandebåndene er en kæmpe tilføjelse til en let løs frisure, så beslut dig for et fedt, solidt pandebånd til en stilerklæring, ellers et tyndt, elegant pandebånd for at tilbyde dit look et ekstra strejf af glamour.

5. Side-fejet hårlåse:

teenage frisurer

For at gøre dette skal du bare samle dit hår udover at trække dem til en side. Sæt en lille hårspray på dine tråde, og træk dem derefter helt til den ene side af dit ansigt. I stand vil du bevare dit lange hår som om det ser kedeligt plus kedeligt ud, reparere pandehår, fordi det i alt giver et rent udseende til dit ansigt. Parer derfor bølget hår ved lige pandehår ellers sidefejede pandehår gennem slæbebagsektionen.

6. Sidefletninger til teenagere:

fletninger til teenagepiger

Denne teenage frisure giver et stilfuldt plus fantastisk look. I denne frisure er dine hår flettet tæt på din hovedbund, hvilket laver en falsk rapport om den “sidebarberede” frisure. Først og fremmest blødgør du dine hår med et anti-frizz serum, før du laver fletninger, for at undgå krus. Et hårspray gør dem glatte plus skinnende hver nat eller dag.

7. Hestehale til teenagepiger:

teenage hestehale frisurer

Hestehale er en enkelt frisure, der er hurtig, enkel såvel som afslappet. Du kan dog droppe den sædvanlige slanke hestehale, der er beregnet til en flirtende. Du skal håne rødderne rundt om panden på dit hoved. Lad få snupper hænge ved dit tempel for at give et legende udtryk. Du kan også lave et flot pust ved kronen.

8. Tynde Beachy Waves:

hot teenage haircuts

Hvis du har lyst hår, tilbyder denne strandede, sprøde bølger sorgløst og selvsikkert udseende. Det er velegnet med fint såvel som tyndt hår, fordi de fjerede ender laver vildfarelse af tykkere, fyldigere hår. Skub dit hår fyldt med volumen for yderligere effekt, så prøv en mousserende størrelse, ellers føntør dit hår i curlers.

9. Tousled Waves frisure til teenagere:

lette frisurer til teenagere

Lav dit eget leje ved at dække hårsektionen rundt om et tykt tønde krøllejern ved lav varme, samt indstille dem med en let hårspray, der gør dit hår skrøbeligt og hårdt. Planen er at omfatte enorme bølger, som også går, mens du udfører!

Teenagepiger elsker den særlige periode med søde dejlige udseende og den ømme unge alder. Påklædningen og de stilfulde fremtoninger betyder ganske lidt, og derfor er denne artikel hovedsageligt fokuseret på de bedste teenageår frisure, og jeg håber, det hjælper dig meget.